Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Šovakar UEFA kausa izcīņas 1/8 spēles

Šovakar UEFA kausa izcīņas 1/8 spēles
''City'' līderis Robinjo treniņa laikā pirms
šī vakara spēles
Foto: AP

Šovakar tiks aizvadītas UEFA kausa izcīņas 1/8 fināla spēles. Pirmās trīs spēles sāksies jau 19.00 pēc Latvijas laika, bet pārējās tiks aizvadītas pēc deviņiem.

Šī vakara spēles UEFA kausā atklās klubi no Austrumeiropas (Maskavas "CSKA", Doņetskas "Shakhtar", Harkovas "Metalist", Kijevas "Dynamo"), kā arī Hamburgas "HSV" un ''Galatasaray'' duelis.

"CSKA" - "Shakhtar"

Par armijnieku un ogļraču spēles favorītiem nodēvēt var abas komandas "CSKA" divu spēļu summā ar 3:1 apspēlēja angļu ''Aston Villa'', bet "Shakhtar" ar 3:1 divu spēļu summā apspēlēja citu Anglijas klubu "Tottenham".

''Dynamo Kyiv'' – ''Metalist''

Par Ukrainas klubu dueļa favorītu grūti nosaukt kādu no abām komandām. Ukrainas čempionātā abas atrodas viena otrai līdzās – kijevieši ieņem pirmo pozīciju, bet "Metalist" pagaidām atrodas otrajā vietā. No harkoviešiem par vienu punktu atpaliek Doņeckas "Shakhtar". Ciets rieksts "Dynamo" uzbrucējiem solās būt Harkovas kluba aizsardzība - tā savus vārtus neskartus saglabājusi jau sešās UEFA kausa spēlēs pēc kārtas.

"HSV" - ''Galatasaray''

Par šī dueļa favorītiem tiek saukti vācieši, kuri iepriekšējā kārtā itin viegli tika galā ar Nīderlandes "NEC" (divu spēļu summā 4:0). ''Galatasaray'' vietu astotdaļfinālā izrāva vien pašās spēles beigās. Spēles 90. minūtē vārtus guva Sabri. Šie vārti no turpmākas cīņas izslēdza Francijas klubu "Bordeaux". UEFA kausā komanda startē ar atzīstamām sekmēm un neslēpj mērķi - iekļūt kausa finālā, vai pat Turcijā atstāt trofeju.

"PSG" – "Braga"

"PSG" no iespējamā 21 punkta "Ligue 1" ir izcīnījuši 19 punktus. Arī UEFA kausa 1/16 fināla francūži spēlē visai pārliecinoši, kur iepriekšējā kārtā viņi ar 5:1 viņi apspēlēja ''VfL Wolfsburg'' futbolistus. "Braga" futbolisti uz Franciju devušies bez vairākiem līderiem, kuriem ir dažādi savainojumi.

''Werder Bremen'' – ''Saint-Etienne''

Kā uzskata "Werder" futbolists Klaudio Pizzaro, tad komandai ir pa spēkam šogad izcīnīt UEFA kausu. Tieši "Werder'' bija tie, kas no tālākās cīņas par UEFA kausu izsita galvenos pretendentus "AC Milan". Lai arī UEFA kausā komandai sokas labi, Bundeslīgā tā jau nav spējusi izcīnīt uzvaru pēdējās sešās spēlēs pēc kārtas. "Kā jau tas pienākas izbraukumu spēlēs, tad cerēsim saglabāt cerības atbildes spēlei. Centīsimies gūt vārtus," saka viesu komandas treneris. ''Saint-Etienne'' 1/16 finālā divu spēļu summā ar 5:2 apspēlēja grieķu ''Olympiacos''

''Manchester City'' - ''Aalborg''

Priecīgas ziņas "City" faniem, jo pēc ceļgala savainojuma izārstēšanas sastāvā varēs atgriezties Robinjo. "Robinjo trenējās visu nedēļu un viņš ir gatavs spēlei," saka komandas treneris. Pretim "City" stāsies ''Aalborg'', kura nav zaudējusi jau 16 (!) spēles pēc kārtas nevienā turnīrā. "City" iepriekšējā kārtā tikai ar 4:3 pāsrpēja dāņu "Kobenhavn", bet ''Aalborg'' ar 6:1 sagrāva spāņu "Deportivo".

