Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Coca-Cola Svētdienas Līgas" otrajās sacensībās vairāk nekā 200 dalībnieku

12. jūlijā LU Stadionā notika jau otrās "Coca-Cola Svētdienas Līgas 2009" sacensības, kuras pulcēja vairāk kā 200 aktīvā dzīvesveida cienītāju. Kopumā futbola spēlē sacentās 44 komandas, savukārt dejotprasmi kopā ar "Most Wanted Crew" apguva četras meitenes.

Šoreiz Īpašais pasākuma viesis bija bijušais Latvijas izlases spēlētājs Imants Bleidelis. Slavenais futbola spēlētājs iesaistīja pasākuma viesus dažādos konkursos, tostarp bumbas žonglēšanā, tāpat I.Bleidelis dāvāja jaunajiem spēlētājiem savu autogrāfu un daudz vērtīgu padomu, kas viņiem noderēs ne tikai Svētdienas Līgā, bet arī citās sacensībās.

Coca-Cola Svētdienas Līga ir futbola un karsējmeiteņu sacensības jauniešiem vecumā no 12 līdz 16 gadiem, kas norisinās jau ceturto gadu. Šī sociālā projekta mērķis ir veicināt fiziskās aktivitātes, nostiprināt aktīva dzīvesveida tradīcijas un motivēt jauniešus vairāk nodarboties ar sportu. Projekts tiek īstenots vasaras mēnešos, kad ievērojami samazinās stundu skaits, ko jaunieši pavada sportojot, jo vairs nenotiek nodarbības skolā.

Kopumā Svētdienas Līgas divās sacensību dienās piedalījušies jau gandrīz 400 aktīvā dzīvesveida piekritēju no dažādām Latvijas pilsētām, tajā skaitā Salaspils, Saldus, Siguldas, Ogres, Olaines, Tukuma, Ķekavas, Rīgas un citām. Jaunākajā grupā (12 – 14 gadi) par balvām sacentās ne tikai puišu komandas, bet arī jauktā komanda, kurā spēlēja 2 meitenes un 1 puisis. Šī komanda savā vecuma grupā izcīnīja 1. vietu. Visi sportot, dejot un līdzi just gribētāji būs laipni gaidīti arī trešajās – priekšpēdējās Coca-Cola Svētdienas Līgas sacensībās. Svētdienas Līga kopumā notiks četras svētdienas un noslēgsies 26.jūlijā.

Iegūt plašāku informāciju, kā arī pieteikt savu dalību Coca-Cola Svētdienas Līgai ir iespējams, izmantojot īpašo sacensību mājas lapu coca-cola.lv vai arī zvanot pa tālruni 67240571. Pasākums notiek sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju, kas izstrādājusi sacensību nolikumu.


, 2009-07-13 20:45, pirms 15 gadiem
Man arī bija iespēja, bet palaidu garām.
Uz 26. jūliju būšu. "Coca-Cola Svētdienas Līgas" gaidi mani, es jau tuvojos.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
2

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".