Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

#11 vilki

Šodien ne par #11vilki. Bet par ultrām gan!

Šodien ne par #11vilki. Bet par ultrām gan!

Brīdī, kad saņēmos iestaigāt LV izlases ultras zonā, es sagaidu ultras – tv un youtube apgaismots – serbu garā naidīgi noskaņoti/muskuļoti čaļi, reāli sitēji!

Rezultāts…… LV ultras vadošais čalis (bļāvējs) apsējis (maximāli nosējis) izlases šalli ap vidukli, lai alusvēders nonosistu džinsu bikses līdz ceļgaliem. Citi – piemēram sasperjods – turpat uzrauj pa starpām mažorīgas dziesmas, kas reāli sauc uz uzvaru, spēcīgās balsīs tā, ka pat dzirdīgākie ultras gribētu pārmesties pie cita vadoņa… Bonusā protams maska, kas traucē elpot un izkliegt jau kuro gadu atkārtotos saukļus.

Katrā ziņā, par izlases sniegumu nevīlos, jo uzliku 100 eur uz niču! Bet mūsu ultras sektors mani uzjautrināja visas spēlēs garumā!

Jūsu domas?

     [+] [-]

, 2018-09-07 00:57, pirms 6 gadiem
Bilde no ultras ';

     [+] [-]

, 2018-09-07 01:00, pirms 6 gadiem
K ';

     [+] [-]

, 2018-09-07 01:29, pirms 6 gadiem
Toties vislabākās uzslavas spēles atmosfēras organizētājiem!
Kamēr pie skonto bizness bija uz autostāvvietām balstīts, tikām vecajā labajā Daugavā bija atrakcijas kā kārtīgā Gadatirgū!

Paldies, Kaspar un LFF!!!

     [+] [-]

, 2018-09-07 01:48, pirms 6 gadiem
wolmar rakstīja: Jāmaina izlases identitāti, ar steigu! Vilki neder, jo tiem nav jēgas, ko darīt ar bumbu. No dzīvniekiem, kuri labi darbojas ar bumbu, manuprāt, visfiligrānāk to dara delfīni. Lai tad nu būtu Latvijas futbola izlase - 11 delfīni! Un būs pavisam cita spēle: precīzas piespēles, bumbas žonglēšana uz deguniem un varbūt arī kāds gols - ja bumba nejauši uz kājas uzkritīs... Delfīnus viku vietā!
Latvijas agresīvākais zīdītājs ir BEBRS.
Grauž visu - bērzu, alksni, apsi, operas ginku un pat priedi ar žoga cauruli...

     [+] [-]

, 2018-09-07 01:54, pirms 6 gadiem
Kara bija vienīgais, kas uzņēmās iniciatīvu. Jankas iztrūkumā Kara bija jāliek zem uzbrucējiem, bet kāds uzbrucēju pāris ir Kļuškins un Šabala. Nekāds. Rakelim bija pārlieku liels kredīts vidū. Fertovs arī neder. Es neredzēju normālu centru vispār.

     [+] [-]

, 2018-09-07 15:29, pirms 6 gadiem
Esmu par kulturālu futbolu un pret ultrām.

Kādām jābūt Latvijas izlases ultrām?

Tantiņām ar kamoliem un plasatmasas adāmadatām. Un lai dzied. Adāt, meitas, ko adat, vilkam zeķes... P*uti nosaluši, mīdoties uz vietas.

     [+] [-]

, 2018-09-08 00:11, pirms 6 gadiem
Tas tak Ivars, pēc alusvēdera atpazinu.

     [+] [-]

, 2018-09-08 03:40, pirms 6 gadiem
Runājot tīri vispārīgi - esam tomēr vairāk ziemeļvalsts un ziemeļvalstu kultūra ir mierīgāka kultūra. Vai par tādu kultūru būtu jākaunas? Man gan šķiet, ka jālepojas.
Nedomāju, ka islandieši, piemēram, kaunas par to, ka viņiem nav "naidīgi noskaņotu, reālu sitēju". Tieši otrādi, viņi ar to lepojas un domāju, ka jūtas pāris pakāpes augstākā līmenī.
Tāpat nekādus "reālos sitējus" baigi neredzēsi norvēģu un citu ziemeļvalstu tribīnēs.

     [+] [-]

, 2018-09-08 07:56, pirms 6 gadiem
Swordsman rakstīja: Runājot tīri vispārīgi - esam tomēr vairāk ziemeļvalsts un ziemeļvalstu kultūra ir mierīgāka kultūra. Vai par tādu kultūru būtu jākaunas? Man gan šķiet, ka jālepojas.
Nedomāju, ka islandieši, piemēram, kaunas par to, ka viņiem nav "naidīgi noskaņotu, reālu sitēju". Tieši otrādi, viņi ar to lepojas un domāju, ka jūtas pāris pakāpes augstākā līmenī.
Tāpat nekādus "reālos sitējus" baigi neredzēsi norvēģu un citu ziemeļvalstu tribīnēs.
Vairak te uzsvars uz masku. Velkot ko tadu, kads ir velamais potenciali iedomatais rezultats? Islandes ultras maskas esi redzejis?

     [+] [-]

, 2018-09-08 18:48, pirms 6 gadiem
Pilnīgi piekrītu par ultrām... pilnīgi nabadzīgi tur viss ir.. arī tur vaig reformas, jo resnis, kas visticamāk bija jau acis aizlējis pirms spēles vispār nebija spējīgs neko uzkliegt. Kauns par tādu fanu sektoru.