Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

SASPERJODS: Hokejs + futbols vai Florbols + futbols (FANU JAUTĀJUMS)

Ulmaņa (Pirmās Latvijas) un padomju gados bija lielā tendence - futbols + hokejs. Bija pat Bobrova klubs PSRS laikos tiem, kam simts vārtu hokejā un futbolā Augstākajā (A) vai Pirmajā (B) līgā. Taču klimats, prasības un apstākļi mainās...

Redzot jau kuro gadu milzīgo ažiotāžu florbola spēļu tribīnēs un it sevišķi play off etapā, man šķiet, ka futbolistiem ir jāmeklē saikne ar florbolu. Hokeja halles ir dārgas. Tās ar šķeldu neviens nemāk darbināt. Taču florbols kļūst par pozitīvo epidēmiju. Hokejs sen ir atmiris vietējā līmenī, kamēr šobrīd florbols ir apmeklētākais sporta veids Latvijā.

Rau, viņ, kaķis, florbola statusu pasaulē, bet pseidosports tas gluži nav.

Ar florbola apmeklētību futbolā var sacensties tikai FK Liepāja un diez vai būs kāds otrs klubs no Virslīgas, jo FK Jelgava panīkst, bet Rīga un RFS tik meklē savas mājas kā palestīnieši.
Tā kā fanu bāze v a s a r ā jāmeklē florbola karstajās sirdīs un te ir priekšrocības FK Vali,mierā!!! Savukārt, Liepājai jāpadomā, kā Kuršus atgriezt kaut vai komplektā ar Kuldīgu, Irlavu un Vārmi virspusē...
Riga un RFS, lai pacīnās par Lielvārdi un Ulbroku.

Vispār jau bezcerīgs stāsts.

  +2 [+] [-]

, 2018-04-08 17:02, pirms 6 gadiem
Atmirušas ir tavas smadzenes nevis vietējais hokejs.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-09 00:44, pirms 6 gadiem
sasperjod, Tev kāds valmierietis brūti nocēlis, ka tā mēdies?

     [+] [-]

, 2018-04-10 12:07, pirms 6 gadiem
Orientējoties nedaudz Kurzemes sportā, teikšu tā:
1) Liela daļa Kuršu fani ir FK Liepājas fani
2) Kuldīgai ir pašai sava fanu bāze, kur liela daļa līdzjutēju ir arī no Vārmes.
3) Irlavas fanus uz Liepāju? 150km jebkuram latvietim ir par daudz, plus Irlava iet cieši roku rokā ar Talsiem.

FK Liepājai drīzāk jācīnas par Grobiņas, Aizputes un citiem tuvējiem.

Par faniem varu piekrist - uz 1. līgas finālu bija teju vai 600. skatītāju, turklāt spēle notika zalē, kas reāli var uzņemt ap 300 cilveku.

     [+] [-]

, 2018-04-10 12:11, pirms 6 gadiem
Kaut kā vispār liekas, ka pilsētās, kurās ir vairāki "lielie" (polulārie) sporta veidi, grūti koncentrēt fanus uz sporta veidiem. Ventspilī basketbola apmeklētāji ir smieklīgi maz attiecībā pret komandas budžetu, turpretī Lielvārdē uz florbola mājas spēlēm iet 200-250 cilvēku.

     [+] [-]

, 2018-04-16 17:54, pirms 6 gadiem
Galīgi garām.Hokejs un futbols bija,ir un būs.Negribās nolikt florbolu,jo visi sporti ir OK,bet līdz hokejam un futbolam florbolam ir kā līdz mēnesim.

     [+] [-]

, 2018-05-01 00:08, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Galīgi garām.Hokejs un futbols bija,ir un būs.Negribās nolikt florbolu,jo visi sporti ir OK,bet līdz hokejam un futbolam florbolam ir kā līdz mēnesim.
Tribīnes runā par citu!!!
Es par to visvairāk!!!