Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Tiešraide: Svētdienas derbiju diena: tiešraide beigusies

Rolands Eliņš

2015. gada ceturtais oktobris Eiropas futbolā ir īpaša diena, jo tajā, proti, šodien, teju visās lielākajās futbola valstīs tiek izspēlēti principiāli dueļi, derbiji un vietējās klasikas. Sportacentrs.com piedāvā sekot notikumu attīstībai teksta tiešraidē.

23:55 Lielā derbiju, klasiku un grandu svētdien līdz ar to ir noslēgusies. Paldies, ka visu šo laiku bijāt kopā ar mums!

23:54 78. minūtē fantastiskais Mandandā atstāja komandu spēlē, un Marseļa pamatlaika pēdējā minūtē arī sagaidīja savu lielo iespēju - no soda laukuma vidus pretuzbrukumā sita Remī Kabelā, bet tieši virsū Trapam. Vēl pēdējās sekundēs Kabelā sita pāri vārtiem, un līdz ar bumbu prom aizlidoja arī pēdējās Marseļas cerības uz izglābšanos - 1:2.

23:37 Spēle Milānā beigusies ar "Napoli" graujošo uzvaru 4:0. Neapoles komanda pēdējās sešās spēlēs sakrājusi iespaidīgo vārtu attiecību 18:1 un turpina atgūties pēc sezona sākuma neveiksmēm, kamēr "Milan" turpina slīkt viduvējībā.

23:24 "Milan" ne tikai cieš zaudējumu, bet arī piedzīvo sagrāvi. "Napoli" ātrajā uzbrukumā izdara piespēli gar vārtiem, kuru jau gaidīja pilnīgi brīvais Igvains. Bumbu paspēja aizskart Elī, taču neko neizlaboja, jo pats bumbu ievirzīja vārtos. "Napoli" vadībā 4:0.

23:17 "Atletico" dodas pēc uzvaras! Kompensācijas laikā pēc bīstama Martinesa sitiena brīnišķīgā lēcienā glābj Navass! Simeones komanda turpināja uzbrukt, tomēr spēle cauri - kaujiniecisks neizšķirts 1:1.

23:15 Ja vadība pēc pirmā puslaika PSG bija ļoti glaimojoša – lai neteiktu, ka pat nepelnīta -, Marseļai otrā puslaika sākumā bija iespēja atjaunot līdzsvaru. 54. minūtē Seržs Orjē soda laukumā nogāza Baradā, marokānis sita pats, taču lielisks bija Kevins Traps, dzēšot visas šaubas un kritiku par sezonas pirmajām spēlēm.

23:15 Insinje panāk 3:0 "Napoli" labā. Viņa sitiens bija labs un precīzs, taču šis vārtu guvums uz "Milan" vārtsarga Lopesa atbildības. Viņš bumbu aizsniedza, taču neprata izsist no vārtiem. Tagad nu jebkādi jautājumi par uzvarētāju beigušies.

23:10 "Atletico" tomēr izlīdzina! Lielisku reidu veic uz maiņu nākušais Martiness, izdara piespēli vārtu priekšā, kur divcīņu uzvar Grīzmans, kas ļauj tukšos iesist Vjeto - 1:1!

23:06 81.minūtē "Atletico" varēja izlīdzināt, taču uz maiņu nākušais Vjeto ar galvu netrāpa tukšajā tuvējā stūrī.

23:03 "Napoli" panāk 2:0. Insinjes un Igvaina lieliskā saspēle vainagojas ar vārtu guvumu, un "Milan" izredzes kaut uz punktu izskatās visai mazas.

23:00. Pārāk bezzobains ir "Atletico" uzbrukums, lai cerētu uzlauzt "Real" aizsardzību. Benitesa komanda sezonā, ČL ieskaitot, ielaidusi tikai vienus vārtus... Pāris sitieni pēdējās minūtēs Simeones komandai ir bijuši, taču bloķēti, Navass atpūšas.

22:52. Beils ir atpakaļ! Nupat izgāja uz maiņu.

22:49 Zlatans Ibrahimovičs pirmā puslaika izskaņā atkārtoja un pēc tam arī laboja Pedru Pauletas rekordu, kļūstot par PSG visu laiku labāko vārtu guvēju! Vispirms 41. minūtē Marseļas vārtu guvējs Bačuajī ļoti neveiksmīgi atspēlēja vārtsargam, kurš soda laukumā nogāza Ibrahimoviču. Zlatans no 11 metru atzīmes panāca 1:1. Pagāja vēl divas minūtes, un tagad jau soda laukumā bumba trāpīja aizsargam pa roku. Ibrahimovičs šoreiz precīzi sita otrā stūrī, taču Edinsons Kavani pāragri bija ieskrējis soda laukumā. Ibrahimovičam nācās sist trešo reizi, viņš atkal mainīja stūri un atkal precīzi - 2:1 pēc pirmā puslaika!

