Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Tabanovs: "Palikšu arī nākamgad"

Tabanovs: "Palikšu arī nākamgad"
Ivans Tabanovs
Foto: Aivars Račko, Sportacentrs.com

Daugavpils "Daugavas" futbolisti Virslīgas sezonu noslēguši ar neizšķirtu pret "Ventspili". Abu komandu galvenie treneri palika apmierināti ar futbolistu parādīto sniegumu šodien.

Daugavpils "Daugava" sezonu noslēdza ar nospēlētu neizšķirtu pret "Ventspili". Pēc spēles futbolistus sveica Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova, kā arī svētku salūts. Pēcspēles preses konferencē komandas galvenais treneris Ivans Tabanovs izteica pateicību saviem futbolistiem un arī visiem atbalstītājiem, kā arī atklāja, ka turpinās darbu klubā arī nākamsezon:

"Sezonu noslēdzām uz pozitīvas nots. Lai arī mums vairs neko nevajadzēja, puiši saņēmās un labi nospēlēja. Spēle bija interesanta, arī skatītāju šoreiz bija salīdzinoši daudz. Gribētos pateikties visiem futbolistiem par paveikto darbu sezonas garumā. Futbolisti daudz ko upurēja, lai sasniegtu titulu. Paldies kluba vadībai un visam personālam. Bez līdzjutējiem būtu daudz grūtāk, cerams, ka viņu nākamgad būs vairāk. Paldies arī viņiem. Dāvājām pilsētai svētkus! Šodien uzvara ir jānosvin. Nākamgad jāpierāda, ka tituls nebija nejaušs. Es palikšu komandā arī nākamsezon - man patīk gan pilsēta, gan valsts, gan arī komanda."

Sarūgtināts par neizšķirtu nebija arī "Ventspils" galvenais treneris Jurģis Pučinsks: "Futbolistiem bija ļoti grūti spēlēt, jo viņi juta lielu spiedienu. Šāda veida mačos cerēt uz kvalitatīvu futbolu nav pamata. Šodien bija daudz cīņas, maz kvalitātes. Pieļāvām daudz muļkīgu kļūdu. "Daugava" bija pelnījusi šo titulu, apsveicu komandu. Tāpat vēlos pateikties futbolistiem un atbalstītājiem. Mūsu mēķis vienmēr ir pirmā vieta, bet šoreiz neizdevās to sasniegt. Arī šodien bija iespējas uzvarēt, tomēr pietrūka veiksmes. Noslēdzām sezonu uz pozitīvas nots. Pret futbolistiem pretenziju nav nekādu."


, 2012-11-10 17:50, pirms 11 gadiem
Nu ja nepaliktu, tad tas vēl vairāk parādītu Latvijas futbola dīvainību.
, 2012-11-10 20:24, pirms 11 gadiem
Ir tāds teiciens, ka uzvarētājus nemaina. Tabanovs sevi ļoti labi apliecināja pie Daugavas stūres pēc Sabitova došanās prom. Atliek vien vēlreiz apsveikt ar godam nopelnīto titulu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin Deivida Dobrecova vārtu guvumu. Foto: Aiga Veisa
121

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.