Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Modritis

Mourinju gatavs pagarināt līgumu ar Madrides «Real»

Slavenais portugāļu treneris Žozē Mourinju ir gatavs pagarināt līgumu ar karalisko Spānijas futbola klubu Madrides «Real», vēsta «Daily Mail»

Mourinju «Real» komandā ieradās 2010.gadā un palīdzēja tai triumfēt Spānijas Karaļa kausa izcīņas turnīrā. Šo trofeju Madrides «Real» izcīnīja pēc 18 gadu pārtraukuma.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā šobrīd Madrides «Real» atrodas līderpozīcijā, tuvākos sekotājus «Barcelona» apsteidzot par desmit punktiem.

«Es grasos parakstīt jaunu līgumu ar »Real«, jo vēlos ierakstīt savu vārdu kluba vēsturē,» izteicās Mourinju. «Tā ir neaizmirstama pieredze, ka tāds treneris kā es ir daļa no šīs komandas. »Real« ir viens no lielākajiem klubiem pasaulē, un esmu laimīgs šeit strādāt.»

«Jūtu, ka šajā komandā man tic. Izjūtu pilnīgu kluba vadības un fanu atbalstu. Es redzu savu nākotni Madridē. Ar »Real« komandu vēlos sasniegt jaunas virsotnes un izcīnīt trofejas,» piebilda 49 gadus vecais Mourinju.

TVNET :: Futbols - Mourinju gatavs pagarināt...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-11 11:43, pirms 12 gadiem
Daily mail Anglijā neviens baigi nopietni neuztver - tā ir tāda tenku lapele kur žurnālistiem patīk mazliet piepušķot vai uzpūst stāstiņus tāpat kā The Sun un vēl dažas takā par 100% drošu es šito visu neuzskatītu.
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
15

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.