22:48 "Atletico" radīja draudus pie "Real" vārtiem pēc tāla standarta 60.minūtē, bet pēdējās minūtēs "Real" ir izdevies nomierināt spēli un atvirzīt to tālāk no sava soda laukuma.

22:39 Madridē emociju kļuvis vairāk, spēle jautrāka. Sajūta, ka drīzumā kaut kam jābūt... Pagaidām iespēju nav bijis, ja neskaita F.Toresa sitienu/piespēli bez mērķa no labas pozīcijas.

22:34 Parīzē spēli ļoti labi sāka viesi no Marseļas, kas mājinieku aizsardzības zonā sakūra pamatīgu pirti. Lai arī puslaika vidū PSG izdevās pārņemt iniciatīvu, 30. minūtē rezultātu atklāja tieši Marseļas "Olympique" - pēc teicama Abdelaziza Baradā centrējuma ar galvu precīzi sita Mišī Bačuajī, kurš dežūrēja aiz Davida Luiza muguras (1:0). Savukārt Milānā pirmais puslaiks beidzies.

22:29 Futbola kvalitāte Milānā nav tā augstākā. Mājinieki cenšas atspēlēties, viņiem bija arī viens ļoti labs pretuzbrukums, kurā pārāk lēns izrādījās Bonaventura, visu asumu nobremzējot. Ilgstoši pieturēt bumbu gan nesanāk arī "Napoli", kura 40. minūtē izkārtoja sitienu no tuvas distances Igvainam, kurš mēģināja sist eleganti, taču garām.

22:16 Pēc "Atletico" nerealizētā 11 metru soda sitiena neviena momenta vairs nebija. Tagad pārtraukums.

22:04 "Real" pacietīgi izspēlē kombināciju, līdz Ronaldu pāršauj pāri. Pēc atvairītās pendeles "Real" pietiekami labi kontrolē cīņas gaitu.

22:01 "Milan" spēli uzsāka visai pārliecinoši un diezgan daudz laika pavadīja uzbrukumā, taču 14. minūtē iekrita aizsardzībā - pretējā flangā pilnībā nepiesegts palika Alans, kurš pēc Insinjē piespēles atklāja rezultātu. 1:0 "Napoli" labā.

21:51 Ramosa nedienas! Vispirms Serhio pazaudē bumbu, kas ļauj F.Toresam aizskriet viens pret vienu, tad tiek pie bumbas savā soda laukumā, atlaiž to par tālu un paklupina Tjagu. Pendele "Atletico". Grīzmans pendeli nerealizē!

21:41 Korea bija tuvu, lai panāktu ātru izlīdzinājumu! Bumba lido gar pašu vārtu stabu, precīza sitiena gadījumā Navass diez vai līdzētu.

21:39 "Real" vadībā, pārtraucot sauso sēriju "Vicente Calderon" stadionā! Karvahals veica centrējumu un Benzemā ar galvu no vārtu priekšas precīzs!

21:37 Komandas apmainījušās ar sitieniem - Ronaldu un Korea bija neprecīzi. Tikko jau nopietnāks "Real" uzbrukums, līdz sitienam nenonāca.

21:30 Spēle Madridē sākusies, bumbu uzreiz savāc "Real", kamēr mājinieki nogaida.

21:28 Milānai šodien jāiztiek bez diskvalificētā Alesio Romaņoli, kura vietā cits jaunais aizsargs Rodrigo Elī. Vidējās līnijas panīkušo dzīvi centīsies atdzīvināt Jurajs Kucka, taču uzbrukumā nebūs Mario Baloteli - viņam savainojums un sākumsastāvā atgriezies Karloss Baka, kurš nesen izpelnījās trenera Mihajloviča publisku kritiku par savu sniegumu. "Napoli" rindās tikmēr atgriezies Lorenco Insinje, kurš iepriekš guva nelielu savainojumu. Tas nozīmē, ka Neapoles komanda ieradusies ar tādu pašu sākumsastāvu, ar kādu nesen pieveica "Juventus".

