Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" personāls pieļauj rupju kļūdu, sajaucot Žoržinju pareizrakstību

"Chelsea" personāls pieļauj rupju kļūdu, sajaucot Žoržinju pareizrakstību
Žoržinju Foto: AP/Scanpix

Londonas "Chelsea" pussargs Žoržinju UEFA Superkausa spēlē pret "Liverpool" ieguvis ievērību, bet ne ar lielisko sniegumu laukumā.

Brazīlijā dzimušais Žorži Luiss Frellu Filju, kurš plašāk zināms kā Žoržinju, ieguvis jaunu uzrakstu uz krekla - Jorghino, lai gan jābūt Jorginho. Protams, ka šāda kļūda UEFA Superkausa spēlē starp Londonas "Chelsea" un "Liverpool" netika nepamanīta.

Spēles 101. minūtē tieši Žoržinju realizēja pendeli, panākot 2:2. Pēc tam sekoja 11 metru soda sitienu sērija, kur izšķirošo piekto pendeli nerealizēja "Chelsea" uzbrucējs Tamijs Eibrahams, tādējādi "Liverpool" iegūstot Superkausu ceturto reizi kluba vēsturē.

Tas nav vienīgais precedents futbolā. Šovasar MLS spēlē, kur tikās Losandželosas "Galaxy" un "Toronto", tika pieļauta līdzīga kļūda. Zlatans Ibrahīmovičs ieguva jaunu uzvārdu - uz krekla bija kļūdaini uzdrukāts uzvārds Irbahimović, nevis Ibrahimović. Tomēr tas neatturēju raženo uzbrucēju gūt divus vārtus, kaldinot "Galaxy" uzvaru ar 2:0.