Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: RFS stiprā lietū "paliek sausā"

Ar neveiksmi jauno Baltijas Sieviešu Futbola līgas sezonu sākušas RFS futbolistes. Šodienas spēlē, kas Arkādijas stadionā norisinājās stiprā lietū, rīdzinieces vārtus neguva un bez ierunām piekāpās Gintra-Universitetas komandai no Šauļiem. Spēles beigu rezultāts 3:0 viešņu labā.

Dušans Vlahovičs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

"Juventus" atgūstas pēc divām pendelēm, bet no Kaljāri pārved tikai punktu

Piektdienas vakarā Itālijas A sērijas 33. kārta sākās ar trešajā vietā esošās Turīnas "Juventus" atspēlēšanos no divu vārtu deficīta izbraukumā pie "Cagliari" – 2:2. Priekšā esošā "AC Milan" ir piecu punktu attālumā.
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
20

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
16

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.