Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Koliņko konkurents - Šmeihela dēls

Koliņko konkurents - Šmeihela dēls
Kaspers Šmeihels
Foto: Professional Sport

Latvijas vārtsargam Aleksandram Koliņko par vietu Anglijas ceturtās līgas kluba ''Notts County'' vārtos būs jāsacenšas ar leģendārā dāņu vārtsarga Petera Šmeihela dēlu Kasperu, ar kuru klubs šodien noslēdzis līgumu uz piecām sezonām.

10. augustā Latvijas izlases vārtsargs Aleksandrs Koliņko devās uz pārbaudi Anglijas pēc spēka ceturtās līgas klubā ''Notts County'', kurā par futbola direktoru iecelts pazīstamais zviedrs Svens Gorans Eriksons.

Šodien ''Notts County'' nopircis vārtsargu. Eriksons iegādājies sev ļoti labi zināmo 22 gadus veco Kasperu Šmeihelu, leģendārā Petera dēlu, kurš savulaik viņa vadibā spēlēja Premjerlīgas klubā ''Manchester City''. Pērn Šmeihels jaunākais tika izīrēts Čempionāta komandai ''Coventry''. Ar jauno dāni noslēgts līgums uz piecām sezonām. Pārejas summa netiek izpausta, taču baumo, ka tas varētu būt jauns kluba transfēru rekords. Līdz šim tas piederēja uzbrucējam Tonijam Aganam, kuru ''Notts County'' 1991.gadā iegādājās no ''Sheffield United'' par 685 000 mārciņām.

Izmantotie resursi:
nottscountyfc.co.uk


, 2009-08-14 20:38, pirms 15 gadiem
Nu ja šim būs tēva gēni...
, 2009-08-14 20:45, pirms 15 gadiem
Man žēl Koļinko
Vinjam tagad ir jācīnas par tikšanu kkādā sūdīgā klubā...
, 2009-08-14 20:47, pirms 15 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: Man žēl Koļinko
Vinjam tagad ir jācīnas par tikšanu kkādā sūdīgā klubā...
uz suudiigu klubu neietu S.G. Eriksons
, 2009-08-14 20:49, pirms 15 gadiem
Sašam pret Kasperu nav nekādu izredžu. Tie, kas jau bija iepriekšējās sezonās vērojuši Premjerlīgas spēles sapratīs, kāpēc Saša nav konkurents. Tomēr dažas spēles aizvadīja Mančesterā, tobrīd likās, ka spēlē pat pārliecinošāk kā Hārts, Eriksons toreiz izdomāja stulbu attaisnojumu, kāpēc Kaspers nav gatavs 1.nr. lomai - pārāk slikti ievada bumbu spēlē ar kāju... Manuprāt, sen jau pāraudzis Championship līmeni un gatavs spēlēt Premjerlīgas lejasdaļas vienībās. Veiksmi Sašam, tā viņam noderēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-14 20:54, pirms 15 gadiem
Tas jau nedēļas sākumā bija zināms, ka jaunais Šmaihels tur būs. Koļinkam nav izredžu, klubā tāpat divi vecie jau priekšā, nafig vēl trešo tādu. Klubam nav ne vainas, lai arī ceturtā divīzija. Pasaules vecākais profesionālais klubs kā nekā
, 2009-08-14 20:54, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: Nju nereaali Kolinko shito dzeku izkonkureet.. vins pat ir premjerliigaa spelejis.. Kolinko ej pensijaa...
Tu nu buusi tas, kas ieteiks kaadam iet pensijaa...
Izaudz, puisiit un tad baarsti peerles
, 2009-08-14 20:55, pirms 15 gadiem
[quote andromeeds]
Sašam pret Kasperu nav nekādu izredžu. Tie, kas jau bija iepriekšējās sezonās vērojuši Premjerlīgas spēles sapratīs, kāpēc Saša nav konkurents. Tomēr dažas spēles aizvadīja Mančesterā, tobrīd likās, ka spēlē pat pārliecinošāk kā Hārts, Eriksons toreiz izdomāja stulbu attaisnojumu, kāpēc Kaspers nav gatavs 1.nr. lomai - pārāk slikti ievada bumbu spēlē ar kāju... Manuprāt, sen jau pāraudzis Championship līmeni un gatavs spēlēt Premjerlīgas lejasdaļas vienībās. Veiksmi Sašam, tā viņam noderēs.

Ja,piekritu tev tik tiesam loti labs gk.Bet intresanti kadel piekrita pariet uz 4.ligas klubu?Nu labi visticamak Eriksons velejas iegadaties so vartu viru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-14 21:02, pirms 15 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: Man žēl Koļinko
Vinjam tagad ir jācīnas par tikšanu kkādā sūdīgā klubā...
kas tur vainīgs??? Krīze Latvijā??? ja smiltis birst... tad jāmet miers... lai nav sevi jāpazemo...
, 2009-08-14 21:17, pirms 15 gadiem
Nu Koļinko nav izredžu pret šitadu jaunekli cīnīties
, 2009-08-14 22:16, pirms 15 gadiem
parasti ja 1. paaudzes speeleetaajs ir bijis izcils, naakamais vairs taads nav, vai ari ir otraadi.. tak chto izredzes ir..
, 2009-08-14 22:24, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: Nu nenoturesies vins tur!!! Vins nekur nespej notureeties!! Vienmer nauda par mazu vai vel kadas probleemas!!!


