Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Kreiss" izcīna 14. vietu Eiropas čempionu kausā pludmales futbolā

Ints Megnis
Ints Megnis

"Kreiss" izcīna 14. vietu Eiropas čempionu kausā pludmales futbolā
"Kreiss" pēc triumfa Latvijas Superkausā
Foto: LFF

Latvijas spēcīgākā pludmales futbola komanda "Kreiss" izcīnījusi 14. vietu Eiropas čempionu kausā ("Euro Winners Cup"), kas svētdien noslēdzās Portugālē.

Vēl tikai pagājušajā sestdienā futbola laukumā pie Vanšu tilta vairākkārtējā Latvijas čempionvienība un kausa ieguvēja "Kreiss" Superkausa mačā ar 5:2 pārspēja TUC/"Ropaži" spēlētājus, bet jau pirmdien futbolisti sāka dalību Portugāles turnīrā.

Apakšgrupā "Kreiss" ar 2:1 uzvarēja vietējo komandu "ACD O Sotão" un ar 2:3 piekāpās Polijas vienībai "Lodz", iekļūstot sacensību astotdaļfinālā, kurā ar 1:5 kapitulēja Krievijas komandai Maskavas "Lokomotiv". Zīmīgi, ka tieši "Lodz" un "Lokomotiv" svētdien tikās mačā par trešo vietu turnīrā.

Ceturtdaļfinālā par 9.-16. vietu latvieši ar 3:4 piekāpās Varnas "Spartak" futbolistiem no Bulgārijas, pēc tam pusfinālā par 13.-16. vietu ar 6:3 uzvarēja Igaunijas komandu "Olybet" no Nemmes pilsētas, bet mačā par 13. vietu ar 5:10 zaudēja Ukrainas čempionei "Vybor".

"Kreiss" 2017. gadā atgriezās Latvijas čempionu godā pēc divu gadu pārtraukuma. Pirms tam vienība labākā bija trīs reizes pēc kārtas.