Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Platinī ir ierosinājis ierobežot leģionāru skaitu klubos

Platinī ir ierosinājis ierobežot leģionāru skaitu klubos
Mišels Platinī
Foto: SCANPIX SWEDEN

UEFA prezidents francūzis Mišels Platinī ir nācis klajā ar ierosinājumu aizliegt nepilngadīgo futbolistu transfērus, ziņo AFP.

Mišels Platinī pēdējā laikā ir izcēlies ar ļoti aktīvu darbību, mēģinot dažādos veidos pasargāt gan futbola prestižu, gan arī pašus futbolistus. Šoreiz Platinī ir iesniedzis vairākas prasības izskatīšanai Eiropas Savienībā.

Platinī vēlas aizliegt to futbolistu transfērus, kuri vēl nav sasnieguši 18 gadu vecumu, tāpat Platinī vēlas ierobežot leģionāru skaitu klubos, kā arī samazināt televīzijas tiešraižu daudzumu, lai cilvēki dotos vairāk apmeklēt spēles stadionos.

Platinī idejas atbalsta Minhenes "Bayern" un Eiropas klubu asociācijas prezidents vācietis Haincs-Karls Rumenige: "Futbolisti kaut kādā veidā ir jāpasargā, tādēļ es atbalstu Platinī ierosinājumu. Tas palīdzētu izvairīties no tādiem gadījumiem, kādi bija, piemēram, ar Fabregasu, kad tas bezmaksas nonāca Anglijā. Mums "Bayern" arī ir vairāki futbolisti, kuriem ir nepieciešama aizsardzība. Mūsu Toniju Krosu jau tagad novēro vairāk nekā 20 angļu klubu skauti."

Izmantotie resursi:
AFP


, 2008-07-13 23:50, pirms 16 gadiem
Hempo rakstīja: "kā arī samazināt televīzijas tiešraižu daudzumu, lai cilvēki dotos vairāk apmeklēt spēles stadionos."


Ka tik vairāk naudas saraust...

šaubos gan, jo par televīzijas translācijām viņi saņem daudz vairāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Chikotilo
Slēpts komentārs: jbk
, 2008-07-14 00:00, pirms 16 gadiem
par īstu futbolu klātienē!!!
, 2008-07-14 00:01, pirms 16 gadiem
Chikotilo, 23:57, tikko, citēt

Nu ja ierobežos to leģionāru skaitu, tad EPL būs smagā dirsā, jo rižie nespēj to līgu turēt līmenī, kautgan es pat bū laimīgs, ja tiem rudajiem viss noietu uz grunti





Lo.sis!
, 2008-07-14 00:09, pirms 16 gadiem
stulbais klauns! nolaid futbolmaču cenu , lai arī vidusmēra cilvēki var iet uz to stadionu nevis samazini tiešraides..
, 2008-07-14 00:15, pirms 16 gadiem
var piekrist par jaunajiem futbolistiem, bet par leģionāriem nav jāuztraucas, piemēram spānijā leģionāru ir ahūna daudz, bet izlase tik un tā ir ļoti spēcīga
, 2008-07-14 00:25, pirms 16 gadiem
njaa iedomajaties kas te notiksies ja katraa tiima max buutu tikai 6 legionaari
kas ar madrides real notiktu?un daudziem citiem superklubiem?
, 2008-07-14 00:58, pirms 16 gadiem
BayernM rakstīja: njaa iedomajaties kas te notiksies ja katraa tiima max buutu tikai 6 legionaari
kas ar madrides real notiktu?un daudziem citiem superklubiem?

, zini tas nav labākais piemērs...esmu pārliecināts, ka Spānijā netrūkst spāņu spēlētāju, kuri būtu ar mieru spēlēt Madridē...
par situāciju EPL labāk sīkāk neko neteikšu
, 2008-07-14 01:10, pirms 16 gadiem
Nu legionaaru kvota tiewwaam buutu interesants spriedums prieks Anglju klubiem, vinji visi varee:tu iet kaarties... Vot pienemsim mums taa nebuutu tik liela probleema, tomeer Valdes, Puyols, Danijs Alves, Oligers, Xavi, Injesta...
, 2008-07-14 01:32, pirms 16 gadiem
Waldini rakstīja: Nu legionaaru kvota tiewwaam buutu interesants spriedums prieks Anglju klubiem, vinji visi varee:tu iet kaarties... Vot pienemsim mums taa nebuutu tik liela probleema, tomeer Valdes, Puyols, Danijs Alves, Oligers, Xavi, Injesta...

MUMS? Lol. Dani Alvešs ir brazīlis!
, 2008-07-14 01:34, pirms 16 gadiem
Chikotilo rakstīja: Nu ja ierobežos to leģionāru skaitu, tad EPL būs smagā dirsā, jo rižie nespēj to līgu turēt līmenī, kautgan es pat bū laimīgs, ja tiem rudajiem viss noietu uz grunti

Gluži manas domas!
, 2008-07-14 08:55, pirms 16 gadiem
jbk rakstīja: Arī šitos Zonne nosauks par idiotiem un sūdzēs tiesā