"Milan" un "Napoli" sākumsastāvi (sākums 21:45)

Milan: Lopess, Sapata, Antoneli, de Šiljo, Elī, Montolīvo, Bonaventura, Kucka, Bertolači, Adrianu, Baka
Napoli: Reina, Albiols, Kulibali, Hisajs, Gulams, Hamšīks, Alans, Žoržinjo, Igvains, Kalehons, Insinje

21:22 Djego Simeone šodien paralēli Antuānam Grīzmanam (visi mači pamatsastāvā) nolēmis uzticēties arī Fernando Toresam (200.spēle "La Liga"), nevis Džeksonam Martinesam - abi šie uzbrucēji līdz šim pamatsastāvā bija pa trim reizēm. "Real" laukumā izies visi spēcīgākie pieejamie, ja neskaita Garetu Beilu, kurš pēc savainojuma sadziedēšanas šodien atgriezies uz rezervistu soliņa. Savainots arī Hamess Rodrigess, kā rezultātā blakus Karimam Benzemā un Krištianu Ronaldu priekšā spēlēs Isko.

Madrides derbija pamatsastāvi:

Atletico: Oblaks, Huanfrans, Himeness, Godins, Filipe Luiss, Gabi, O.Toress, Grīzmans, F.Toress, Korea
Real: Navass, Karvahals, Varāns, Ramoss, Marselu, Kazemiru, Kross, Modričs, Isko, Ronaldu, Benzemā

21:07 "Mēs to negaidījām," pēcspēles konferencē izteicās MU treneris Luijs van Gāls. "Bijām līgas līderi un uzvarējuši pēdējos četrus mačus. Taču šādas lietas pret "Arsenal" vienmēr ir iespējamas. Sākām spēli bez emocijām - tagad jāsaprot, kāpēc tā. Zaudējām katrā divcīņā, un tad ir grūti, jo "Arsenal" ir fantastiska komanda. Jau iepriekš teicu, ka, ja dod viņiem vietu izpausties, tad ir sarežģīti spēlēt. Vēl sarežģītāk spēlēt ir tad, ja pirmajās piecās minūtēs ielaid divus vārtus."

21:04 Marseļas "Olympique" galvenais treneris Mičels aizsardzības centrā Rolandu devis priekšroku pār Karimu Rekiku, bet kreisajā malā diskvalificēto Benžamēnu Mendī aizstās Paolo De Čelje. Zinot, ka tajā malā spēlēs arī Anhels Di Marija… Iespējams, divcīņa, kurā PSG būs lielākais pārsvars. PSG nav ne traumu, ne diskvalifikāciju, un parīzieši izlikuši iespējami stiprāko sastāvu.

PSG un Marseille sākumsastāvi (spēles sākums 22:00)

PSG: Traps – Orjē, Silva, Luizs, Maksvels – Verati, Mota, Matuidī – Di Marija, Kavani, Ibrahimovičs
"Marseille": Mandandā – Mankiljo, Rolandu, Nkulū, De Čelje – Diarā, Silva, Baradā – Alesandrinī, Bačuajī, Kabelā

20:31 "Liverpool" oficiāli paziņo par galvenā trenera Brendana Rodžersa atlaišanu
Plašāka informācija pēc brīža sekos portālā Sportacentrs.com

20:25 "Bayern" uzvarējusi 11. spēli pēc kārtas un saglabājusi savas neapšaubītās līderes godu Bundeslīgā. Dortmunde atpaliek jau par septiņiem punktiem, turklāt šovakar cietusi pirmo zaudējumu sezonā. "Bayern" tikmēr var lepoties ar vārtu attiecību 28:4, bet Levandovskim pirmajās astoņās Bundeslīgas spēlēs 12 vārti, kas ir labākais rezultāts līgā.

20:15 Vācijas klasikā uzvarētājs izšķirts jau pirms laba laiciņa, un abas komandas nomierinājušās. Tiesa, "Bayern", arī šādā režīmā spēlējot, radīja vēl vairākas vārtu gūšanas iespējas, kurās pietrūka pēdējās precīzās piespēles un koncentrēšanās, lai rezultātu padarītu vēl lielāku. Savukārt pāris Mhitarjana sitienus droši atvairīja Noiers.

19:57 Mario Gece - 5:1. "Bayern" savus principiālos konkurentus satriec gabalos, tiesa, mirkli iepriekš Henriks Mhitarjanam bija laba iespēja gūt vārtus Dortmundes labā. Tikmēr "Bayern" sastāvā atgriezies Arturo Vidals, kurš pēc atlabšanas no traumas nupat kā izgāja uz maiņu.

19:49 Neapturamais Levandovskis panāk 4:1 Minhenes labā, dzēšot lielāko daļu intrigas par atlikušo pusstundu. Polijas uzbrucējs ar spēcīgu sitienu bez bumbas apturēšanas gūst savus 12. vārtus pēdējās četrās spēlēs, sasniedzot teju neaptveramu rādītāju - "hat-trick" vidēji mačā. Savukārt "Arsenal" spēli Londonā noslēdz ar 3:0 un komfortablu uzvaru.

