Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Sporta faniem tiek piedāvāts jauns kanāls "TVPlay Sports +"

Sporta faniem tiek piedāvāts jauns kanāls "TVPlay Sports +"
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Turpinot īstenot All Media Baltics investīciju, attīstības un sporta stratēģijā nospraustos mērķus, no 4.oktobra mediju koncerns paplašina līdz šim sniegto pakalpojumu klāstu Baltijas sporta līdzjutējiem, turpmāk, līdzās esošajam reģiona tirgus līderim, kanālam TVPlay Sports, piedāvās vēl vienu sporta kanālu – TVPlay Sports +. Jaunais kanāls ļaus sporta līdzjutējiem sekot līdzi vēl vairāk pasaules vadošo sportistu un komandu startu tiešraidēm, piedāvājot saviem skatītājiem vairāk kā 3000 tiešraižu stundas un ap pusotru tūkstoti sporta pasākumu gadā.

All Media Baltics jau gandrīz 10 gadus kanālā TVPlay Sports (agrāk Viasat Sports Baltic) saviem skatītājiem piedāvā pasaules izcilākos sporta notikumus ar planētas spožāko sporta zvaigžņu piedalīšanos. Mēs bijām liecinieki Krištianu Ronaldu un Lionela Mesi triumfam UEFA Champions League turnīrā. Visās trijās Baltijas valstīs līdzjutēji sekojuši līdzi basketbolam, gan turot īkšķus par valsts izlasēm Pasaules un Eiropas čempionātos, gan Kontinenta svarīgākajās klubu sacensībās – Turkish Airlines Eirolīgā. Motoru sportam faniem ir bijušas visplašākās iespējas sekot līdzi auto un moto sacīkstēm – WRC Pasaules čempionāts rallijā, MotoGP Pasaules čempionāts motošosejā, Pasaules čempionāts spīdvejā, NASCAR, IndyCar seriāli.

Latvijā īpaši nozīmīga ir iespēja kanāla klientiem piedāvāt Rīgas Dinamo spēles Kontinentālajā hokeja līgā. Piedāvājot tik daudz sporta notikumu tiešraižu, vienā brīdī kanāls aizpildās un parādīt vēl vairāk sporta fiziski vairs nav iespējams. Kā loģisks nākamais solis izaugsmei šajā brīdī kļuva otrā kanāla veidošana, pie kā TVPlay Sports ļoti aktīvi strādājis jau ilgāku laiku. Šobrīd ar prieku un lepnumu saviem skatītājiem piedāvājam jaunu kanālu TVPlay Sports +. Šis kanāls ļaus sporta līdzjutējiem sekot līdzi vēl vairāk pasaules vadošo sportistu un komandu startu tiešraidēm, piedāvājot saviem skatītājiem vairāk kā 3000 tiešraižu stundas un ap pusotru tūkstoti sporta pasākumu gadā.

Sandra Kraujiņa, TVPlay Sports vadītāja:
“Sporta saturam televīzijā kļūstot par arvien nozīmīgāku dzīves sastāvdaļu pasaules un arī Baltijas valstu iedzīvotāju vidū, arī TVPlay Sports, dzīvojot līdzi pieprasījumam, līdz šim ir regulāri papildinājis saturu, saviem skatītājiem piedāvājot tiešraides no pasaules vadošajām sporta līgām un sacensībām. Sākoties jaunajai sporta sezonai jau izziņojām skatītāju iecienītā Viasat Sport Baltic kanāla nosaukuma un identitātes maiņu uz TVPlay Sports, kam šobrīd varam pievienot vēl vienu lielisku ziņu – no 4.oktobra Baltijas absolūtais sporta līderis televīzijā – TVPlay Sports sev līdzās pievieno vēl vienu pilnvērtīgu sporta kanālu ar nosaukumu TVPlay Sports +, plusam nosaukumā apzīmējot jaunās iespējas ikdienā vērot vēl vairāk sporta tiešraižu no reģionā skatītākajām pasaules vadošajām sporta sacensībām. Ar jaunā kanāla piedāvāšanu, esam pievienojušies nelielam skaitam pasaules vadošo televīziju, kas saviem skatītājiem vienlaicīgi piedāvā vairāk par vienu pilnvērtīgu sporta kanālu, kas kārtējo reizi apliecina TVPlay Sports ambīcijas reģionā."

Toms Circenis, TVPlay Sports satura vadītājs:
“Skatītāju interesei par sporta notikumiem gadu no gada palielinoties, arī mēs proaktīvi vienmēr esam meklējuši veidus kā piedāvāt vēl vairāk sporta tiešraižu, bet skaidrs, ka vienā brīdī kanāls aizpildās un parādīt vēl vairāk sporta fiziski vairs nav iespējams. Kā loģisks nākamais solis izaugsmei šajā brīdī kļuva otrā kanāla veidošana, pie kā esam ļoti aktīvi strādājuši jau ilgāku laiku un šobrīd ar labu sajūtu varam atskatīties uz padarīto, lai jau no 4.oktobra pilnvērtīgi saviem skatītājiem varētu piedāvāt gan paralēlās UEFA Champions League, Europa League, Anglijas Premjerlīgas un citu vadošo sporta notikumu tiešraides, gan, līdz ar otrā kanāla sniegtajām iespējam, specializētu sporta veidu, ar izteiktu sekotāju auditoriju reģionā, translācijas – piemēram, augstākā līmeņa golfa sacensības, tehniskos sporta veidus, ekstrēmos sporta veidus, pokeru un tā tālāk. Mums priekšā ir lieliska sporta sezona jau ar diviem TV kanāliem, kas nodrošinās svarīgākos sporta notikumus."

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
TVPlay Home un TVPlay Premium
Vecākā mārketinga un sabiedrisko attiecību projektu vadītāja


, 2018-10-04 12:49, pirms 6 gadiem
Kura televīzija jauno sporta kanālu rādīs? Lattelekom?
, 2018-10-04 12:56, pirms 6 gadiem
Patīkami! Jo lielāka izvēle, jo labāk.
, 2018-10-04 13:00, pirms 6 gadiem
murziks rakstīja: Kura televīzija jauno sporta kanālu rādīs? Lattelekom?
Kāds lattelecom... Viasats uz 4.9°E Un baigais jaunums, kanāls jau neďēļu kā pieejams
, 2018-10-04 13:06, pirms 6 gadiem
chepa rakstīja: Kāds lattelecom... Viasats uz 4.9°E Un baigais jaunums, kanāls jau neďēļu kā pieejams
Viasat sporta paka Lattelekom televizija
Slēpts komentārs: chepa
, 2018-10-04 13:11, pirms 6 gadiem
chepa rakstīja: Es skaidri uzrakstiju, kur. Viasatam ar lattelecom nekads sakars vispar nau
Stulbeni, lattelecomā ir iespēja paņemt sporta paku, kurā ietilpst viašrota kanāli.
, 2018-10-04 13:14, pirms 6 gadiem
Baltkom rada šo kanalu:-)
, 2018-10-04 13:23, pirms 6 gadiem
Jau iepriekšējo nespēja piepildīt ar normālā, tiešraidēm. Tagad tipa varēs 2 ČL un 2 Eirolīgas spēles parādīt paralēli?
, 2018-10-05 16:36, pirms 6 gadiem
murziks rakstīja: Kura televīzija jauno sporta kanālu rādīs? Lattelekom?
Var redzēt arī Lattelecom maksājot papildus 5,51€ mēnesī par TVPlay Sports paku
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
10

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.