''Marseille'' – ''Ajax''

Vai "Marseille" uzvarēs vēl vienu Nīderlandes klubu? Tāds ir šī pāra jautājums, jo iepriekšējā kārtā franču klubs tikai pēcspēles soda sitienos pārspēja citu Holandes klubu ''Twente''. Pēdējā kārtā "Marseille" piekāpās "Valenciennes" futbolistiem. "Mums ir labāk, kad neesam favorīti," pirms spēles iesāk franču treneris. "Taču ja mēs spēlēsim tā, kā iepriekšējā spēlē pret "Valenciennes", tad mums nebūs variantu." Nav zināms, vai ''Marseille'' komandas sastāvā šovakar varēs piedalīties labākais vārtu guvējs Bakari Kone, kā arī Rodrigezs. Iepriekšējā kārtā "Ajax" divu spēļu summā ar 2:1 apspēlēja "Fiorentina".

''Udinese'' – ''Zenit St. Petersburg''

"Mēs esam vienīgā itāļu komanda, kura palikusi UEFA kausā, tāpēc mums ir papildus motivācija spēlei pret "Zenit". Centīsimies gūt vārtus jau ar spēles pirmajām minūtēm," saka itāļu kluba spēlētājs Inlers. "Udinese" līdz šim pēdējās deviņās spēlēs piedzīvojuši tikai vienu zaudējumu. "UEFA kauss mums ir ļoti svarīgs," turpina Inlers. Savādākā situācijā ir pašreizējie UEFA kausa ieguvēji "Zenit", kuri kopš 10.decembra ir aizvadījuši tikai divas spēles. Iepriekšējā kārtā viņi divu spēļu summā ar 4:2 pārspēja vācu "Stuttgart".

Izmantotie resursi:
uefa.com


Slēpts komentārs: apshalnieks
, 2009-03-12 17:57, pirms 15 gadiem
Manas prognozes
"CSKA" - "Shakhtar"
''Dynamo Kyiv'' – ''Metalist''
"HSV" - ''Galatasaray''
, 2009-03-12 18:04, pirms 15 gadiem
krissz rakstīja: Manas prognozes
"CSKA" - "Shakhtar"
''Dynamo Kyiv'' – ''Metalist''
"HSV" - ''Galatasaray''
a kur "PSG" – "Braga" utt.
, 2009-03-12 18:06, pirms 15 gadiem
Izklausaas ari, ka PSG šodien varētu uzvarēt..
, 2009-03-12 18:07, pirms 15 gadiem
jaskatas HSV spele.
, 2009-03-12 18:09, pirms 15 gadiem
Bāc, nevaru izdomāt par ko būt, CSKA vai Šahtar! Abi labi. Laikam jāpaskatās būs HSV mačs
, 2009-03-12 18:13, pirms 15 gadiem
luniz rakstīja: a kur "PSG" – "Braga" utt.
nebija pievienots!
pag
, 2009-03-12 18:14, pirms 15 gadiem
"PSG" – "Braga"
''Werder Bremen'' – ''Saint-Etienne''