19:34 Otrā puslaika pašā sākumā "Bayern" atjauno divu vārtu pārsvaru (3:1) - Roberts Levandovskis turpina savu bombardiera karjeru un pēc tālas Boatenga piespēles ātrajā uzbrukumā gūst savus 11. vārtus pēdējās četrās spēlēs.

19:30 "United" pilnībā pārņēmusi iniciatīvu, taču savus pirmos vārtus gūt nespēj - te patraucē Čeha lieliskā spēle, te aizķeras pēdējā piespēle, te vēl kaut kas, un joprojām 0:3. Savukārt Minhenē sācies otrais puslaiks.

19:18 Pirmais puslaiks noslēdzies. Minhenes "Bayern", pateicoties diviem Millera vārtiem, ir 45 minūšu attāluma no astotās uzvaras tikpat spēlēs. Taču ielaisti ceturtie vārti sezonā.

19:10 Mhitarjans pārkāpj noteikumus soda laukumā, un pendeli aukstasinīgi realizē Millers. Taču divu vārtu pārsvars "Bayern" nav pārāk ilgi, jo Obamejangs turpina lielisko sezonas sākumu, trāpot no tuvas distances un panākot 1:2 "Borussia".

19:07 Jaunumi no Krakovas, kur "Cracovia" pret čempioni Poznaņas "Lech" sākusi tikpat iespaidīgi kā "Arsenal" - pirmajās trīs minūtēs panākts 2:0 un vieni vārti arī Latvijas uzbrucēja Denisa Rakela rēķinā.

19:03 Londonā sācies otrais puslaiks, kurā van Gāls mēģinās lietas labot ar Felīni un Valensijas palīdzību - viņi nomainījuši Depaju un Darmianu.

18:58 Atlika tikai pieminēt, un Minhenes "Bayern" izvirzās vadībā ar 1:0! Pēc tālas piespēles Millers pārmet bumbu pāri no vārtiem izgājušajam Birki un uzbrukumu noslēdz ar sitienu tukšos vārtos.

18:56 Bavārijā pēc 25 minūtēm joprojām pa nullēm. Ievadā Obamejanga sprints tika norauts ar dzeltenās kartītes palīdzību, bet sekojošo soda sitienu Gindogans trāpīja mūrī. Kopš tā brīža iniciatīva atrodas "Bayern" rokās, bet sāncenšu aizsardzība ir pārāk blīva.

18:48 Marsiāls prasmīgi izkārtoja sev vietu "Arsenal" soda laukuma vidū, taču sitiens neizdevās, un Petrs Čehs to atvairīja. Tā bija neapšaubāmi labākā "United" iespēja pirmajā puslaikā, taču tā palika neizmantota, un pārtraukumā viesiem jādodas ar drūmo 0:3.

18:35 "United" uzbrūk vairāk, taču "Arsenal" katrs pretuzbrukums ir divreiz ātrāks un agresīvāks. Nupat Āronam Remzijam bija arī teicama iespēja panākt 4:0, kad neviens viesu aizsargs nevarēja apturēt Sančesa un Volkota saspēli, pēc kuras Remzijs saņēma bumbu viens pats vārtu priekšā, taču sita nedaudz garām.

18:30 75 tūkstoši līdzjutēju ir piepildījuši Allianz Arena – cīņa starp Minhenes "Bayern" un Dortmundes "Borussia" var sākties! Komandas pēdējo reizi tikās Vācijas kausa pusfinālā, kad uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešami pēcspēles 11 metru sitieni. "Bayern" netrāpīja nevienu – Lāms, Alonso, Gece un Noiers.

18:21 "Arsenal" - "United" 3:0 jau 19. minūtē. Patiešām neticams sākums un ļoti nepatīkams Mančestras komandai, kura pamazām bija sākusi atgūties, taču iekrita pretuzbrukumā. Tajā Sančess saņēma bumbu kreisajā malā, kur uzņēma ātrumu un četru pretinieku aizsargu ielenkumā spēja nokļūt tieši pretim vārtiem un ar neatvairāmi spēcīgu sitienu no 15 metriem trieca bumbu vārtu tālajā stūrī!

