Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Ralfberg

Sunderland iegādājas Luiju Saā

Klubs Sunderland šodien parakstīja viena gada līgumu ar franču uzbrucēju, bijušo Tottenham kluba spēlētāju Luiju Saā (Louis Saha).

34 gadus vecais spēlētājs ir kļuvis par otro Sunderland pirkumu šovasar, pēc Carlos Cuellar pāriešanas no Aston Villas. Saā pievienojās saviem komandas biedriem treniņā jau šodien un tiek gaidīts, ka viņa debija kluba rindās būs jau pirmajā spēlē pret Arsenal klubu sestdien.

Sunderland treneris Martins O'Nīls ir sajūsmā par bijušā Tottenham, Everton, kā arī Manchester United uzbrucēja iegūšanu, un uzskata, ka Saā pieredze būs bagātīgs ieguvums klubam.

"Luijs ir uzbrucējs, kurš ir parādījis savas spējas pašā augstākajā līmenī un viņam ir pamatīga augstākās klases futbola pieredze'', saka O'Nīls. '' Esmu pārliecināts, ka viņš būs lielisks ieguvums mūsu komandai vietā, kur mēs zinam, ka mums nepieciešams pastiprinājums(uzbrukumā), un esmu gandarīts, ka ir izdevies noslēgt šo darījumu pirms pirmās sezonas spēles''.

Avots: Sunderland sign Louis Saha on one-year deal -...


, 2012-08-17 11:22, pirms 12 gadiem
Southempton Gastonu Ramiresu no Bologna pa 15 mio dabūjuši pie sevis ! Pārsteigums , godīgi sakot , uz viņu pretendēja arī vairāki klubi ar daudz skalāku vārdu .
Andris Krušatins ar "Liepāju" kļuvis par Latvijas čempionu, bet nu ir "Grobiņas" kapteinis. Foto: Aiga Veisa
28

Ilgi gaidītais derbijs: bagātā "Liepāja" pret liepājnieku iemīļoto debitanti "Grobiņu"

"TonyBet" Virslīgas septītā kārta futbolā noslēgsies ar divām spēlēm ceturtdienas vakarā. Vispirms plkst. 17.30 tiksies "Grobiņas SC"/LFS un "Liepāja", bet plkst. 19.30 "Jelgava" uzņems "Valmieru". Abu maču tiešraides portālā Sportacentrs.com, pirmās spēles tiešraide arī kanālā TV4.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
46

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".