Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: dwane

Video: Barselona spēlē savu spēli, bez tiesnešu palīdzības?

Šajā video var uzskatāmi redzēt, kā tomēr varenjai Barselona palīdz soģi!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=7emkrNltU4Y

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-05 19:58, pirms 12 gadiem
tapēc jau visu laiku viņi uzvar
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-05 21:21, pirms 12 gadiem
šajā video ir redzams Farsas simulantu brigāde, bezkaunība messi gadijumā, runāšana ar tiesnešiem, vārtīšanās, Valdesa triks vispār kkas neiedomājams, bet pāri visam tiesnešu respekts pret Farcu ... trūkst video tik viena lieta 11m soda 2sitiens pret AC milan, kas ir klaja tiesneša ņirgāšanās par Milānas komandu.

tas liek secināt ka arī šogad būs ČL uzvarētājs FC Farselona

pluss par video
, 2012-04-05 21:25, pirms 12 gadiem
Pirmkārt tādu video var sataisīt par jebkuru stiprākā ranga komandu (par to pašu Inter,Ac Milan arī lielāko konkurenti RealM)...Otrkārt liela daļa tajā video redzamo momentu,tiešām ir strīdīgas epizodes..Protams,ka palīdz arī dažbrīd,jo Brarca dotajā mirklī ir stiprākā komanda vai viena no stiprākajām komandām pasaulē(vrb par skaļu teikts,bet grūti domāt par kādu nopietnu konkurentu) un Barca ir pelnījusi nelielu palīdzību no tiesnešu puses..Un uzskatīt,ka Barca uzvar tikai ar tiesnešu palīdzību ir vairāk nekā absurdi..
, 2012-04-05 21:55, pirms 12 gadiem
dzeko, pilniigi piekriitu par otro pendeli pret milan!!!! tas bija vnk speeles kulminaacija, kas lauza speeles riteejumu!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-05 22:49, pirms 12 gadiem
KO jus tur muldat? Barca uzvaretu saa vai taa, nekadi tiesneshi tur nepalidzeja.
Slēpts komentārs: archa111
, 2012-04-05 23:28, pirms 12 gadiem
archa111 rakstīja: Tas ir tas pats,kas spļaut pretvējā..Visos sporta veidos Lielvalstīm,Lielajiem klubiem utt. palīdz..Un nevajjag man te izvalbīt maza bērna ačteles un teikt,ka To nezinināji..Pasaule griežas ap naudu un tad,ka pēkšņi lāds Barcas antifans kko tādu uztaisa nenozīmē,ka Barca ir visa ļaunuma sakne un tikai tai kāds palīdz..Pieaudz taču!!Barca uzvarētu arī bez tiesnešu "palīdzības"(ja to tā var nosaukt,jo vējoprojām esmu pret apgalvojumam,ka ar tiesnešu palīdzību viņi uzvarēja visas video redzamās spēles)..Sorri bet tas nu tā ir..Paldies
Pajols!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-06 00:55, pirms 12 gadiem
Te nav ko cepties, mūsdienu futbols ir viena pretīga padarīšana, viss totalizatoros ir sarunāts un sen nopirkts!!
, 2012-04-06 03:40, pirms 12 gadiem
neieredzu sho sievieshu klubu barselona....nodegusha teatra aktieri....visiem jau tapat skaidrs ka finala bus vini....pret chelsea neiedeva 4 pendeles.,...kur tas redzets...bet neko nepadarisi biznes ir biznes
, 2012-04-06 11:30, pirms 12 gadiem
NAV nekādas vajadzības ārdīties..Lielajiem klubiem vienmēr palīdz tiesnešu,jo tie ir Lielie klubi un arī tai pašai Real Madrid ir bijušas reizes,kad palīdz tiesnieši un vairākas no tām ir bijušas saistībā ar Ronaldu..Nesaprotu kāpēc jūs visi esat ieciklējušies uz to,ka Barcelona vienmēr un visur uzvar ar tiesnešiem..Tā vnk ir akla antipātija... Un vēlreiz-Nevajag ārdīties,tā ir tikai diskusija..
It's all about #23 rakstīja: Sorry, bet tajās spēlēs, viņi neatradās vadībā 2 spēļu summā. Arsenal spēlē, kad noraidīja ne par ko RVP! AC Milan spēlē otrā pendele, Inter spēlē, kad iedeva sarkano!

Un žaunu piever, Real Madrid nav Barcas līmeņa komanda? Arsenal? Chelsea? Inter? Ja viss grozās ap naudu, tad šādā līmenī, nav atšķirības. Pret RM epizodes pēdejās sezonās ir kautkas neaptverams! Tas tikai parāda, kā tiek lobēts šis teatris. Saprastu, nauda paliek nauda, bet, kad spēlētājiem ir visatļautība, kā Valdesa epizode, kad šādos momentos visu izšķir nianse, un bucis piemēram var trāpīt pa deniņiem (tfu tfu tfu)? Valdes nedabuja mācību, un nākamreiz var ciest kāds cits. Messi, ar elkoni iet uz priekšu, kur Pepem būtu sarkanā un vismaz 6 spēļu bans, tur Messi nekas! Ir jābūt kkādai robežai, bet šeit tās nav. Ko vienam atļauj, to otram nē.