labāk?
, 2009-03-12 18:30, pirms 15 gadiem
City sarauj, jātiek tālāk, nav citu variantu! Jāuzvar UEFA lai tiktu ČL pa taisno, jo ceturtā vieta EPL nav aizsniedzama!
, 2009-03-12 18:33, pirms 15 gadiem
Autor, lūdzu, palabo to nenormālo sviestu pie HSV-Galatasaray apraksta!!!! Giza pievienojās Fenerbahčei, Aragoness arī ir Bahčes, nevis Galatasaray treneris! Par Barošu gan pareizi Un ja viņi tiktu finālā, tad nekur tālu tā trofeja nebūtu jāved, jo fināls būs Stambulā[laikam]
, 2009-03-12 18:34, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Autor, lūdzu, palabo to nenormālo sviestu pie HSV-Galatasaray apraksta!!!! Giza pievienojās Fenerbahčei, Aragoness arī ir Bahčes, nevis Galatasaray treneris! Par Barošu gan pareizi Un ja viņi tiktu finālā, tad nekur tālu tā trofeja nebūtu jāved, jo fināls būs Stambulā[laikam]
Es arī parbrīnījos
, 2009-03-12 18:36, pirms 15 gadiem
mana prognoze šīm spēlēm :
"CSKA" - "Shakhtar" (uzv. "CSKA")
''Dynamo Kyiv'' – ''Metalist'' (uzv. "Metalist")
"HSV" - ''Galatasaray'' (uzv. "HSV")
"PSG" – "Braga" (uzv. "PSG")
''Werder Bremen'' – ''Saint-Etienne'' (uzv. "Werden Bremen")
''Manchester City'' - ''Aalborg'' (uzv. "Aalborg")
, 2009-03-12 18:36, pirms 15 gadiem
Nav zināms, vai ''Ajax'' komandas sastāvā šovakar varēs piedalīties labākais vārtu guvējs Bakari Kone, kā arī Rodrigezs.

Bakari Kone un Rodrigezs ir Marseļas spēlētāji... Aj, labāk nemaz neaizraušos, eSportā jau ļoti ilgu laiku nebija gadījies redzēt tik kļūdainu rakstu. Sorry, autor, bet tā tas ir
, 2009-03-12 18:37, pirms 15 gadiem
mostwanted rakstīja: mana prognoze šīm spēlēm :
"CSKA" - "Shakhtar" (uzv. "CSKA")
''Dynamo Kyiv'' – ''Metalist'' (uzv. "Metalist")
"HSV" - ''Galatasaray'' (uzv. "HSV")
"PSG" – "Braga" (uzv. "PSG")
''Werder Bremen'' – ''Saint-Etienne'' (uzv. "Werden Bremen")
''Manchester City'' - ''Aalborg'' (uzv. "Aalborg")
Tieši manas prognozes, nu varbūt pēdējā spēlē lieku uz niču!
, 2009-03-12 18:38, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Nav zināms, vai ''Ajax'' komandas sastāvā šovakar varēs piedalīties labākais vārtu guvējs Bakari Kone, kā arī Rodrigezs.

Bakari Kone un Rodrigezs ir Marseļas spēlētāji... Aj, labāk nemaz neaizraušos, eSportā jau ļoti ilgu laiku nebija gadījies redzēt tik kļūdainu rakstu. Sorry, autor, bet tā tas ir
Informācija tiks papildināta ...
Varēsi turpināt labot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-03-12 21:34, pirms 15 gadiem
Alborga šosezon būs paspējusi ar abām Mančestras komandām spēlējusi un domāju, ka līdz kaklam būs šīs abas komandas!
, 2009-03-12 21:36, pirms 15 gadiem
''Manchester City'' - ''Aalborg''
''Marseille'' – ''Ajax''
''Udinese'' – ''Zenit St. Petersburg''
, 2009-03-12 21:47, pirms 15 gadiem
Nu tad M-City-Aalborg tulit sakas
, 2009-03-12 22:27, pirms 15 gadiem
Par PSG un HSV. Inķeresna salikušies pāri. OM - Ajax arī labs, Werder - ASSE, ukrainu duelis utt.
, 2009-03-12 22:27, pirms 15 gadiem
par Bremen , Shakhtar un Udinese !
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.