Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

14. jūlijā "Ghetto Basket" viesosies Smiltenes pilsētas svētkos

Renārs Buivids
Renārs Buivids

14. jūlijā "Ghetto Basket" viesosies Smiltenes pilsētas svētkos
"Ghetto Football" spēle

Sestdien, 14. jūlijā "Ghetto Football" turnīrs kļūs par Smiltenes pilsētas svētku sastāvdaļu. Pie sporta kompleksā "Teperis" turnīrs sāksies plkst. 14:00.

Komandu reģistrācija no plkst. 13:00, piesakoties vienā no trijām grupām atbilstoši vecumam - 17+, U16, U13. Pasākuma līdzjutējiem būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs, kas ir domātas gan kā pieaugušajiem, gan arī bērniem. Dalības maksa vecākajā grupā noteikta desmit eiro apmērā, bet pārējām divām vecuma grupām – seši eiro no komandas. Katram spēlētājam pirms turnīra ir jānoformē spēlētāja licence viena eiro vērtībā, kas jāiegādājas vienreiz un der visai sezonai visiem sporta veidiem, ietverot sevī vairākas atlaides.

Kopā ar “Ghetto Football” turnīru norisināsies amatnieku un mājražotāju tirdziņš; koncerti un deju performance; konkursa “Smiltenes novada sakoptākais īpašums 2018” apbalvošana; piedzīvojums ģimenēm “Mazā Stiprinieka 7 varoņdarbi”; radošās darbnīcas un maizes cepšanas meistardarbnīca; Jura Kaukuļa un Jauno Jāņu orķestra koncerts.

Latvija ielu futbola kultūru pārņēmusi no Eiropas tradīcijām un jau astoto gadu pēc kārtas rīko pasākumus Latvijas teritorijā visas vasaras garumā. Pateicoties ātrai, dinamiskai un ļoti aizraujošai spēles gaitai, ielu futbols spēj ar katru gadu piesaistīt arvien lielāku auditoriju gan spēlētāju, gan arī līdzjutēju vidū. Tieši ielu futbols ir devis startu vairākiem futbolistiem, kuri šobrīd pārstāv telpu un lielā futbola klubus.

Paralēli ielu futbola turnīram ikvienam būs iespēja piereģistrēties individuālajam "Panna 1vs1" turnīram. “Panna 1vs1” formātā mazā ierobežotā laukumā ar maziņiem vārtiņiem sacenšas divi futbolistu, kuru mērķis izsist bumbu starp pretinieka kājām. Spēle ilgst divas minūtes, taču tā var beigties arī priekšlaicīgi – brīdī, kad vienam no konkurentiem izdodas sasniegt iepriekš aprakstīto “pannas” situāciju vai arī gūt trīs vārtus. Ja spēlei atvēlētais laiks beidzas neizšķirts, tad cīņa turpinās papildlaikā līdz pirmajam vārtu guvumam vai “pannai”.

Visiem spēlētājiem un skatītājiem būs iespēja izmēģināt spēkus “FootDarts” atrakcijā, sacensties ar draugiem “Playstation” datorspēlē “FIFA” un galda futbolā. Šīs atrakcijas “Ghetto Football” nodrošina bez maksas!

Izmantotie resursi:
https://www.ghetto.lv/lv/turniri/fo...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja