Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

RFF prezidents Keišs un JFC "Skonto" viesojas Kazaņā

RFF prezidents Keišs un JFC "Skonto" viesojas Kazaņā
Juris Keišs
Foto: lff.lv

No 1. līdz 7.maijam Rīgas Futbola federācijas (RFF) prezidents Juris Keišs pēc Kazaņas (Krievija, Tatarstāna) sporta komitejas ielūguma, viesojās Kazaņā. Kopā ar prezidentu uz Kazaņu devās JFC "Skonto" komanda (97.g.dz), kas piedalījās starptautiskā futbola turnīrā "Kazaņas pilsētas mēra kauss - 2010".

Vizītes laikā J. Keišs tikās ar Kazaņas sporta komitejas vadītājiem, kā arī pilsētas mēru Ilsuru Metšina kungu un Krievijas futbola čempiona komandas „Rubin” galveno treneri Kurbanu Berdijevu. Tika pārrunāti jautājumi par sporta sakaru veidošanu un nostiprināšanu starp Kazaņu un Rīgu, kā arī par iespējām sadarboties citās jomās. Jāatzīmē, ka Kazaņu, bez pārspīlējumiem, var nosaukt par Krievijas sporta galvaspilsētu:

Krievijas futbola čempions ir Kazaņas klubs „Rubin”, Krievijas hokeja čempions ir Kazaņas „AK Bars”, arī citi populāri sporta veidi nepaliek novārtā. Zīmīgi, ka Kazaņa 2013. gadā organizēs pasaules XXVII studentu vasaras sporta sacensības „Universiāde 2013”. Uz Rīgu J. Keišs atveda personisku sūtījumu no Kazaņas mēra Rīgas mēram J. Ušakovam ar ielūgumu apmeklēt Kazaņu.

Informāciju sagatavoja
Santa Puškarjova
RFF sabiedrisko attiecību referente


, 2010-05-12 15:16, pirms 14 gadiem
ka JFC Skonto gaja turnira ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-12 15:28, pirms 14 gadiem
Sadarbība ar kazaņu,Rīgai daudz ko nedos ekonaomiskaja ziņā,bet tieshi SKONTO,tas nāktu par labu..tā pashas nometnes jaunajiem skonto talantiem BŪTU LABI.!
, 2010-05-12 16:25, pirms 14 gadiem
Divas uzvaras (pret FK Amkar) piecās spēlēs. Septītā vieta astoņu komandu konkurencē, apsteidzot to pašu FK Amkar. Vārtu attiecība 7:12.
Par turnīra labāko pussargu atzīts mūsu komandas spēlētājs - Andrejs Cigaņiks (5 gūti vārti)

LV - jfcskonto.lv
RUS - jfcskonto.lv
';
, 2010-05-12 16:42, pirms 14 gadiem
Oho, J. Ušakovs, kaut kāds Nila radinieks par mēru iecelts ?
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
10

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.