Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Ronaldu: "Labāk skatos boksu vai UFC, nevis futbolu"

Ronaldu: "Labāk skatos boksu vai UFC, nevis futbolu"
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Viens no pasaulē lielākajiem sporta TV medijiem DAZN izveidojis dokumentālo filmu "Parallel Worlds", kurā piedalījusies viena no pasaules lielākajām futbola zvaigznēm portugālis Krištianu Ronaldu. Filmas ietvaros Ronaldu atzinis, ka futbols ir viņa kaislība, bet televīzijas ekrānos viņš labprātāk vēro boksu vai UFC.

"Futbols ir mana kaislība, bet televizorā labāk izvēlos skatīties citus sporta veidus," dokumentālajā filmā teica Ronaldu. "Ja man jāizvēlas starp futbolu, boksu vai UFC, es labāk izvēlos boksu vai UFC." Ronaldu jau iepriekš intervijās ir minējis, ka viņam ļoti patīk cīņas sporta veidi, kā arī to, ka tie palīdz viņam labāk uzturēt sevi formā. "Kad spēlēju Mančestras "United", man bija boksa treniņi," Turīnas "Juventus" futbolists turpināja. "Uzskatu, ka bokss ir ļoti noderīgs arī futbolā, jo tas ļauj uzlabot dažādas maņas, kā arī iemāca labāk kustēties."

Filmā arī tika runāts par to, kā portugālis progresēja un kļuva par profesionālu futbolistu. "Kad man bija 11 gadi, pie mums ieradās Lisabonas "Sporting" pārstāvji," Ronaldu teica. "Viņi maniem vecākiem teica, ka vēlas, lai pievienojos klubam, bet man būs jādodas prom no ģimenes. Tas bija smagākais brīdis manā dzīvē. Pats grūtākais bija pārvākties uz Lisabonu un mana tēva zaudēšana."

Ronaldu arī atzina, ka vecums nav šķērlis, lai tiktu pie panākumiem: "Nevēlos, lai cilvēki vēro mani laukumā un saka, ka kādreiz biju neticams spēlētājs, bet tagad esmu palicis lēns. Vienmēr var daudz ko darīt, lai attīstītu ķermeni, bet tas nav galvenais. Pats galvenais ir saglabāt motivāciju. Izcils piemērs ir Rodžers Federers – viņam ir 39 gadi, bet viņš joprojām ir virsotnē."

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/i...


, 2020-12-16 14:08, pirms 3 gadiem
the best ever
Čavi. Foto: EPA/Scanpix

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.