Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Monaco" un "Manchester City" spēlētāji saslimuši ar cūku gripu

"Monaco" un "Manchester City" spēlētāji saslimuši ar cūku gripu
Viens no "Monaco" līderiem Huans Pablo Pino (priekšplānā)
Foto: AFP

Četri Francijas futbola kluba "Monaco" futbolisti saslimuši ar cūku gripu, teikts kluba oficiālajā mājaslapā. Tāpat ar cūku gripu saslimis "Manchester City" aizsargs Mika Ričardss.

Vēl viena satraucoša ziņa pienākusi no "Monaco" nometnes. Jau rakstījām, ka atklāto sirds problēmu dēļ, visticamāk, karjeru nāksies beigt uzbrucējam Stīvam Savidānam, kurš būtu pastiprinājis Monako kluba priekšējo līniju. Tagad "Monaco" un Francijas futbola interesentus šokējusi ziņa, ka četri komandas spēlētāji saslimuši ar cūku gripu. Futbolistu vārdi gan pagaidām netiek izpausti.

"Nepieciešamie drošības pasākumi ir veikti , kopš tika konstatētas pirmās saslimšanas pazīmes. Spēlētāji nekavējoties tika izolēti. Viņu veselības stāvoklis vairāk bažas nerada, drudža vairs nav ,un viņiem klājas labi. Pēdējo 48 stundu laikā jauni gadījumi nav novēroti. Tomēr spēlētāji vēl piecas dienas atradīsies izolēti no pārējiem," kluba oficiālajā mājaslapā sacīja "Monaco" ārsts Filips Kuencs. Cūku gripas pazīmes tika konstatētas pieciem spēlētājiem. "Monaco" šobrīd atrodas treniņnometnē Francijas pilsētā Višī. Paredzams, ka jau tuvākās nedēļas laikā saslimušie futbolisti varēs atgriezties treniņos.

Tāpat ar cūku gripu saslimis "Manchester City" un Anglijas U-21 aizsargs Mika Ričardss. Talantīgais, 21 gadu vecais aizsargs pēc Eiropas U-21 čempionāta fināla devās brīvdienās uz Kipru, kur arī viņa veselības stāvoklis pasliktinājās.

"Pirmajā mirklī domāju, ka kāda infekcija vai varbūt saindēšanās ar alkoholu," laikrakstam "The Sun" pastāstīja Ričardss. "Es jutos tik vājš, ka nevarēju paiet vai paēst. Maniem draugiem nācās pienest dzērienus man gultā. Kad man pateica, ka man ir cūku gripa, prātā iešāvās visādas domas, jo tomēr no šīs slimības mirst cilvēki." Tomēr Ričardsa tēvs Linkolns izteicies, ka ar dēlu viss esot kārtībā: "Viņam viss ir kārtībā un ārstēšanās norit veiksmīgi."

Izmantotie resursi:
asm-fc.com
sports.yahoo.com


, 2009-07-11 22:07, pirms 15 gadiem
cik dzirdeju tad rudenii bus vaks ar cuku gripu, saslimuso bus daudz, bet hz.
, 2009-07-11 22:09, pirms 15 gadiem
21. gadsimts ir neprognozējams!
, 2009-07-11 22:13, pirms 15 gadiem
"Pirmajā mirklī domāju, ka kāda infekcija vai varbūt saindēšanās ar alkoholu," laikrakstam "The Sun" pastāstīja Ričardss.

normāli atlaidis džeks..
, 2009-07-11 22:19, pirms 15 gadiem
parasta gripa

no parastaas gripas cilveeku vairaak nomirst nekā no šīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-11 22:28, pirms 15 gadiem
Rich rakstīja: "Pirmajā mirklī domāju, ka kāda infekcija vai varbūt saindēšanās ar alkoholu," laikrakstam "The Sun" pastāstīja Ričardss.

normāli atlaidis džeks..
Domāju gan.Padzirdējis ka City gatavojas pirkt konkurentus sastāvā Lusio,Teriju un Leskotu nolēma ka alkohols baumas noslīcinās.
, 2009-07-11 22:31, pirms 15 gadiem
No tā ko es sapratu, tad cūku gripa atšķiras no parastās tikai ar to, ka pret to nevienam vēl nava imunitātes, tapēc tā ķer visus pēc kārtas. Viss pārējais, ieskaitot ārstēsanos, ir tāds pats un tā nava vairāk bīstama.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: reiniksrobis
, 2009-07-11 22:50, pirms 15 gadiem
Rich rakstīja: "Pirmajā mirklī domāju, ka kāda infekcija vai varbūt saindēšanās ar alkoholu," laikrakstam "The Sun" pastāstīja Ričardss.

normāli atlaidis džeks..
"Maniem draugiem nācās pienest dzērienus man gultā." - tāpat Mika bija dzirdējis arī seno alkoholiķu parunu: ar ko saslimi, ar to arī jaārstējas
, 2009-07-11 22:57, pirms 15 gadiem
Lai veseļojas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-11 23:04, pirms 15 gadiem
kriksis rakstīja: baac augustaa buushu monako!
un nebraauc peec tam uz lv
, 2009-07-12 00:13, pirms 15 gadiem
njaa :/ beeediigi...
, 2009-07-12 14:07, pirms 15 gadiem
Nja rudeni būs dirsā, saslims daudz cilvēku un gan jau arī futbolistus skars pamatīgi
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Foto: LFF
4

Sieviešu līgai pirmoreiz savs titulsponsors, LFF masveidību vēlas panākt arī dāmu futbolā

Pirmo reizi Latvijas Futbola federācijas (LFF) vēsturē Sieviešu futbola līgai būs savs titulsponsors, paziņojusi federācija. Turpmākos trīs gadus līgas oficiālais nosaukums būs "LuckyBet" Sieviešu futbola līga. Čempionāta jaunā sezona sāksies jau piektdien un sestdien ar pirmajiem četriem mačiem, no kuriem visi risināsies Rīgā.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.