Bet man pajebaķ, būs laiks, kad bez tiesenšu palīdzības spēs nolikt Barcu pie vietas.

Turpini spļaut pa vējam, mož trāpīsi ne tur, kur vajag un zobi lidos. Protams, ja saprati manu domu - līdz reizei.
, 2012-04-06 12:00, pirms 12 gadiem
Kamdēl neviens nepiemin to ,ka pirmajā spēlē nepieškira divu 11 metrus uz Milan vartiem?!!!
, 2012-04-06 12:25, pirms 12 gadiem
archa111 rakstīja: NAV nekādas vajadzības ārdīties..Lielajiem klubiem vienmēr palīdz tiesnešu,jo tie ir Lielie klubi un arī tai pašai Real Madrid ir bijušas reizes,kad palīdz tiesnieši un vairākas no tām ir bijušas saistībā ar Ronaldu..Nesaprotu kāpēc jūs visi esat ieciklējušies uz to,ka Barcelona vienmēr un visur uzvar ar tiesnešiem..Tā vnk ir akla antipātija... Un vēlreiz-Nevajag ārdīties,tā ir tikai diskusija..
tā ciklēšanās skaļa izpaušana, manuprāt, sākās tieši ar to milānas pendeli. tā varbūt pa retam kāds kko ieteicās, bet nu tgd tā ir lavīna
, 2012-04-06 12:36, pirms 12 gadiem
Augstsolis Biezpienkūkā rakstīja: tā ciklēšanās skaļa izpaušana, manuprāt, sākās tieši ar to milānas pendeli. tā varbūt pa retam kāds kko ieteicās, bet nu tgd tā ir lavīna
vnk apnik tas viss,...jo shadi gadijumi notiek katru gadu un izskiroshos mirkklos...ta jau vairs nav nejaushiba..tapec CPL ppaliek jau neinteresanta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-06 13:26, pirms 12 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-06 13:42, pirms 12 gadiem
It's all about #23 rakstīja: Bet parādi, kur Real tiek VILKTI no tiesnešu puses Čempionu Līgā.
Visu izšķir epizodes. Uzreiz prātā nāk pēdējo minūšu notikumi Valensijā, kad Madride bija vadībā ar 2-3.
Igvaina tīšā spēle ar roku:
La No Mano de Higuain en Valencia Real Madrid
...
, 2012-04-06 13:47, pirms 12 gadiem
It's all about #23 rakstīja: Bet parādi, kur Real tiek VILKTI no tiesnešu puses Čempionu Līgā.
Mans pirmais video neattiecas uz ČL. Tur es vēl pameklēšu video.

Bet no La Ligas prātā vēl nāk neieskaitītie Maljorkas vārti:
Mallorca Disallowed Goal vs. Real Madrid
...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-06 13:58, pirms 12 gadiem
It's all about #23 rakstīja: Bet šeit runāju tieši par Čempionu Līgu, kur ir lieli klubi ar skaļiem vārdiem utt.
No šīs sezonas ČL atcerējos maču pret Ajax. Madridei, protams, neko tas neizšķīra, bet Ajax gan. Viņi cīnījās ar Lionu par 2.vietu grupā.
Ajax netika ieskaitīti divi tīri gūti vārti. Video no 0:50
Ajax 0 3 Real Madrid Champions League All...
To var skaitīt par pietiesāšanu Madridei vai man jāmeklē no jauna?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-06 14:18, pirms 12 gadiem
It's all about #23 rakstīja: Šī spēle nebija gadījumā tai pašā kārtā, kurā Lyon uzvarēja Zagrebu ar ar septiņiem vai vairāk vārtiem?
Ja Ajax pret Reālu būtu noturējuši vismaz neizšķirtu, tad Liona varētu sist Zagrebai kaut vai 100 golus, bet tālāk netiktu.
Andris Riherts. Foto: Eduards Grencmanis

Futbola Virslīga atgriezīsies ar ''Jelgavas'' un ''Mettas'' maču

Šodien plkst. 16:00 gaidāma Latvijas futbola Virslīgas trešās kārtas pirmā spēle. Tajā ''Jelgava'' uzņems ''Mettu'', ko pagājušajā sezonā apspēlēja trīs reizes. Tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Foto: LFF
5

Sieviešu līgai pirmoreiz savs titulsponsors, LFF masveidību vēlas panākt arī dāmu futbolā

Pirmo reizi Latvijas Futbola federācijas (LFF) vēsturē Sieviešu futbola līgai būs savs titulsponsors, paziņojusi federācija. Turpmākos trīs gadus līgas oficiālais nosaukums būs "LuckyBet" Sieviešu futbola līga. Čempionāta jaunā sezona sāksies jau piektdien un sestdien ar pirmajiem četriem mačiem, no kuriem visi risināsies Rīgā.