Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Ošs

Gints Freimanis atrādās klubā, kura mērķis ir tuvākajā laikā tikt Bundeslīgā

Gints Freimanis atrādās klubā, kura mērķis ir tuvākajā laikā tikt Bundeslīgā
Gints Freimanis
Foto: jelgavasvestnesis.lv

Gints Freimanis, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja Jelgavā, iepriekš futbolists virslīgā spēlējis tādos klubos kā FK ‘’Rīga’’ un FK ‘’Jūrmala’’. Šobrīd Gints uzsācis treniņus ļoti ambiciozā klubā FC Greifswald ‘’Pomerania’’, kura mērķis ir iekļūt Bundeslīgā.

Tikai smaga trauma 2009. gadā viņam neļāva nostiprināties Īrijas klubā ‘’St. Patrick's Athletic’’. Šobrīd Gints uzsācis treniņus ļoti ambiciozā 2010.gadā dibinātā klubā FC Greifswald ‘’Pomerania’’, kas pašlaik atrodas 1.vietā Vācijas Verbandliga Macklenburg Vorpommern un ir izvirzījis mērķi tuvākajā laikā tikt līdz Bundeslīgai (jāpārvar Verbandsliga, Oberliga Nord, Regionalliga Nordost un 3.liga).

Šī kluba treneris Eckarts Marzke mājas lapā pommern-greifswald.de uzsver, ka Gints Freimanis būs labs papildinājums komandai. ‘’Spēlētājs futbola zināšanas ir apguvis labā līmenī, tādēļ varēs būtiski pastiprināt mūsu komandu. Viņš ir spēlējis gan Latvijas virslīgā, gan īsu brīdi arī Īrijā, kas apliecina šī spēlētāja meistarību,’’ rezumē treneris.

Saldū dzimušais futbolists savu karjeru sāka FK ‘’Jelgava’’ sastāvā . 2007. gada sezonā Freimanis pārcēlās uz FK ‘’Jūrmala’’. Pēc lieliskas puss sezonas aizvadīšanas, Freimanis parakstīja līgumu ar ambiciozo FK ''Rīga''. Pirms 2009. gada sezonas viņš mēģināja iekļūt vairākos Spānijas klubos, bet februārī noslēdza līgumu ar ''St.Patrick's Athletic''. Tomēr smaga trauma viņam neļāva nostiprināties Īrijas klubā. 2010. gada sezonas sākumā viņš atgriezās FK ‘’Jelgava’’ sastāvā.

Izmantotie resursi Startseite - FC Pommern Greifswald
Futbola Klubs Jelgava


, 2012-01-13 16:14, pirms 12 gadiem
tam klubam lidz bundesligai veel vairaaki gadi vajadziigi
, 2012-01-13 16:23, pirms 12 gadiem
Bundeslīga No 6. līgas līdz bundeslīgai tikt ir praktiski neiespējami. Nevis vairāki gadi, bet vairākas paaudzes viņiem vajadzīgas, un pat tādi brīnumi notiks tikai tad, ja ļoti, ļoti paveiksies.
, 2012-01-13 16:32, pirms 12 gadiem
Var redzet cik seko futbolam, Hoofenheima cik gados to izdariija? Un vienu liigu mazaak, jo Vācijas futbola atkal līgas reformas. nu labi ja ne Bundesliga tad 3 līga var ielekt ar katru gadu palielinot budzetu.
M rakstīja: Bundeslīga No 6. līgas līdz bundeslīgai tikt ir praktiski neiespējami. Nevis vairāki gadi, bet vairākas paaudzes viņiem vajadzīgas, un pat tādi brīnumi notiks tikai tad, ja ļoti, ļoti paveiksies.
, 2012-01-13 16:59, pirms 12 gadiem
Var redzet cik seko futbolam, Hoofenheima cik gados to izdariija? Un vienu liigu mazaak, jo Vācijas futbola atkal līgas reformas. nu labi ja ne Bundesliga tad 3 līga var ielekt ar katru gadu palielinot budzetu.
Ja tev ir 10 miljardu kapitāls, tu vari izdarīt visu. Dītmārs Hops Vācijas futbolā, par laimi, ir tikai viens. Jā, cik gados to izdarīja hopenheima? Viņiem uz tiem neglītajiem bļembukiem ir četri cipari: 1, 8, 9, 9. Paši hopenheimieši maldīgi uzskata, ka tiem ir kāds sakars ar kluba dibināšanas gadu. Ja tu viņiem uzticies, tad parēķini, cik gadiņi aizgāja no nulles līdz bundeslīgai. Gadsimts un vēl mazbišķiņ
, 2012-01-13 22:57, pirms 12 gadiem
Nu, lai jau izdodas! Vismaz atkal jauna pieredze būtu Gintam. Klubs ambiciozs, protams, ka mērķi ir augsti un grūti realizējami, bet Freimanis var palīdzēt tos sasniegt. Tāpat zināms, ka sliktu komandu Vācijā nav. Lai veicas!
Čavi. Foto: EPA/Scanpix

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.