Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

LFF: Nav iemesla uzskatīt Zjuzina un Bulvīša līgumus par spēkā neesošiem

LFF: Nav iemesla uzskatīt Zjuzina un Bulvīša līgumus par spēkā neesošiem
Artūrs Zjuzins
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Piektdien Latvijas Futbola federācijas Disciplinārās komitejas sēdē tika izskatīti futbola kluba "Ventspils" futbolistu Naura Bulvīša un Artūra Zjuzina iesniegumi par pirmstermiņa līgumu laušanu.

Jau iepriekš ziņojām par izveidojušos situāciju ar Latvijas futbolistiem Artūru Zjuzinu un Nauri Bulvīti. Abiem bija piedāvājumi pārcelties uz ārzemēm, taču "Ventspils" vadība neesot vēlējusies viņus laist prom. Šodien LFF DK sēdē beidzot tika pieņemts lēmums par iespējamo līgumu laušanu ar "Ventspili".

Spēlētāju aģents Mihails Ļebedevs centās pierādīt, ka noslēgtie līgumi ar futbolistiem neatbilst faktiskajām pušu attiecībām, kā arī neatbilst Latvijas Republikas likumdošanai, taču LFF nespēja rast pamatojumu tam, kāpēc šie līgumi varētu tikt atzīti par spēkā neesošiem.

Futbola klubs "Ventspils" neiebilda nedz pret abu futbolistu palikšanu klubā, nedz arī par līgumu laušanu, taču par to vienība vēlas saņemt kompensāciju. LFF DK nolēma, ka, ja futbolisti vēlas priekšlaicīgi lauzt līgumus ar Latvijas trešo spēcīgāko klubu, tiem ir jāsamaksā kompensācija "Ventspilij", kura būs vienlīdzīga tai naudas summai, kāda ir ieguldīta spēlētājos visa līguma darbības laikā.

Tādējādi, ja Artūrs Zjuzins vēlas lauzt līgumu ar ventspilniekiem jau tagad, viņam nāksies samaksāt Kurzemes klubam 49 tūkstošus latu (izaudzināšanas maksājums), kā arī apmēros precīzi nenosauktu kompensāciju. bet Naurim Bulvītim atbrīvoties no līgumsaistībām būs iespēja par 12 tūkstošiem (izaudzināšanas maksājums) un samaksājot kompensāciju par līguma laušanu.

Izmantotie resursi:
LFF: LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA | Galvenie...


, 2011-02-12 01:18, pirms 13 gadiem
sumina jau skaista
, 2011-02-12 02:16, pirms 13 gadiem
nereāli nesmuki tas viss
, 2011-02-12 02:37, pirms 13 gadiem
Patiesībā lff vajadzētu prasīt kompensāciju no tādiem klubiem kas bremzē lv futbola attīstību un grib tikai iebraukt kāpostā!Tas pats notiek skonto!
, 2011-02-12 03:45, pirms 13 gadiem
Viss ir pilnīgi normāli, vai tad klubiem maksā par to ka audzina spēlētājus un par velti viņi sitas tālāk un vai klubi ir labdarības iestādes? Nē, tas ir bizness. LV viņš ir maziņš, bet tomēr bizness
, 2011-02-12 03:50, pirms 13 gadiem
nu itkaa jaa,..bet klubs tak tereejis laiku,vinsh tak maksaa naudu personaalam,kas vinu trenee..vinam algu,kapeec lai klubs lai neprasiitu kompensaaciju..tad jau dzeki vienkaarshi..jebkuraa briidii,sanem lielaaku algas pieaugumu un muks prom.tapeec jau tie ligumi domaatu..lai nestaigaatu,parakstiijis esi un viss.Kas tur nesmuki?

tas taa tagad..noiireju mashiinu pa 150 ls nedeelaa...peec paaris dienaam man atnaak kautkaads vecis pakal..un saka..nee tagad taa mashiina mana..jo izireetajam smaksaaju 170..tatad dodu vairaak,njemu tev nost.
, 2011-02-12 08:48, pirms 13 gadiem
Tikai transferu logs jau ir ciet!!! Kapec "Ventspils" negaja uz DK sedi bridi, kad futbolisti vareja vel ari parcelties?!
, 2011-02-12 09:05, pirms 13 gadiem
Ndeki rakstīja: Patiesībā lff vajadzētu prasīt kompensāciju no tādiem klubiem kas bremzē lv futbola attīstību un grib tikai iebraukt kāpostā!Tas pats notiek skonto!
Paskaties to sarakstu,kādi kadri tu tā saucamajā LFF DK sēž,un,tur viss paliek skaidrs - salikti kaut kādi Indriksona UTT., ielikteņi,līdz ar to, tuvākajos gados var necerēt uz to,ka Latvijas futbolā kaut kas attīstīsies..