Labi teikts

Nedomāju ko problēma ir tik daudz televīzijā cik biļešu cenu inflācijā un tajā apstākli, ka piemēram bija tiem pašiem beļģu Beverenas kluba līdzjutējiem varbūt nav īpaši interesants klubs kur spēlē gandrīz tikai Āfrikas dēli vai kaut kad Kotbusas Eneģijā vienu laiku bija viens vācietis u.t.t. it sevišķi vidējās un vecākās paaudzes līdzjutējiem lielākā vērtība ir un bija nacionālās izlases spēlētājs kluba rindās.
, 2008-07-14 09:14, pirms 16 gadiem
Ja vini samazinatu legionaru skaitu tad labakajiesm EPL spelejosajiem angliem butu looooti lielas algas un tas jau atkal nevienam nepatiktu
, 2008-07-14 09:27, pirms 16 gadiem
Manchester United arī nav galīgā bezizejas situācijā (ja tas notiek) - Ben Foster, Garry Neville, Rio Ferdinand, Wes Brown, Michael Carrick, Owen Hargreaves, Wayne Rooney Danny Welbeck

Liverpool bišku sūdīgāk - Steven Gerrard, Jeremaine Pennant, Jamie Carragher, trīs muskatieri visi par vienu un viens par visiem!
, 2008-07-14 10:37, pirms 16 gadiem
rezervists rakstīja: Ja vini samazinatu legionaru skaitu tad labakajiesm EPL spelejosajiem angliem butu looooti lielas algas un tas jau atkal nevienam nepatiktu


Nedomāju futbolistu viņiem tāpat ir daudz vienīgi liela daļa tad sāktu spēlēt vienu līgu augstāk. Reāls algu pieaugums būtu jūtams valstīs, kur nav tik labi attīstītas zemākās līgas vai kur zemākās līgas arī ir pilnas ar viespēlētājiem kā piemēram Vācijā, faktiski šāds solis būtu ļoti izdevīgs Bayern kuri pie sevis pulcina vismaz 5-6 izlases pamatsastāva večus kamēr pārējie klubi dzīvo uz austrumeiropiešiem un brazīliešiem.
, 2008-07-14 10:39, pirms 16 gadiem
ja kas, futenes biļešu cenas nemaz nav ahūnās, bundeslīgā pārsvarā 25 - 35 EURO, tiesa, ir jāmāk savlaicīgi nopirkt, caur biļešu servisiem vismaz 3x dārgāk.
, 2008-07-14 10:49, pirms 16 gadiem
Edgars rakstīja: Nedomāju futbolistu viņiem tāpat ir daudz vienīgi liela daļa tad sāktu spēlēt vienu līgu augstāk. Reāls algu pieaugums būtu jūtams valstīs, kur nav tik labi attīstītas zemākās līgas vai kur zemākās līgas arī ir pilnas ar viespēlētājiem kā piemēram Vācijā, faktiski šāds solis būtu ļoti izdevīgs Bayern kuri pie sevis pulcina vismaz 5-6 izlases pamatsastāva večus kamēr pārējie klubi dzīvo uz austrumeiropiešiem un brazīliešiem.

Neapstrīdu tevi, bet nav jau tā, ka Bayern pie sevis pulcina labākos Vācijas spēlētājus, jo pamatsastāvā izlasē viņi ir dēļ citiem treniņu apstākļiem! No Bayern tikt izlases pamatsastāvā ir 10x vieglāk nekā no tādas Kotbusas vai Hansa Rostock! Piemēram, tagad Bayern jaunais "performance center" ir labākais, vai viens no labākajiem pasaulē! Bet tādiem vidusmēra klubiem viņi ir čābīgi un treniņu/atpūtas iespējas daudz sliktākas! Treneru štābi arī atšķiras, klubu līmeņi un vārdi arī! Tā lūk! Bayern sastāvā 9 no 11 spēlētājiem ir pamatsastāvā savai izlasei! Tā lūk!
, 2008-07-14 10:51, pirms 16 gadiem
76 rakstīja: ja kas, futenes biļešu cenas nemaz nav ahūnās, bundeslīgā pārsvarā 25 - 35 EURO, tiesa, ir jāmāk savlaicīgi nopirkt, caur biļešu servisiem vismaz 3x dārgāk.

Vo vo! Allianz Arena diezgan laba vieta uz Bayern Bundeslīgas spēli ir ~30! Bet nu cenas svārstās! Ja cilvēks grib redzēt augstas klases futbolu, tad var aizbraukt un Bayern Megastore vai Allianz veikaliņā[turpat iekšā stadionā] nopirkt biļetes pa labu cenu! Nu nez! Dēļ tās atmosfēras un spēlēm vien nav žēl 30euro!
, 2008-07-14 13:16, pirms 16 gadiem
Ak tad pieminam Fabregasu? bljin, ja Arseens vinju nebuutu savaacis, vinjs veel joprojaam nebuutu aizvadiijis nevienu speeli, Barcas 1. komandas sastaavaa, ka es te seezu! taadu K.Toure arii neviens nezinaatu!

taa, padomaasim! kas notiktu ar Arsenal tad! tik maz foreigneri derees?

Almunia
J.Hoyte-K.Toure-G.Hoyte-Clichy
Randall-Ramsey-Cesc-Henri Lansbury
Walcott-RvP


nu Platinii, tik maz aarzemnieki derees? a bet paskaties tagad uz sastaavu! es domaaju, ka taads pleestu pirmaas vietas EPL, ne!
kkaa saak likties, ka taa ir savdabiiga saveejo (francuuzu vai arii miiljo austrumnieku) biidiisana uz prieksu... ja francuuzu, tad lai saveejiem buutu vieglaak izciiniit CL... ja austrumnieku, tad lai pielaiziitos vinjiem peec iespeejas vairaak un dabuutu veel vienu terminju prezidenta kreeslaa! taa teikt - lai liimenji izliidzinaas!
"Grobiņa" svin uzvaru. Foto: Aiga Veisa
115

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.