18:06 "Arsenal" vadībā 2:0! Veids, kā "Arsenal" aizvadīja pirmās septiņas minūtes šajā spēlē, ir vienkārši fantastisks un futbola parauggrāmatas cienīgs. MU praktiski netika ārā no savas laukuma puses, kamēr Aleksis Sančess eleganti pēc Mesuta Ezila piespēles gar vārtiem atklāja rezultātu un mirkli vēlāk pats Ezils ar precīzu sitienu no soda laukuma vidus notrieca MU nokdaunā.

18:00 Spēle Londonā sākusies! Pēdējos piecos mačos komandas ne reizi nav šķīris vairāk par vieniem vārtiem, bet pēdējās trīs spēlēs vismaz pa vieniem vārtiem katrā guvušas abas komandas. Šodien pierādāmā netrūkst ne vienai, ne otrai...

17:49 Vācijā šovakar spēkus samēros Bundeslīgas līderes – septiņās spēlēs septiņas uzvaras izcīnījusī Minhenes "Bayern" un bez zaudējumiem spēlējošā Dortmundes "Borussia", kas pēdējās piecās viesos aizvadītajās savstarpējās cīņās izcīnījusi trīs uzvaras, zaudējot tikai reizi. Aci pret aci tiksies arī Roberts Levandovskis un Pjērs Emeriks Obamejangs.

"Bayern" un "Borussia" sākumsastāvi

"Bayern": Noiers, Lāms, Boatengs, Martiness, Alaba, Alonso, Alkantara, Gece, Millers, Košta, Levandovskis.
"Borussia": Birki, Piščeks, Hummelss, Benders, Sokratis, Vīgls, Gindogans, Kastro, Kagava, Mhitarjans, Obamejangs.

17:45 Sešos vakarā sāksies spēle Londonā, kur "Arsenal" uzņems Premjerlīgas līderi "Manchester United" (līderi, ja rēķina zaudētos punktus). Arsēns Vengers pēc Davida Ospinas ČL neveiksmes pret "Olympiacos" vārtu drošību atkal uzticējis Petram Čeham, šoreiz sākumsastāvā vieta arī Pēram Mertezakeram, Āronam Remzijam un Načo Monrealam. Savukārt MU treneris Luijs van Gāls jau mača pirmajās minūtēs laukumā sūtīs Ešliju Jangu un Maiklu Keriku, kuri nomainījuši Antonio Valensiju un Morganu Šneiderlinu.

"Arsenal" un MU sākumsastāvi

Arsenal: Čehs, Mertezakers, Monreals, Paulista, Beljerins, Ezils, Kasorla, Koklens, Remzijs, Volkots, Sančess
Mancester United: De Heja, Darmians, Smolings, Šveinsteigers, Keriks, Jangs, Mata, Blinds, Rūnijs, Depajs, Marsiāls

17:24 Liverpūles derbijā uzvarētājs netiek noskaidrots – 1:1. Noslēgumā pretuzbrukumā aizskrēja "Everton", taču sapīšanās meistarībā maksāja palikšanu bez sitiena, un taustāmā labumā neizdevās pārvērst arī teritoriālo pārsvaru. Rodžersa vadībā "Liverpool" derbijā sešos no septiņiem gadījumiem cīnījusies neizšķirti.

17:22 PSV sagādā Amsterdamas komandai pirmo zaudējumu "Eredivisie" sezonā un pakāpjas uz ceturto vietu kopvērtējumā. "Ajax" gan saglabā līderpozīcijas, taču tagad tai ir vienāds punktu skaits ar "Feyenoord".

17:07 PSV ar vairākiem pretuzbrukumiem pēc kārtas beidzot panāk savu - Pereiro kļūst par Eindhovenas varoni un ar precīzu sitienu no soda laukuma robežas ieliek bumbu vārtu tīklā, gūstot savus otros vārtus un iedzenot "Ajax" iedzinējos ar 1:2.

17:04 65. minūtē "Everton" aizskrien pretuzbrukumā, un Bārklijs izšķiras par sitienu no distances, bet netrāpa apakšējā stūrī. Piecas minūtes vēlāk no soda laukuma sit Lukaku, tomēr Miņolē atvaira tuvajā stūrī lidojošo bumbu. "Liverpool" atbild ar Koutinju reidu, bet sitiens seko tieši virsū Hovardam.

17:02 "Ajax" savā laukumā pārņēmusi iniciatīvu un uzbrūk daudz vairāk pret PSV - reizi tika trāpīts pa vārtu stabu, vēl pāris reizes bumba bīstami nonāca soda laukumā, taču nokaitētajā atmosfērā vārti joprojām nav gūti kopš desmitās minūtes un joprojām neizšķirts 1:1.

