Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Aigars Prūsis

Jurģis Kalns un citi futbolisti nosūtīti uz rūpnīcu ražot metālu

Jurģis Kalns un citi futbolisti nosūtīti uz rūpnīcu ražot metālu
Jurģis Kalns tagad jūtas kā metalurgs burtiskā nozīmē.

10. septembra pēcpusdienā "Liepājas metalurga" meistarkomanda vistiešākajā nozīmē tika nosūtīta uz rūpnīcas cehiem ražot metālu. Taču ne jau tādēļ, ka futbolisti par pēdējo zaudējumu būtu tik bargi sodīti, bet gan tādēļ, ka Baltijas tērauda ražošanas milzis svin savu 130. jubileju. Tādēļ uz cehiem devās virkne futbolistu ar visu treneru štābu.

Laime tikt uz jauno elektrotēraudkausēšanas cehu, kurā tiek liets metāls, bija komandas trenerim Dmitrijam Kalašņikovam un Tomam Tamošauskam. Uz šķirņu tērauda velmēšanas cehu devās otrs treneris Dzintars Kazaks un Jurģis Kalns. Savukārt Dzintars Zirnis un Genādijs Soloņicins devās ražot bruģakmeni uz "Liepājas metalurga" struktūrvienību SIA “ Rūķis LM”.

Kā pēc vairāku stundu darba, krāmējot armatūras stieņus atzinās Dzintars Kazaks un Jurģis Kalns, viņi esot noguruši, taču laimīgi reizē. Strādāt "Liepājas metalurgā" var tikai īsti vīri. Un ar šādu domu viņi nākamajā Virslīgas spēlē dosies uz laukuma. Pēc redzētā milzīgajos cehos, atbildības nasta tapusi lielāka. Kā nekā 3000 darbinieku vārdu jānes.

Atguvušies pēc darba skaļajos cehos, futbolisti bija gatavi izaicināt arī rūpnīcas darbiniekus uz futbola maču, kas risinājās "Olimpijas" stadionā. Arī tur futbolistiem nācās izmēģināt jaunus pienākumus. Piemēram, vārtu vīra pienākumus godpilni iedalīja Jurģim Kalnam, kura sargātajos vārtos tika iesistas vairākas trāpīgas bumbas.

Visbeidzot- visu sporta draugu vārdā jāapsveic "Liepājas metalurga" lielais kolektīvs ar lielo jubileju! Jo tieši ar "Liepājas metalurga" rūpnīcas gādību mums ir gan futbola, gan hokeja klubi, kuri godam nes ne tikai Liepājas, bet arī Latvijas vārdu.


Galerija aplūkojama te: Metalurga futbolisti mācās ražot metālu


Slēpts komentārs: EsmuVecis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-10 23:30, pirms 12 gadiem
Par godu SK "Liepājas metalurgs" ... gadadienai Virslīgas spēlē piedalījās daži rūpnīcas strādnieki ar kuriem pēc spēles tika noslēgts profesionāls līgums
, 2012-09-11 07:56, pirms 12 gadiem
ķipa uz fārmklubu?
, 2012-09-11 15:41, pirms 12 gadiem
taa neko blondiine straadaa cehaa... Kraaveeja?
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin Deivida Dobrecova vārtu guvumu. Foto: Aiga Veisa
121

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.