Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: anjo

Latvijas alus pieveic Blekpūlas žurnālistu

briti

Pēc Anglijas futbola Premjerlīgas kluba Blackpool viesošanās Jelgavā Blekpūlas avīzes žurnālists brīdina savus tautiešus būt piesardzīgākiem ar Latvijas alu, jo tas var izrādīties spēcīgāks par pašu baudītāju.

Stīvs Kanavans The Gazzette lasītājiem iesaka pirms putu notraukšanas no kausa vispirms painteresēties, kāds ir alkohola saturs miestiņā, un tikai pēc tam bezrūpīgi izmalkot sešus kausus. Žurnālista pieredze izvērtusies visai mokoša, jo viņš pamodies savā numuriņā uz vannas istabas grīdas, apsedzies ar mazu roku dvielīti. Turklāt smagas paģiru izpausmes aprakstnieku mocījušas krietni ilgi.

Žurnālists arī bijis vīlies par Latvijā valdošo aukstumu, tādēļ ceļojuma garderobē iekļautās sandales, šorti un saules aizsardzības krēms izrādījušies pilnīgi lieki.

Pilns raksts: Latvijas alus pārsteidzis Blekpūlas žurnālistu...


, 2010-09-04 12:30, pirms 14 gadiem
Labs!
Sho pashu briidinaajumu jaaizsaka arii muusu pashu tautieshiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-04 20:26, pirms 14 gadiem
Laikam būs paņēmis "Trako āzi".....
, 2010-09-07 19:42, pirms 14 gadiem
Viņš paņēma d-light Šim pilnīgi pietiek
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
10

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.