16:50 Liverpūlē komandas laukumā pavadījušas vienu stundu. Otrā puslaika sākumā iespējas bija "Everton", taču Braunings pēc stūra ar galvu sita pāri, bet Lukaku piespēli gar vārtiem pārtvēra Miņolē. Kopumā mačs kļuvis fiziskās, ir vairāk divcīņu un mazāk iespēju izcelties ar rezultatīvu sitienu.

16:35 Liverpūlē atskanējusi svilpe, kas vēsta par otrā puslaika sākšanos. Pirmajās 45 minūtēs viesi izveidoja par septiņām vārtu gūšanas iespējām vairāk nekā "Everton", taču tablo nepiemānīsi – neizšķirts 1:1.

16:31 Spānija tikmēr ir lielā Madrides derbija gaidās. Daži statistikas fakti:
- Fernando Toress, ja izies laukumā, aizvadīs savu 200. spēli "La Liga",
- "Atletico" zaudējusi tikai vienu no pēdējiem astoņiem(!) Madrides derbijiem
- pēc neizšķirta 2:2 2014. gada martā "Real" nākamajos četros derbijos, kas risinājās "Vicente Calderon" stadionā jeb "Atletico" mājās, nav guvusi nevienus vārtus!
- pēdējā reizē spēle "Vicente Calderon" noslēdzās ar 4:0 "Atletico" labā. Rafaelam Benitesam liels izaicinājums!

16:22 "Hamilton" spēli noslēdz ar zaudējumu 1:2. Izskaņā abas komandas iesaistījās pāris sīkākos asumos, bet Kurakins pēdējās minūtēs spēlēja jau visai augstu, teju kā pussargs, pie labām vārtu gūšanas iespējām gan netiekot. Līdz ar to "Hamilton" palaidusi garām iespēju iekļūt Skotijas trijniekā, taču trešās vietas joprojām atpaliek tikai par punktu.

V.KomandaSUNZVārtiP
1.Aberdeen1080217:1024
2.Celtic1072125:923
3.Heart1052317:1417
4.Hamilton1051414:1216
5.Ross County1043316:1215

16:17 Pirmā puslaika kompensācijas laikā "Everton" panāk izlīdzinājumu - 1:1! Pēc centrējuma kļūdās "Liverpool" aizsargi, bumbu nogādājot līdz Lukaku, kurš no tuvas distances to triec pretinieku vārtos. Līdz ar to noslēdzies pirmais puslaiks.

16:12 "Liverpool" 42. minūtē izvirzās vadībā ar 1:0! Pēc stūra sitiena visaugstāk izlec Ingss, kurš no tuvas distances raida bumbu laukuma saimnieku vārtu stūrī.

16:03 Otrā puslaika sākumā Kurakins centās aktīvi pieslēgties uzbrukumiem, un viņa komandai radās pāris labas iespējas izlīdzināt rezultātu, tiesa, bez Kurakina tiešas iejaukšanās. Rezultāts joprojām slidenais 2:1 "Celtic" labā un 74. minūtē noris visai līdzvērtīga cīņa, kuras gaitu gan kontrolē "Celtic".

16:00 Koutinju un Milnera saspēle ļauj otrajam tikt pie sitiena no tuvas distances. "Liverpool" kapteinis lūko trāpīt tuvajā stūrī, bet mājiniekus glābj Hovards. "Everton" 27. minūtē atbild iespaidīgi, pēc standartsituācijas pie netraucēta sitiena ar galvu tiekot Neismitam, bet arī Miņolē ir uzdevumu augstumos. Beļģis glābj arī pēc Makkartija sitiena no soda laukuma robežas divas minūtes vēlāk.

15:45 Pirmajās minūtēs bīstamāk uzbrūk "Liverpool". Staridžs uzbrukuma smailē izvirza Milneru, kurš pēc sadursmes ar pretinieku vārtsargu Hovardu krīt, taču pendeles nav. Astotajā minūtē smailē pats Staridžs, bet uzbrucējs nepagūst pielikt kāju Škrtela piespēlei gar vārtiem.

15:41 Straujš spēles sākums Amsterdamā - pagājušas tikai desmit minūtes, bet jau gūti divi vārti un neizšķirts 1:1.

15:30 Sācies 226. Liverpūles derbijs! Mājiniece "Everton" guvusi 66 uzvaras, kamēr "Liverpool" spēlētāji laukumu kā uzvarētāji pametuši 88 reizes. Taču pēc Brendana Rodžersa stāšanās pie stūres viens panākums un pieci neizšķirti. Otrais puslaiks arī Kurakinam, dueli Amsterdamā sāk "Ajax" un PSV, savukārt Anglijas klubs "Sunderland" palicis bez galvenā trenera, jo no šī amata oficiāli atkāpies Diks Advokāts.

