Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans

Tiešsaistes menedžeru spēle

Tiešsaistes menedžeru spēle
Footballarena logo

Reģistrējies Footballarena.org

Tiešsaistes futbola menedžeru spēle! Ļoti interesanta spēle tikai žēl, ka Latvijā pilnas ir tikai pirmās divas līgas ar aktīviem menedžeriem un nav konkurences:) bet to visu var vērst par labu piereģistrējies un varbūt arī tieši Jums iepatīkas šī spēle.


Dortmundiešu prieks. Foto: Ina Fassbender/AFP/Scanpix
2

Dortmunde neilgos intervālos sagrauj Simeones atlētu aizsardzību un tiek pusfinālā

UEFA Čempionu līgas pusfinālu pirmoreiz kopš 2013. gada sasniedza Dortmundes "Borussia", šovakar divos dažu minūšu intervālos uguņojot uzbrukumā un ar 4:2 pārspējot Madrides "Atlético". Summā Vācijas klubam uzvara ar 5:4.
Kiljans Mbapē svin gūtos vārtus. Foto: AFP/Scanpix
10

PSG vairākumā iesit četrus vārtus un iesoļo Čempionu līgas pusfinālā

Šodien UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza Parīzes ''Saint-Germain'', kas, lielāko spēles daļu spēlējot vairākumā, ceturtdaļfināla atbildes mačā atspēlējās un ar 4:1 pārspēja ''Barcelona'', divu spēļu summā triumfējot ar 6:4. Uzvaras vārti Kiljana Mbapē kontā.
Mirklis no "Tukuma 2000"/"Telms" un "Riga" kaujas. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
30

"Tukums 2000" otrajā puslaikā sarūpē lielāko pārsteigumu Virslīgas sezonā

Latvijas futbola Virslīgas septītā kārta iesākusies ar blīkšķi, Tukuma komandai pirmoreiz vēsturē pārspējot (2:1) allaž ambiciozo "Riga".