Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: lbaranovskis

Balvu Sporta centrs nerealizēta "pendele" un 1-2 zaudējums!

FC New Project - Balvu Sporta centrs 2-1

Svētdien, 4.augustā, Komanda.lv 1.līgas spēlē tikās tabulas apakšgala komandas New Project - Balvu Sporta centrs. Ja New Project ir 8.turnīra tabulā, tad Balvu Sporta centrs ir 10., jeb pēdējie.
Uzvaras gadījumā Balvu Sporta centrs varētu apsteigt Dinamo Rīga/Staicele vienību, kura šajā kārtā pārsteidzoši nospēlēja neizšķirti (0-0) ar līdervienību FK Tukums 2000 .
Diemžēl, cerībām nebija lemts piepildīties, jo 30.minūtē mājinieki guva vārtus.
44.minūtē teicama iespēja bija mūsu Андрей Зиль, bet viņš kļūdījās un nerealizēja 11m soda sitienu! Neiesit Tu, iesit Tev: pusotru minūti vēlāk mājinieki dubultoja savu pārsvaru.
0-2, skatoties no mūsu pozīcijām, puslaikā ejot.
Otrajā puslaikā - 86.minūtē gan vienus vārtus izdevās atgūt, kad no 11m soda sitiena precīzs bija Kenta Aso . Bet tas arī bija viss!
Nenokariet galvas, puiši, vēl viss nav zaudēts! Patīkami, ka jau otro spēli pēc kārtas izceļas leģionāri!

Informāciju sagatavoja:
Lauris Baranovskis
Balvu Sporta centrs


Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Foto: LFF
4

Sieviešu līgai pirmoreiz savs titulsponsors, LFF masveidību vēlas panākt arī dāmu futbolā

Pirmo reizi Latvijas Futbola federācijas (LFF) vēsturē Sieviešu futbola līgai būs savs titulsponsors, paziņojusi federācija. Turpmākos trīs gadus līgas oficiālais nosaukums būs "LuckyBet" Sieviešu futbola līga. Čempionāta jaunā sezona sāksies jau piektdien un sestdien ar pirmajiem četriem mačiem, no kuriem visi risināsies Rīgā.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.