15:21 Kurakins puslaika izskaņā cenšas doties uzbrukumā, taču zaudē bumbu. "Hamilton" pagaidām zaudē ar 1:2. Maskavā tikmēr spēle beigusies ar CSKA uzvaru 2:0, kas nozīmē, ka Cauņas komanda kopvērtējumā tuvāko sekotāju "Zenit" apsteidz jau par astoņiem punktiem.

15:08 CSKA panākusi 2:0, un 79. minūtē laukumā tiek sūtīts arī Aleksandrs Cauņa.

15:02 "Celtic" panāk neizšķirtu 1:1 - precīzs sitiens no vārtu priekš padodas beļģim Dedrikam Bojatam. "Hamilton" gan bija aizsardzībā iesēdušies visai dziļi, un šāds pavērsiens visai loģisks. Uzreiz arī seko "Celtic" otrie vārti, kad no Kurakina malas tiek izdarīts centrējums, un ļoti veiksmīgi ar galvu nospēlē Līts Grifitss, sitot pašā vārtu stūrī un panākot 2:1 "Celtic" labā.

14:54 No Eiropas lielajiem derbijiem pirmā sāksies cīņa par Liverpūli. Lai gan "Everton" izcīnīja pirmo uzvaru, 1894. gada 13. oktobrī svinot panākumu ar 3:0, komandai savā laukumā nav izdevies uzvarēt kopš 2010. gada jeb četrus mačus. Toties sezonas sākums padevies veiksmīgāks nekā "Liverpool" – 12 punkti un septītā vieta pret 11 punktiem un desmito pozīciju.

Liverpūles derbija sākumsastāvi

"Everton": Hovards, Gelovejs, Funess-Mori, Džagielka, Braunings, Berijs, Makartijs, Neismits, Bārklijs, Delofeu, Lukaku.
"Liverpool": Miņolē, Džans, Škrtels, Sako, Klains, Leiva, Milners, Koutinju, Moreno, Ingss, Staridžs.

14:52 "Celtic" pamazām pārņēmusi iniciatīvu, taču lielākoties uzbrūk pa savu kreiso malu, un Kurakinam pagaidām īpaši daudz darba nav. Taču kļūdu arī nav, kas nav maz.

14:37 Jau pašā sākumā "Hamilton" izvirzās vadībā! Tāls auta iemetiens, kurā "Celtic" aizsardzība netiek galā ar Gramosu Kurtaju, un Vācijas pussargs izgājienu viens pret vienu izmanto perfekti. Vadībā izvirzījusies arī CSKA, kurai otrā puslaika pašā sākumā rezultatīvs bija Pontuss Vernblūms.

14:30 "Celtic" un "Hamilton" spēle sākusies, novēlam veiksmi Latvijas aizsargam Kurakinam, kurš pēc šī mača pievienosies Mariana Pahara vadītajai izlasei spēlēs pret Islandi un Kazahstānu.

14:15 Komandu sākumsastāvi jau paziņoti, un Antons Kurakins, kā jau ierasts, būs "Hamilton" aizsardzībā. Jāpiemin, ka UEFA klubu rangā "Celtic" atrodas 44. vietā, bet visas pieejamās biļetes uz šodienas maču ir izpirktas. Mača sākums pēc 15 minūtēm.

14:12 Skotijas Premjerlīgas kopvērtējuma labāko piecinieks

V.KomandaSUNZVārtiP
1.Aberdeen1080217:1024
2.Celtic962123:820
3.Heart1052317:1417
4.Hamilton951313:1016
5.Ross County1043316:1215

14:10"Hamilton" treneris Martins Kenings: "Spēlē pret "Celtic" ir lieliski piedalīties, un gan mūsu spēlētājie, gan klubiem šī būs nozīmīga diena. Uz mums nav ne mazākā spiediena, tādēļ puiši varēs mierīgi doties laukumā uz izbaudīt spēli. Mums gan nav ne mazāko ilūziju, pēc kā "Celtic" ieradusies mūsu laukumā, proti, pēc trim punktiem. Zinām, ka mērķis ir augsts, taču centīsimies turpināt mājas spēlēs uzsākto sekmīgo sēriju. Galu galā, mums ir 16 punkti deviņās spēlēs, kamēr pirms sezonas sākuma domājām tikai par to, kā nosargāt vietu līgā."

Sveiciens futbola līdzjutējiem! Šodienas pirmais derbijs jau sācies, un tajā Maskavas "Dinamo" pēc pirmā puslaika spēlē neizšķirti 0:0 ar Maskavas CSKA. Latvijas pussargs Aleksandrs Cauņa pagaidām rezervē, bet pavisam drīz laukumā dosies Antons Kurakins, Skotijas Premjerlīgā cīnoties ar slaveno Glāzgovas "Celtic".

