Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Van Gāls: "Rūnijs joprojām ir labākais uzbrucējs Anglijā"

Van Gāls: "Rūnijs joprojām ir labākais uzbrucējs Anglijā"
Veins Rūnijs un Luijs van Gāls
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" galvenais treneris Luijs van Gāls uzskata, ka par spīti lieliskajam Džeimija Vārdija un Harija Keina sniegumam šajā sezonā Veins Rūnijs joprojām ir labākais uzbrucējs Anglijā.

Kamēr "Tottenham Hotspur" līderis Harijs Keins šosezon Premjerlīgā guvis 22 vārtus, bet līdervienības "Leicester City" uzbrucējs Džeimijs Vārdijs iesitis 19 vārtus, Rūnija kontā kopš 2014. gada Premjerlīgas spēlēs ir tikai 11 gūti vārti. Tomēr Luijs van Gāls ir nelokāms savos uzskatos, ka Rūnijs, kurš drīzumā varētu atgriezties laukumā pēc divu mēnešu pauzes ceļgala traumas dēļ, tik un tā ir Anglijas izlases labākais centra uzbrucējs.

"Tas vienmēr ir atkarīgs no spēlētāju sportiskās formas, jo ikvienam šajā ziņā ir savas tendences. Tā tas ir vienmēr. Normālos apstākļos Veins ir labākais uzbrucējs. Tāpat tas ir atkarīgs no komandas snieguma, kurā viņš spēlē, tādēļ salīdzināt nav tik vienkārši. Taču, ja paskatāmies uz karjeras laikā gūtajiem vārtiem, tad Rūnijs ir labākais uzbrucējs," skaidro van Gāls.

Svētdien "Manchester United" viesos tiksies ar Premjerlīgas vicelīderi "Tottenham Hotspur". "United" pašlaik par punktu atpaliek no ceturtajā vietā esošā "Manchester City". Van Gāls apzinās Keina lomu "Tottenham" komandā, taču uzsver, ka viņa padotie nevari koncentrēties tikai uz pretinieku labāko snaiperi.

"Nevaru atminēties, kad Keins ir guvis vārtus pret mums. To sakot, es viņu arī izaicinu, kas nav gudri darīts no manas puses. Taču mēs nekad neveidojam savu aizsardzību tikai pret vienu spēlētāju. Mēs aizsargājamies kā komanda un mēs aizsargājamies pret "Tottenham" uzbrukumiem."

"Esam viņus izanalizējuši. Protams, Keins ir ļoti svarīgs, bet tāpat svarīgi ir arī Kristiāns Eriksens un Dele Ali. Es varu sākt ar Igo Lorisu, kurš ātri ievada bumbu spēlē, un Tobiju Alderveireldu, kuram ir laba piespēle, tādēļ jāatrisina ir problēmas ar visas pretinieku komandas spēli, nevis tikai viena Keina sniegumu," norādījis "Manchester United" galvenais treneris.

Rūnijs vēl nebūs gatavs spēlēt svētdien pret "Tottenham", taču viņš varētu atgriezties laukumā trešdienas Anglijas kausa ceturtdaļfināla spēlē pret "West Ham United". Van Gāls neatklāj, vai tā patiešām būs, tomēr cer, ka uzbrucējam nebūs nepieciešams īpaši daudz laika, lai atgūtu ātruma īpašības. "To nekad nevar paredzēt, jo ir jāredz, ka viss norit labi. Viņš kopā ar mums ir aizvadījis tikai divus treniņus un nav iespējams paredzēt, kā trauma būs ietekmējusi viņu."

"Pagaidīsim, lai viņš nospēlē 60 minūtes zemākā līmenī (U21 vecuma grupas spēlē) un tad viņš, iespējams, varēs spēlēt arī pret "West Ham United". Ceturtdien treniņā viņš guva vārtus, lieliski pārmetot bumbu pāri vārtsargam. Tas bija viņa pirmais treniņš un es viņam teicu: "Šosezon neko tādu neesmu redzējis"."

Izmantotie resursi:
goal.com

  -2 [+] [-]

, 2016-04-09 15:09, pirms 8 gadiem
Matu implantēšanas ziņā arī ir viens no labākajiem!

  -2 [+] [-]

, 2016-04-09 15:10, pirms 8 gadiem
Varbūt labākais spēlētājs, bet ne labăkais izteiktais uzbrucējs, Rūnijs tomēr tagad labâkais ir aiz uzbruvēja

  -1 [+] [-]

, 2016-04-09 15:40, pirms 8 gadiem
Flops Rūnijs var Agüero tikai ūdeni pienest

  -2 [+] [-]

, 2016-04-09 15:50, pirms 8 gadiem
Rūnijs ir flops

  -1 [+] [-]

, 2016-04-09 15:54, pirms 8 gadiem
Rūnijs kā Liverpūles puika ir Leģenda Mančestrā. Anglijā viņš ir nodevējs, nevis labākais un Van Hols var runāt cik lien.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-09 17:28, pirms 8 gadiem
Ļoti novērtēju Rūnija devumu MU titulu gūšanā, bet visam tomēr savs laiks.
Visu sezonu bubinu, ka Rūnijs šobrīd bremzē United ar savu lēnumu un ntajām piespēlēm atpakaļ.
Kopš Rūnija traumas MU epl ir 4 uzvaras un zaude tizlā mazākumā pret WB.
Rezultāti runā paši no sevis.
Veins ir leģenda, bet pašlaik viņš ir tālu no labākā Anglijas uzbrucēja un diez vai tas mainīsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-04-10 00:27, pirms 8 gadiem
Loģiski, ka treneris savējo sauks par labāko, pat ja viņš tāds nebūs, kas, Jūs visi vakar no Mēness nokritāt?

  -1 [+] [-]

, 2016-04-10 00:30, pirms 8 gadiem
Vai tiešām šo rakstu lasa un komentē tikai pamuļķi? Wazza ir ne tikai leģenda, bet arī MU un ENG galvenais motors, un tas ir neapstrīdāms fakts. Un apstrīdēt to var tikai aklais vai idiots! Come On United! Come On England!