Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Liepiņš

Aizraujošs sporta pasākuma klāsts Sportacentrs.com tiešraidēs

Aizraujošs sporta pasākuma klāsts Sportacentrs.com tiešraidēs
Laura Ikauniece-Admidiņa
Foto: Ian Walton/GettyImages/European Athletics

Šajā nedēļās nogalē Sportacentrs.com piedāvās septiņas tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV kanālā.

Sestdien, visas dienas garumā Madonā norisināsies kartinga sezonas trešais posms Latvijas čempionāta ieskaitē, Pro-Kart kausā, LMT Autosporta Akadēmijas ieskaitē un Latvijas Rotax Izaicinājuma kausā. Sezona ir tieši pusē līdz ar to ir gaidāma sīva un azartiska cīņa starp dalībniekiem. Ar Latvijas labāko komentētāju līdzdalību sacensības varēs redzēt tiešraidē Sportacentrs.com portālā un TV kanālā.

Šajā nedēļas nogalē jau 23. Reizi norisināsies Valsts prezidenta balva vieglatlētikā. Sesto reizi sacensības norisināsies komandu formātā, kur par prezidenta kausiem cīnīsies Baltijas valstu izlases. Tāpēc vieglatlēti no Baltkrievijas sacentīsies individuālajā vērtējumā. Šajās sacensības mūsu izlasi pārstāvēs Laura Ikauniece-Admidiņa, kura šoreiz setiņcīņniece startēs augstlēkšanā. Tāllēkšanā un trīssoļlēkšanā piedalīsies Elvijs Misāns, kārtslēkšanas sektorā uzstāsies Mareks Ārents, sprintu skries Gunta Latiševa-Čudare, šķēpmešanā cīnīsies arī Rolands Štrobinders un Madara Palameika. Sacensības varēs redzēt tiešraidē kanālā Sportacentrs.com TV, bet internetā tiešraidi tiks rādīta LMT Straume.

Sestdien Latvijas minifutbola izlase sāks Eiropas čempionātu minifutbolā. Čempionāta pirmajā spēlē Latvijas izlase tiksies ar Izraēlas valstsvienību, kura pašlaik Eiropas minifutbola rangā atrodas par sešām vietām augstāk nekā Latvija jeb 19. Vietā. Savukārt svētdien Latvijas izlase spēlēs pret spēcīgo Čehijas valstsvienību. Čehija ir 2.vietā Eiropas minifutbola rangā un ir viena galvenajām pretendentēm uz uzvaru Eiropas čempionātā. Abu dienu spēles varēs redzēt tiešraidē Sportacentrs.com portālā un TV kanālā.

Šis un vēl citas sporta tiešraides varēs vērot Sportacentrs.com portālā, kā arī Sportacentrs.com TV kanālā. Ieskaties tiešraižu sarakstā un izvēlies sev interesantāko.

DatumsLaiksSporta veidsSpēleTV
10.06.201710.30KartingsLatvijas čempionāts Pro kart kausa 3.posmsSportacentrs.com TV
10.06.201715.30VieglatlētikaPrezidenta balva 2017Sportacentrs.com TV
10.06.201718.00FutbolsLatvija U21 - Andora U21
10.06.201721.00MinifutbolsLatvija - IzraēlaSportacentrs.com TV
11.06.201709.00VieglatlētikaPrezidenta balva 2017Sportacentrs.com TV
11.06.201715.30Pludmales volejbolsErgo Open 3.posmsSportacentrs.com TV
11.06.201722.45MinifutbolsLatvija - ČehijaSportacentrs.com TV

, 2017-06-13 16:06, pirms 7 gadiem
lidvāvere
Rafinja un Ilkajs Gindoans. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Čempionu līgā noskaidros pirmās pusfinālistes: vai Barselonā būs vēl viens saldais ēdiens?

UEFA Čempionu līgā šovakar tiks noskaidrotas pirmās divas pusfinālistes – "Barcelona" pēc uzvaras Parīzē (3:2) uzņems Francijas līdervienību PSG, bet Madrides "Atletico" pēc panākuma mājās ar 2:1 ciemosies Dortmundē. Abu spēļu sākums paredzēts plkst. 22.00 pēc Latvijas laika.
Kristaps Blanks. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
2

Tukumnieks Blanks un Virslīgas līdere "Riga" kārtas ievadā viesosies Tukumā

"TonyBet" Virslīgas septītā kārta futbolā sāksies ar vienu spēli otrdienas vakarā starp "Tukums 2000"/"Telms" un "Riga" komandām. Cīņas sākums gaidāms plkst. 17.30, tiešraide portālā Sportacentrs.com un kanālā TV4.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.