žēl,ka tādiem talantīgiem futbolistiem jācieš šādas birokrātijas dēļ...
, 2011-02-12 09:19, pirms 13 gadiem
Uris rakstīja: Viss ir pilnīgi normāli, vai tad klubiem maksā par to ka audzina spēlētājus un par velti viņi sitas tālāk un vai klubi ir labdarības iestādes? Nē, tas ir bizness. LV viņš ir maziņš, bet tomēr bizness
Tieši tā. Tas ir normāli, jo par šādiem talantiem katrs grib kaut grasi nopelnīt. Ja Trnavas Spartak Bulvīti vajadzēs, samaksās viņi šo summu, un Bari, kur pašlaik atrodoties Zjuzins, summa būtu vēl mazāka problēma. Lai veicas abiem. Normāls lēmums.
, 2011-02-12 09:42, pirms 13 gadiem
Ventspili neaizstāvot, bet spēlētāju aģents Ļebedevs ar baigi ašais, padot masu medijiem maldīgu info, sagroza spēlētājiem galvu un grib, lai ventiņi vēl atdot par brīvu savus spēlētājus..
tikai loģiski, ka Ventspils prasa naudiņu, arī summas nav lielas...
, 2011-02-12 10:47, pirms 13 gadiem
Ndeki rakstīja: Patiesībā lff vajadzētu prasīt kompensāciju no tādiem klubiem kas bremzē lv futbola attīstību un grib tikai iebraukt kāpostā!Tas pats notiek skonto!
Nu jā.. atdot ungāriem pa brīvu, lai viņi pēc tam uzvārās! Mūsējiem jau naudu nemaz nevajag.
, 2011-02-12 10:54, pirms 13 gadiem
tā vien izskatās, ka te lielākā daļa ja būtu klubu īpašnieki, tad būtu ar mieru savus spēlētājus visiem pa brīvu atdot.
, 2011-02-12 11:22, pirms 13 gadiem
Manuprāt, pat maza summa priekš Bulvīša. Ņemot vērā, ka Ventspils džeku izaudzināja.

Tie, kas runā par "laišanu par velti" ir auni - klubs investē naudu jauniešos, tāpēc tam ir kas arī jāsaņem. Bet lielākā daļa te tic kaut kādam mahinatoram, kurš daudzviet pat ir izslēgts no aprites, un arī šeit sagrozīja galvu melojot par 450 000 transfēru un iespējams, tieši viņš iznīcinās Zjuzinu kā potenciāli talantīgu spēlētāju, sagrozot tam galvu un aizsūtot uz C3 vai C4 līgu bez spēļu prakses.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-12 11:51, pirms 13 gadiem
Ndeki rakstīja: Patiesībā lff vajadzētu prasīt kompensāciju no tādiem klubiem kas bremzē lv futbola attīstību un grib tikai iebraukt kāpostā!Tas pats notiek skonto!
skatos ka tev šai lietā ir galīgi ačgārna domāšana...tā jau šādos klubos nauda tiek izdota par tādiem jauniešiem,kas netiek tik tālu,kas beidz trenēties javēl nedabū kompensāciju par tādiem ko izaudzina(labi ,šinī gadījumā cik atceros Zjuzins FKV sāka no 15gadiem trenēties)tad kāda jēga trenēt jaunatni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-12 23:47, pirms 13 gadiem
Atceros, ka ar Zjugu trenējos vēl Jūrmala! F.K Kauguros!
Nebiju domājis, ka Tā attīstīs savu talantu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-13 02:25, pirms 13 gadiem
Interesanti, pēc kādiem datiem FKV ir Latvijas TREŠAIS spēcīgākais klubs? Vai autors šo tekstu norakstījis no tā Valērija Volta savārstījuma, kur bija apcerēta abu šo jauniešu nespēja atbrīvoties no FKV. Tur tieši tā bija - TREŠAIS spēcīgākais klubs. Īpaši smieklīga tajā tekstā bija sadaļa, kur rakstīts, ka Jūrmalas "Spartaks" gribējis pirkt Zjuzinu par 40 tk. LVL !

Katrā ziņā FKV versija par to ir daudz ticamāka, tāpēc arī lēmums loģisks:
FK Ventspils
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
33

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
14

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".