Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Fjodorovs un Černomordijs atrādās Poznaņas "Lech"

Fjodorovs un Černomordijs atrādās Poznaņas "Lech"
Vladislavs Fjodorovs cer iepatikties "Lech" treneriem
Foto: bfcdaugava.lv

Divi Bērnu Futbola centra "Daugavpils" gados jaunie futbolisti Vladislavs Fjodorovs un Antonijs Černomordijs devušies atrādīties Polijas Ekstraklases komandai Poznaņas "Lech", kurā savulaik veiksmīgi spēlēja cits daugavpilietis Artjoms Rudņevs.

Gan centra aizsargam Antonijam Černomordijam, gan pussargam Vladislavam Fjodorovam šobrīd ir tikai 17 gadu, bet viņi abi kļuvuši par stabilu vērtību Virslīgas komandā BFC "Daugavpils". Černomordijs devies laukumā visās līdzšinējās komandas spēlēs sākumsastāvā, bet Fjodorovs pārsvarā spēlē iesaistījies no rezervistu soliņa.

Fjodorovs ir rezultatīvākais BFC "Daugavpils" spēlētājs ar četriem vārtu guvumiem, savukārt Černomordijs ir izcēlies vienu reizi, gūstot vārtus pēc stūra sitiena spēlē ar Rīgas "Skonto". Abu sniegums šosezon ir bijis patīkams pārsteigums un nu abi devušies atstāt iespaidu uz Poznaņas "Lech" treneru korpusu.

Vakar futbolisti aizvadīja pirmo kopējo treniņu, bet kopā ar "Lech" spēlētājiem paredzēts uzkavēties līdz pat 14. jūnijam. Šajā laika abi izlaidīs divas Virslīgas spēles un "Daugavpils" komandai varēs palīdzēt 18. jūnijā gaidāmajā Daugavpils derbijā.

Starp citu, Polijas presē parādījušās baumas, ka Poznaņas "Lech" savās rindās vēlētos redzēt latviešu uzbrucēju Eduardu Višņakovu, kura transfēra summa varētu sastādīt apmēram 400 tūkstošus eiro.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-06-10 13:53, pirms 10 gadiem
Fjodorovam vēl fiziskais jāuzkačā, ne velti no soliņa nāk
, 2014-06-10 14:30, pirms 10 gadiem
Vynilz rakstīja: Fjodorovam vēl fiziskais jāuzkačā, ne velti no soliņa nāk
Pilnīgi normāli 17 gados tas ir. Lai veicas abiem!
, 2014-06-10 15:02, pirms 10 gadiem
Īsti nesaprotu jēgu tādai pārbaudei. Ja nu vienīgi aizrunāt nākotnei vai kautkādai pieredzes iegūšanai.
, 2014-06-10 15:14, pirms 10 gadiem
bembists rakstīja: Īsti nesaprotu jēgu tādai pārbaudei. Ja nu vienīgi aizrunāt nākotnei vai kautkādai pieredzes iegūšanai.
Nav nekas nesaprotams te, pats jau teici, ka var aizrunāt nākotnei vai iegūt pieredzi. Tas ir pietiekami. Lai puikas redz, ka, ja turpinās strādāt un nenodzersies, var aizsniegt arī šādu līmeni.
, 2014-06-10 16:04, pirms 10 gadiem
Skaidrs, ka uz pamatsastāvu Ekstraklases komandā 17 gadu vecumā pretendēt ārzemniekam ir gandrīz vai neiespējami, bet patiešām patīkams pārsteigums, ka jau pirmajā Virslīgas sezonā BFC spēj radīt interesi par saviem audzēkņiem ārpus Latvijas. Ir jau iespēja vēl pievienoties Lech dublieru/jauniešu komandai un tad mēģināt izcīnīt vietu pamatkomandā. Veiksmi abiem censoņiem!
, 2014-06-10 16:31, pirms 10 gadiem
Īsti latvieši
Slēpts komentārs: Zelta sietiņš
, 2014-06-10 17:31, pirms 10 gadiem
reikons rakstīja: Skaidrs, ka uz pamatsastāvu Ekstraklases komandā 17 gadu vecumā pretendēt ārzemniekam ir gandrīz vai neiespējami, bet patiešām patīkams pārsteigums, ka jau pirmajā Virslīgas sezonā BFC spēj radīt interesi par saviem audzēkņiem ārpus Latvijas. Ir jau iespēja vēl pievienoties Lech dublieru/jauniešu komandai un tad mēģināt izcīnīt vietu pamatkomandā. Veiksmi abiem censoņiem!
es gan teiktu ka tie ir FK Ventspils audzēkņi,jo spēlējot BFC viņi vēl spēlēja bērnu futbolu.Savos 15 gados pārejot uz FKV viņi tur attīstījās par tiem kas viņi ir uz šo brīdi.Cits stāsts ka FKV nespēja novērtēt un ieintresēt šos (un ne tikai šos)spēlētājus palikt FKV sastāvā.Tā nu tas ir diemžēl ka FKV nepievērš pietiekamu uzmanību saviem jauniešiem,jo Virslīgā rezultātu vajag šodien un tulīt.
Slēpts komentārs: Bronsons
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-06-10 23:34, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: Esi ar viņiem runājis?
Sportacentrā ir video ar Fjodorova interviju lat valodā.
Čavi. Foto: EPA/Scanpix

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.