Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

UEFA pārbauda ar Maskavas "Lokomotiv" faniem saistītos incidentu

UEFA pārbauda ar Maskavas "Lokomotiv" faniem saistītos incidentu
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Disciplinārā komiteja izmeklē incidentu, kurā iesaistīti Krievijas Premjerlīgas kluba Maskavas "Lokomotiv" fani.

1. oktobra UEFA Eiropas līgas H grupas mačā starp Maskavas "Lokomotiv" un Albānijas klubu Korčes "Skenderbeu" uzvaru ar 2:0 svinēja maskavieši. Spēles laikā tika pieļauts, ka "Lokomotiv" fani skandēja politiskus saukļus un mudināja uz vardarbību, kas vērsta uz pretiniekiem no Albānijas.

Krievijas kausa ieguvēji jau ir atvainojušies "Skenderbeu" klubam un apsolījuši, ka sodīs incidentā iesaistītos "Lokomotiv" fanus.

H grupas kopvērtējumā "Lokomotiv" ar sešiem punktiem ieņem pirmo vietu, apsteidzot Stambulas "Besiktas" (četri punkti), Lisabonas "Sporting" (viens punkts) un "Skenderbeu", kas pagaidām ir bez punktiem.

Šķiet, ka teju katru nedēļu Krievijas futbola klubu līdzjutēji izceļas ar rasistiskiem vai diskriminējošiem saukļiem, par ko atkārtoti saņem UEFA piespriestus sodus.

Izmantotie resursi:
Eurosport