Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Labiedarbi.lv

Vandzenē veidos futbola laukumu ar LabieDarbi.lv atbalstu

Labdarības fonds „All friends”, piedaloties LabieDarbi.lv 16. projektu konkursā, ieguva finansējumu futbola laukuma izveidei Vandzens pagastā. Vandzenē ir aptuveni 1800 iedzīvotāji, un jauniešu sportiskās un fiziskās attīstības iespējas ir ļoti ierobežotas. Lai dažādotu jauniešiem pieejamās aktivitātes Vandzenes pagastā, AllFriends labdarības fonds sadarbībā ar Vandzenes pagasta domi vēlas izveidot visiem iedzīvotājiem pieejamu futbola laukumu pagasta centrā. Vietējā futbola komandā "Vandzene" trennējas dažāda vecuma spēlētāji no dažādiem sociālajiem slāņiem.

Pēc konkursa rezultātu uzzināšanas, "AllFriends labdarības fonds" valdes locekle Zanda Zanriba atzina: „Projekta par futbola laukuma izveidi Vandzenē uzvara ir liels gandarījums ne tikai organizācijai "All Friends labdarības fonds", bet arī visam Talsu rajonam, kura iedzīvotāji nu varēs realizēt daudzu jauniešu sapni, kas nākotnē, iespējams, nesīs vēl daudzas personiskās uzvaras, kas saistītas ar sportu un futbolu. Aizvadītais mēnesis bija cerības un ticības laiks, kas lika saprast, ka arī mazas idejas patiešām var izaugt lielas, un atbalsts lauku rajonu labdarības projektiem ir sasniedzams."
Projekta īstenošanai ir nepieciešams 2000 latu liels finansējums. Augusta projektu konkursa kopējais finansējuma fonds bija 6782 lati. Tas, cik daudz projektu iegūst finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.
Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts – labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. Tā ideja ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apdāvinātiem, ideju bagātiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu viņu individuālo mērķu sasniegšanā.


Andris Krušatins ar "Liepāju" kļuvis par Latvijas čempionu, bet nu ir "Grobiņas" kapteinis. Foto: Aiga Veisa

Ilgi gaidītais derbijs: bagātā "Liepāja" pret liepājnieku iemīļoto debitanti "Grobiņu"

"TonyBet" Virslīgas septītā kārta futbolā noslēgsies ar divām spēlēm ceturtdienas vakarā. Vispirms plkst. 17.30 tiksies "Grobiņas SC"/LFS un "Liepāja", bet plkst. 19.30 "Jelgava" uzņems "Valmieru". Abu maču tiešraides portālā Sportacentrs.com, pirmās spēles tiešraide arī kanālā TV4.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
39

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".