Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Vengers kritizē tiesāšanu

Vengers kritizē tiesāšanu
Arsēns Vengers
Foto: AFP

Angļu kluba ''Arsenal'' galvenais treneris Arsēns Vengers pēc vakardienas aizvadītās spēles pret turku ''Fenebarche'', kura noslēdzās neizšķirti 0:0, paziņoja, ka viņu neapmierina tiesnešu darbs.

''Paskatīties, kuram ir vismazāk sodu un kura komanda saņem dzelteno kartīti jau pēc kāda ceturtā vai piektā izdarītā pārkāpuma? Mēs,'' šādi izteicās Vengers, kurš jau pagājušajā nedēļā pēc Anglijas Premjerlīgas spēles pret ''Stoke City'' asi izteicās par tiesāšanu. ''Manī bija vēlme iesniegt protestu pret dažiem pārkāpumiem, kurus izdarīja ''Stoke City''. Es nebiju priecīgs, ieraugot, kā šīs komandas futbolisti veica bumbas atņemšanu no aizmugures,tādējādi savainojot mūsu spēlētājus. Drosme ir īpašība, kas piemīt sportistam, kurš vēlas spēlēt futbolu. Dažreiz Anglijā mēs jūtamies tā, it kā tiesnesis to nespētu iedomāties, tomēr ''Arsenal'' neaizraujas ar to, jo tas nav futbols. Manī nav sarūgtinājuma pēc zaudējuma, mēs esam gatavi cīnīties, tikai atkarībā no tā, kādā spēlē,'' turpināja ''Arsenal'' galvenais treneris.

Arsēns Vengers arī izteicās, ka angļu klubiem ir grūti cīnīties Čempionu līgā, ja ir aizvadīta spēle Premjerlīgā trīs dienas iepriekš: ''Ja paskatās uz Anglijas komandu rezultātiem, tad varēs pamanīt to, ka neviena no tām nezaudēja, sākot no šī gada. Šonedēļ visas angļu komandas neuzvarēja, kas varētu būt izskaidrojams ar to, ka klubi ļoti daudz spēkus patērēja, spēlējot Premjerlīgā un tiem nepietika resursu, lai labāk sagatavotos Čempionu līgai. ''Chelsea'' un mēs nebijām fiziski stipri, kas varētu nozīmēt to, ka Premjerlīga prasa lielu fizisku slodzi. Ja tev ir Anglijas līgas spēles un pēc trim dienām Čempionu līga, tad sagatavoties ir ļoti grūti.''

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk


, 2008-11-06 17:04, pirms 15 gadiem
Labā bilde!!!
, 2008-11-06 17:04, pirms 15 gadiem
Atkal jau kkas nav labi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-06 17:20, pirms 15 gadiem
Mūžīgi vaino tiesnešus. Tas ir atbildiigs darbs kuru tiesaa cilveeki kuri, ir taadi pashi kaa visi citi un taapat kaa visi citi arii reizeem kljuudaas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-06 17:31, pirms 15 gadiem
Tavus speeleetaajus traumee, jo tas ir Arsenal. Tas ir nerakstiits likums!

Par tiesaasanu, jaa ir bijusas vairaakas epizodes, kas tracina, neieskaitiiti vaarti (mistiskaa veidaa), kuru deelj zaudeeti punktu utt. ja par vakardienu, tad viss manupraat bija daudz maz normaali, bet par dazaam citaam speeleem vareetu buut taisniiba... daljeeji vismaz noteikti!
uzreiz naak Spurs speele - pirms viena no Spurs goliem, bija paarkaapums pret Denilsonu skjiet, bet svilpe kluseeja... bet - tas pats notika arii uz otru galu - arii Arsenal vaartus guva peec paarkaapuma izdariisanas... tas bija tik viens piemeers, ko atceros - nav jau taa ka visu laiku ir tikai pret Arsenal, bet tas, ka taadas epizodes ir un ka arii goli shaadi "nozagti" tiek - taa ir taisniiba!
, 2008-11-06 17:32, pirms 15 gadiem
haa2o

