Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: kresnais

Oficiāli: Košta par 44 miljoniem eiro uz Chelsea

Košta- jaunais Chelsea spelētājs.

Sezonu viņš aizvadīja lieliski, bet pēc PK tomēr māc bažas, ka tik atkal nebūs Toresa variants, lai gan steigties vēl par agru. Katrā ziņā komanda būs interesanta un TOP 3 vajadzētu tikt kaut vai bez izcila straikera.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-15 21:31, pirms 10 gadiem
Maxvell Smart rakstīja: netiks TOP 3
Varam saderēt uz 100 euro, ka Chelsea tiks top 3.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-15 22:05, pirms 10 gadiem
Pieņemu likmes.

9091001 zvanat
, 2014-07-15 22:54, pirms 10 gadiem
Nu šogad Anglijas premjerlīga solas būt daudz saspringtāka nekā citus gadus, tikai nav skaidrs kas būs ar Liverpool, pirmkārt bez Suaresa otrkārt ka jāspēlē divās frontēs.
Gandrīz visām "top" komandām interesanti papildinājumi, Arsenal šodien vairāki spēlētāji pievienojušies, un ja vēl dabūtu Khediru, iespējams būs nolasījies beidzot sastāvs kurš var reāli cīnīties par zeltu. Un būs interesanti paskatīties uz jauno "MU".
, 2014-07-16 15:55, pirms 10 gadiem
arī Felipe Luizs uz Chelsea!
Redz kā vares vilkt to pašukreklu ko vilka David Luizs
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.