Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Edvards Eglītis

''Manchester City'' izmeklēs Covid-19 pārkāpumus Mendī rīkotajā Jaunā gada ballītē

''Manchester City'' izmeklēs Covid-19 pārkāpumus Mendī rīkotajā Jaunā gada ballītē
Benžamēns Mendī. Foto: JASON CAIRNDUFF / POOL / AFP

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Manchester City'' ir sākuši izmeklēšanu sakarā ar aizsarga Benžamēna Mendī organizēto Jaunā gada ballīti, kurā netika ievēroti Covid-19 drošības pasākumi. Spēlētājs bija pieejams, taču laukumā nedevās vakardienas uzvarā pret ''Chelsea'' (3:1).

Mendī Jaunā gada ballīti sarīkoja savās mājās Češīrā kopā ar cilvēkiem ārpus franču aizsarga mājsaimniecības loka. Šāda rīcība ir pret ieviestajiem drošības pasākumiem Covid-19 pandēmijas laikā. Pārkāpums notika trīs dienas pirms tika atcelta Mančestras ''City'' spēle pret ''Everton'' komandu, sekojot vairākām pozitīvām Covid-19 analīzēm ''City'' kluba starpā.

''Manchester City'' pārstāvis ziņoja: ‘’Mēs esam informēti par Jaunā gada vakara Covid-19 pārkāpumiem, kurā iesaistīts Benžamēns Mendī. Neskatoties uz to, ka vairāki starpgadījuma elementi ziņojumos ir tikuši nepareizi interpretēti un, ka pats spēlētājs ir publiski atvainojies par savu rīcību, mēs esam vīlušies, ka šāds pārkāpums ir noticis un sāksim veikt iekšējo izmeklēšanu’’.

''Manchester City'' ir atvēruši savu treniņu bāzi Mančestrā pēc tam, kad tā tika uz laiku slēgta, sekojot pozitīvajiem Covid-19 testa rezultātiem. Tikmēr arī ''Tottenham'' un ''West Ham'' klubi ir publiski nosodījuši vairāku pamatsastāva spēlētāju rīcību, kas arī neievērojuši koronavīrusa ierobežojumus svētku laikā.

Pēc vakardienas uzvaras pār ''Chelsea'', Mančestras ''City'' ieņem piekto vietu Anglijas Premjerlīgā ar 29 punktiem, taču nospēlējuši mazāk spēļu nekā komandas, kas ieņem pirmo līdz ceturto pozīciju. Nākamais mačs ''Man City'' vienībai ir paredzēts trešdien Anglijas Līgas kausa pusfinālā pret ''Manchester United''.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/ma...


, 2021-01-04 12:50, pirms 3 gadiem
Mērkaķis 🐒.
, 2021-01-04 12:52, pirms 3 gadiem
Es nesaprotu ko tās zvaigznes domā. Tas taču ir skaidrs, ka tā informācija noplūdīs un būs nepatikšanas, bet nē, laikam domā, ka izspruks sveikā. Vai tad tiešām nevar vēl kādu pus gadu pasēdēt savā villā ar ģimeni?
, 2021-01-04 13:01, pirms 3 gadiem
Vislabākais šajā visā ir tas, ka Mendī it kā svinēja kopā ar draudzeni/sievu, bet kādam zinošam cilvēkam lūdza sarunāt pērkamās meitenes.
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Foto: LFF
4

Sieviešu līgai pirmoreiz savs titulsponsors, LFF masveidību vēlas panākt arī dāmu futbolā

Pirmo reizi Latvijas Futbola federācijas (LFF) vēsturē Sieviešu futbola līgai būs savs titulsponsors, paziņojusi federācija. Turpmākos trīs gadus līgas oficiālais nosaukums būs "LuckyBet" Sieviešu futbola līga. Čempionāta jaunā sezona sāksies jau piektdien un sestdien ar pirmajiem četriem mačiem, no kuriem visi risināsies Rīgā.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.