nevienu plusu vai miinusu seit veel neesmu ielicis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-06 17:44, pirms 15 gadiem
Komentaara labojums: "uzreiz uzaust atminjaa Spurs speele "
, 2008-11-06 17:45, pirms 15 gadiem
haa2o rakstīja: nebija domaats uz teviim ... tavs komentaars bija labs. pat ljoti.
Bet miinusinjs pie taa, izskataas veel labaak...
, 2008-11-06 18:17, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: Tavus speeleetaajus traumee, jo tas ir Arsenal. Tas ir nerakstiits likums!

Par tiesaasanu, jaa ir bijusas vairaakas epizodes, kas tracina, neieskaitiiti vaarti (mistiskaa veidaa), kuru deelj zaudeeti punktu utt. ja par vakardienu, tad viss manupraat bija daudz maz normaali, bet par dazaam citaam speeleem vareetu buut taisniiba... daljeeji vismaz noteikti!
uzreiz naak Spurs speele - pirms viena no Spurs goliem, bija paarkaapums pret Denilsonu skjiet, bet svilpe kluseeja... bet - tas pats notika arii uz otru galu - arii Arsenal vaartus guva peec paarkaapuma izdariisanas... tas bija tik viens piemeers, ko atceros - nav jau taa ka visu laiku ir tikai pret Arsenal, bet tas, ka taadas epizodes ir un ka arii goli shaadi "nozagti" tiek - taa ir taisniiba!
Tā uzskata jebkuras komandas atbalstītājs, ka tikai viņa komandai tiesneši vienmēr izdara ko sliktu un tikai viņiem kāds traumējas.
, 2008-11-06 18:25, pirms 15 gadiem
haa2o rakstīja: vinjam peedeejaa laikaa vispaar aizgaajis ciet tas shiiberis !
Vecums nenāk viens...
, 2008-11-06 18:38, pirms 15 gadiem
haa2o rakstīja: Arsenal aizstaavji uzdarbojas ar miinusu likshanu ... piekaashu
kartejais minusu pisejs, aksts
, 2008-11-06 18:41, pirms 15 gadiem
sen jau teicu, bet atkartosos, tas dzeks sacis parak daudz muldet, labak butu vairak stradajis, nevis cikstejis...to laiku ko pavada stastot mulkibas, butu labak treninu aizvadijis, aksts....japievienojas, vecums patiesam nenak viens...
, 2008-11-06 19:19, pirms 15 gadiem
Citu acīs redz skabargu bet savā neredz baļķi.. Būtu savu komandu kritizejis par sūdīgo spēli nevis vainojis tiesnešus!
, 2008-11-06 19:39, pirms 15 gadiem
Taatad, visiem peec kaartas!
Chikotilo: Ja tu veel neesi ieveerojis, tad es uzrakstiiju par Spurs speeli (vieniigaa, kur naak kkas taads atminjaa uz sitienu, no shiis sezonas) un veel sho to... iesaku paarlasiit veelreiz, pirms te raksti... Bez tam, ja nezinaaji, Anglijaa pastaav taads teiciens, kura doma ir aptuveni shaada "Arsenal speeleetaajus traumee tikai taapeec, ka tas ir Arsenal..." ... saproti kaa gribi.

basiiiccc - par taadu lietu kaa preses konferenci vai intervijas sniegsanu laikrakstiem, komandas maajaslapai esi dzirdeejis? tik daudz un visuur runaa visi treneri, tikai jautaajums var buut viens: Cik un kaadu treneru domas parasti publicee esports.... treninju, treninju, treninji ir normaalaa biezumaa, normaalos laikos un normaalos apstaakljos ar normaaliem rezultaatiem... cik tad baaziis tos treninjus? varbuut sagaazam kaadas 10-15 stundas dienaa vinjus, lai taadus gadiijumus kaa De la Reda samanjas zaudeesana vai to pasu Puertu atceroties, lai taadi gadiijumi nemaz netiktu aizvesti liidz speeleem - pietiks jau ar to, ka speeleetaaji visi atdos galus jau treninjlaukumaa?