LīgaKomandasSākums/Rez.Vārtu guvēji
Krievijas PremjerlīgaDinamo Moscow - CSKA0:2 (0:0)Vernblūms 47` Musā 77`
Skotijas PremjerlīgaHamilton - Celtic1:2 (1:2)Kurtajs 4` - Bojata 27` Grifitss 32`
Anglijas PremjerlīgaEverton-Liverpool1:1 (1:1)Lukaku 45+1' - Ingss 42'
Nīderlandes "Eredivisie"Ajax-PSV Eindhoven1:2 (1:1)Juness 10` - Pereiro 7` 79`
Anglijas PremjerlīgaArsenal-Man United3:0 (3:0)Sančess 6` 19` Ezils 7`
Vācijas BundeslīgaBayern - Borussia Dortmund5:1 (2:1)Millers 26' 35' (11m) Levandovskis 46` 58` Gece 68`- Obamejangs 36'
Grieķijas SuperlīgaPAOK-Olympiacos0:2 (0:2)Brauns 27` Botia 37`
Spānijas "La Liga"Atletico- Real Madrid1:1 (0:1)Vjeto 83' - Benzemā 9'
Itālijas A SērijaMilan-Napoli0:4 (0:1)Alans 14` Insinje 48` 68` Elī 77` (s.v.)
Francijas "Ligue 1"PSG- Marseille2:1Ibrahimovičs 41'(11m)44'(11m) - Bačuajī 30'
1 2 3 4 5 152 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2015-10-04 14:30, pirms 8 gadiem
Kaut kur Hamilton spēlei var sekot līdzi?

 +10 [+] [-]

, 2015-10-04 14:32, pirms 8 gadiem
Lūk šito es saprotu! FUTBOLS IR KARALIS

     [+] [-]

, 2015-10-04 14:38, pirms 8 gadiem
Evertonai bus smagi, cereju ka Stones ar Kolmenu atgriezisies, bet nekaa, ka ari statistika pret Puuli nav ta labaka pedejos gados, lieku(ceru) uz neizskirtu.

     [+] [-]

, 2015-10-04 15:26, pirms 8 gadiem
nani17 rakstīja: Kaut kur Hamilton spēlei var sekot līdzi?
livetv.sx

     [+] [-]

, 2015-10-04 15:37, pirms 8 gadiem
nani17 rakstīja: Kaut kur Hamilton spēlei var sekot līdzi?
BTSport
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-04 15:45, pirms 8 gadiem
Nu jā tas jau bija gaidāms, ka Advokāts būs pirmais! Kas nāks vietā??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-04 15:51, pirms 8 gadiem
Aberdeen FC rakstīja: Advokats atlaists??? :O
Pats atkāpās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-10-04 15:57, pirms 8 gadiem
kāds operatīvi pārraksta flashscore info?

     [+] [-]

, 2015-10-04 15:58, pirms 8 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Nu jā tas jau bija gaidāms, ka Advokāts būs pirmais! Kas nāks vietā??
Maklārenu vairāk gaidīju. Tomēr Sanderlenda smagāks gadījums, grūti izveidot tā uzreiz konkurētspējīgu blici.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-10-04 16:03, pirms 8 gadiem
Aberdeen FC rakstīja: Kas par momentu Naismitam
Būtu licis pret zemi, būtu vārti.
Īsti laikam nenoticēja, ka tik labs moments iznācis?!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-04 16:05, pirms 8 gadiem
Emrē, Tu ne tajā parka pusē atrodies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-04 16:14, pirms 8 gadiem
Nu re... sitiens pret zemi un vārtsargs, tik pat labi, varētu boxā pat nestāvēt

     [+] [-]

, 2015-10-04 16:14, pirms 8 gadiem
Liiiiiiiiverpooooool, Liiiiiiiverpooooool!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-04 16:18, pirms 8 gadiem
Clinical as always.

Tā pienākas spēlēt, ja esi poachers

  +1 [+] [-]

, 2015-10-04 16:22, pirms 8 gadiem
Es vasarā visiem propagandēju, ka Ingss ir nākamais angļu dūzis. Jāsak sist, kā smejies jāsaka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-04 17:30, pirms 8 gadiem
''Noslēgumā pretuzbrukumā aizskrēja "Everton", taču sapīšanās meistarībā maksāja palikšanu bez sitiena...'', Jūs nopietni?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 4 5 152 komentāri