Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Dešāns: ''Pogbā nevar būt priecīgs par savu situāciju Mančesterā''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dešāns: ''Pogbā nevar būt priecīgs par savu situāciju Mančesterā''
Pols Pogbā. Foto: AP/Scanpix

Francijas izlases galvenais treneris Didjē Dešāns komentējis valsts viena no talantīgākā futbolista Pola Pogbā nespēlēšanu Anglijas Premjerlīgas komandā ''Manchester United'', norādot, ka viņš šobrīd nav apmierināts nedz ar savu spēles laiku, nedz lomu vienībā.

Pols Pogbā kopā ar Francijas izlasi šobrīd gatavojas gaidāmajām UEFA Nācijas līgas spēlēm, kurās Francijai 14. novembrī spēkosies pret Portugāli, bet 17. novembrī pret Horvātiju. A līgas 3. grupā Francija pēc aizvadītām četrām cīņām atrodas otrajā vietā ar 10 izcīnītiem punktiem.

Francijas izlases galvenais treneris Didjē Dešāns attiecībā par vienu no talantīgākajiem savas paaudzes futbolistiem izteicās, ka šobrīd Pogbā neatrodas savā labākajā karjeras brīdī: ''Viņš ir tādā situācijā savā klubā, kurā Pols nevar būt priecīgs ne ar savu spēles laiku, ne pozīciju, kurā spēlē. Viņam jāatrod savs ritms, jo gan biežās traumas, gan saslimšana ar Covid-19 ir ietekmējusi viņa formu.''

Francijas ilggadējais vadītājs atzina, ka pie viņa visiem futbolistiem, kas ikdienā klubos nespēlē, patīk saņemt minūtes izlases rindās: ''Man nav tāda satraukuma. Kad spēlētājs ir diskomfortā savā klubā, ir pilnīgi skaidrs, ka viņš ir priecīgs spēlēt izlasē. Pols pastāstīs man savas sajūtas un tā kā es viņu labi pazīstu, viņš labi nospēlēs.''

Pogbā nespēlēja pēdējā ''Manchester United'' Premjerlīgas spēlē pret ''Everton'', kur tika izcīnīta uzvara ar 3:1. Iepriekš klubs paziņoja par līguma pagarināšanu līdz 2022. gadam.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +2 [+] [-]

, 2020-11-10 20:02, pirms 3 gadiem
Pogba vajadzetu beigt spelet ka bezpajumtniekam un tad kaut ko čīkstēt un pieprasīt.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-11 00:42, pirms 3 gadiem
Pogbā nespēlēja pēdējā ''Manchester United'' Premjerlīgas spēlē pret ''Everton'', kur tika izcīnīta uzvara ar 3:1. Iepriekš klubs paziņoja par līguma pagarināšanu līdz 2022. gadam.

Kas tad 82.minūtē nomainīja Mata pret Everton,Pogba brālis?

tu mauc raxtus ar tādu pašu attieksmi kā Pogba pēdējā laikā spēlē MU!MU ir citi līderi tagad,Fernandes un Rashford..ja neesi apmierināts atrasties tādā superklubā kā MU tad laimīgu taciņu!

     [+] [-]

, 2020-11-11 08:36, pirms 3 gadiem
Autors lohs....Pogba spēlē pret everton izgāja uz maiņu.

     [+] [-]

, 2020-11-11 08:48, pirms 3 gadiem
signijs rakstīja: Autors lohs....Pogba spēlē pret everton izgāja uz maiņu.
Autors ir lohs arī citā ziņā, Latgolas puiki Dešāni viņam rēgojas
Ko var darīt, sūrā Suveizdas valodnieku skola

     [+] [-]

, 2020-11-11 08:53, pirms 3 gadiem
Didier Dechamps, pareizi izrunā Didjē Dešamp, kā tur Dešāns var sanākt?