Kaspiņš - peedeejais un pats stulbaakais, ko treneris var izdariit ir nolikt savus speeleetaajus un izlikt vinjus medijiem par upuriem! tas buutu stulbuma kalngals, ja mees no Vengera dzirdeetu to, ko tu gribi dzirdeet... jaa, komandas ieksienee varbuut vajag njemt pie dziesmas vairaak speeleetaajus, kurs to zin, bet nu publiski speeleetaaji ir jaaizstaav vai jaatur mute ciet, lai neradiitu gan sev, gan komandai liekus stresus, liekas nepatiksanas utt.
, 2008-11-06 20:18, pirms 15 gadiem
Gunner man prieks, ka aizstavi savu iemiloto komandu, bet man liekas, vinjs vairs nezin kur kerties un saka jau mesties pie tiesnesiem, vai patiesam ticat, ka kads tiesnes speciali rok Arsenal? visi kludas, tapatas, ka speletajs no metra nevar bumbu iedabut vartos, tapatas tiesnesi kludas, vinji ari ir spele un tas dalibnieki....par atieksmi pret tiesnesiem palasi Celtic treneri pec zudes MU 0-3, kad berbatovs iesita no aiuzmugures abus vartus....Vengers sak paradit, ka nemak zaudet....protams vieglak jau vainu novelt uz citiem...
, 2008-11-06 20:20, pirms 15 gadiem
jaa un es gribetu, redzet, tavus komentarus, kad Vengera vieta teiksmi butu Maurinjo....
, 2008-11-06 20:33, pirms 15 gadiem
basiiiccc rakstīja: jaa un es gribetu, redzet, tavus komentarus, kad Vengera vieta teiksmi butu Maurinjo....
Vai nu vai vispaar nekas... galiigi vienalga ko Mourinjo saka, it iipasi, ja vinjs ir Inter....
ka speciaali rok, nezinu, bet to, ka leemumi daudzas reizes bijusi neizprotami, tas gan....
starp citu vakar pirms speeles dzirdeeju vienu interesantu lietu studijaa (Sky Sports laikam).... Vengers apzinoties, ka vinja amats nebuus muuzhiigs un ka beidzot jaasaak riikoties (ar to domaats trofejas) - kluba vadiiba izdara spiedienu uz vinju un tas man sasodiiti patiik - ir laba lieta, ka tu uzticies jauniesiem, bet ja tu taados cilveekos kaa Songs (nu nekas no vinja nav, sitiet kaut mani nost) ieliec tik milziigi stulbu uzticiibu, kura protams neatmaksaasies, tad... ceru, ka vadiiba izdariis spiedienu uz treneri arii janvaarii!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-07 02:29, pirms 15 gadiem
arsenalfan rakstīja: Nenoraksti Songu!!!
Nu jā, viņš ir lēns un lempīgs, bet kā CDM vēl noderēs, zinot situāciju ar traumām.
Andris Krušatins ar "Liepāju" kļuvis par Latvijas čempionu, bet nu ir "Grobiņas" kapteinis. Foto: Aiga Veisa
28

Ilgi gaidītais derbijs: bagātā "Liepāja" pret liepājnieku iemīļoto debitanti "Grobiņu"

"TonyBet" Virslīgas septītā kārta futbolā noslēgsies ar divām spēlēm ceturtdienas vakarā. Vispirms plkst. 17.30 tiksies "Grobiņas SC"/LFS un "Liepāja", bet plkst. 19.30 "Jelgava" uzņems "Valmieru". Abu maču tiešraides portālā Sportacentrs.com, pirmās spēles tiešraide arī kanālā TV4.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
46

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".