Baz man kaut miljons minusus, bet no patiesiibas neaizbeegsi!!
Es tev neesmu licis nevienu miinusu! To dara citi, taa kaa spried pats...
, 2009-08-14 23:08, pirms 15 gadiem
Koļinko nav jāiet pensijā,bet jābrauc mājās un jāsargā vārti virslīgā kadam Latvijas klubam.Kuram?Domāju kāds klubs noteikti piedāvātu darbu.
, 2009-08-14 23:13, pirms 15 gadiem
ko ta Šmaihels tik zemu?
, 2009-08-14 23:13, pirms 15 gadiem
, 2009-08-14 23:18, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Koļinko nav jāiet pensijā,bet jābrauc mājās un jāsargā vārti virslīgā kadam Latvijas klubam.Kuram?Domāju kāds klubs noteikti piedāvātu darbu.
vinjsh jau tieshi aizbrauca jo vinju pat olimpaa nelaida speeleet
, 2009-08-14 23:25, pirms 15 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: vinjsh jau tieshi aizbrauca jo vinju pat olimpaa nelaida speeleet
Nevis nelaida Olimpaa speeleet, bet vinjs labi apzinaas, ka vinja vieta ir labaakaa klubaa un censjas tikt citur. Un par to vinjam soreiz paarmest nevar.
, 2009-08-14 23:48, pirms 15 gadiem
Andromeeds rakstīja: Sašam pret Kasperu nav nekādu izredžu. Tie, kas jau bija iepriekšējās sezonās vērojuši Premjerlīgas spēles sapratīs, kāpēc Saša nav konkurents. Tomēr dažas spēles aizvadīja Mančesterā, tobrīd likās, ka spēlē pat pārliecinošāk kā Hārts, Eriksons toreiz izdomāja stulbu attaisnojumu, kāpēc Kaspers nav gatavs 1.nr. lomai - pārāk slikti ievada bumbu spēlē ar kāju... Manuprāt, sen jau pāraudzis Championship līmeni un gatavs spēlēt Premjerlīgas lejasdaļas vienībās. Veiksmi Sašam, tā viņam noderēs.
O jā, jaunais Kaspers tiešām neizskaidrojami pēc labi aizvadītām spēlēm nesaglabāja vietu sākumsastāvā. Un Koļiņko tieši tāpēc arī labākajā gadījumā spīd vien otrā vārtsarga vieta.
, 2009-08-15 09:26, pirms 15 gadiem
Nu tas vairs nav reāli... Labi, klubā ir divi diezgan pieredzējuši vārtsargi, cik skatījos (36 un 35 gadi). Viņiem vajadzēs jaunāku maiņu - un šī jaunā maiņa būs Kaspers Šmeihels. Pats Kaspers no MC aizgāja, jo negribēja būt rezervē - gribēja būt 1. vārtsargs. Notts County viņš tāds arī būs. Tā ka Koļinko nav izredžu būt pirmajam. Es viņa vietā nemaz neparakstītu līgumu ar šo klubu, jo tas spēlē pēc spēka 4. līgā un sēdēt rezervē tur būtu bezjēdzīgi... Tad jau čista labāk doties uz kādu viduvēju Azerbaidžānas klubu - tur gan vairāk maksās un līmenis apmēram tāds pats.
, 2009-08-16 02:56, pirms 15 gadiem
Ar šo darījumu tiek skaidri pateikts, ka kluba mērķis ir katru gadu kāpt līgu augstāk, un ja tiešām baumas par transfēru ir patiesas, tad tas ir milzīga summa par kādu 4.līgas klubs 'pērk spēlētāju, reti par šādām summā tiek izpārdoti labākie spēlētaji pat 2. pēc spēka līgā Anglijā. Jādomā, ka tas nav pēdējais darījums. Ja arī Koļinko tiks šajā komandā, tad viņš ir tikai vietas aizpildīšanai un ne vairāk, ka uz sezonu. Reāli pat uz papīra jau Koļinko zaudē vietu sastāvā, Kasperam ir EPL un SPL pieredze, labas attiecības ar Eriksonu, un neapšaubāmi tēva milzīgie sakari un slava Britu salās.
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Foto: LFF
4

Sieviešu līgai pirmoreiz savs titulsponsors, LFF masveidību vēlas panākt arī dāmu futbolā

Pirmo reizi Latvijas Futbola federācijas (LFF) vēsturē Sieviešu futbola līgai būs savs titulsponsors, paziņojusi federācija. Turpmākos trīs gadus līgas oficiālais nosaukums būs "LuckyBet" Sieviešu futbola līga. Čempionāta jaunā sezona sāksies jau piektdien un sestdien ar pirmajiem četriem mačiem, no kuriem visi risināsies Rīgā.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.