Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

LFF atstādinātā grāmatvede: "Jau budžeta stādīšanas laikā teicu - būs 2 miljoni mīnusā"

Ints Megnis
Ints Megnis

LFF atstādinātā grāmatvede: "Jau budžeta stādīšanas laikā teicu - būs 2 miljoni mīnusā"
Guntis Indriksons, pirms gada apsveicot Kasparu Gorkšu ar kļūšanu par LFF prezidentu. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Jau, kad tika stādīts 2018. gada Latvijas Futbola federācijas (LFF) budžets, tā brīža organizācijas galvenā grāmatvede Ginta Feldmane brīdinājusi, ka draud divu miljonu eiro zaudējumi, tomēr federācijas prezidents Kaspars Gorkšs solījis piesaistīt sponsorus, sarunā ar Sportacentrs.com pastāstīja šobrīd no amata atstādinātā Feldmane. Pats Gorkšs piektdienas vakarā noliedza grāmatvedes pausto informāciju.

Feldmane atstādināta tika marta beigās, kad Sportacentrs.com un portāls "Delfi" publicēja informāciju, ka LFF par vairāk nekā 11 000 eiro pērn uz Pasaules kausa spēli aizvedusi "Biznesa kluba" pārstāvjus.

"Atstādināšanas rīkojumā bija rakstīts par informācija nodošanu trešajai personai. Nezinu, kura ir tā trešā perona, bet varu likt roku uz Bībeles, ka nevienam žurnālistam neko neesmu devusi. Tomēr domāju, ka tas nebija galvenais iemesls - pēc tam man tika inkriminēti arī citi noziegumi, piemēram, gada pārskata nesagatavošana un valdes uzdevumu nepildīšana," stāsta Feldmane. "Esmu atstādināta uz trim mēnešiem, kamēr notiek izmeklēšana. Nezinu, kas veic izmeklēšanu, bet, cik zinu, ar manu juristu neviens nav sazinājies."

Feldmane nenoliedz, ka iepriekš ilgstoši strādājusi iepriekšējā organizācijas prezidenta Gunta Indriksona vadībā, tāpēc, kad amatā stājās Gorkšs, viņa uzreiz tikusi atstumta.

"Mums nebija labākās attiecības jau kopš ievēlēšanas - kad nomainījās vadība, tika izdots rīkojums, ka es nepiedalos valdes un sekretariāta sēdēs. Viņi izlikās, ka es neesmu. Tomēr es turpināju darīt savu darbu," stāsta Feldmane, nenoliedzot, ka iepriekš 20 gadus strādāja "Skonto" grupas uzņēmumos un arī futbola klubā "Skonto". "2011. gadā bija FIFA prasība, ka nacionālajās federācijās vajadzīgs sporta direktors un finanšu direktors. Latvijā ieradās FIFA pārstāvji, man bija intervija un viņi mani apstiprināja finanšu direktores amatā. Tomēr, kad sāku strādāt, uzreiz atlūgumu uzrakstīja galvenā grāmatvede, tāpēc arī viņas darbu es pārņēmu. Ja būtu vēlējusies iet prom no federācijas, nebūtu šī gada pirmos trīs mēnešus cīnījusies ar Valsts ieņēmumu dienestu (VID) un aizstāvējusi federāciju - 2011. gadā izstrādāju jaunu PVN uzskaites metodiku, tomēr pērn rudenī VID visām biedrībām pēkšņi vairs neatgrieza pārmaksāto priekšnodokli. Noslēdzām līgumu ar auditoru firmu KPMG un kopā centāmies VID pierādīt, ka mana izstrādātā metodika ir pareiza. Tās pat dienas rītā, kad mani atbrīvoja no amata, atnāca ziņa no VID, ka viņi atceļ savu iepriekšējo rīkojumu, līdz ar to federācija ietaupīja 200 000 eiro."

Feldmane pagājušajā mēnesī nosūtīja vēstuli LFF darbiniekiem, valdei un iepriekš vairākas publikācijas veikušajam portālam "Delfi". "Tur bija tendencioza informācija un tiku nepatiesi apvainota, tāpēc nosūtīju portālam vēstuli, kurā ar faktiem pamatoju, ka tas, ko viņi raksta, ir absolūti nepatiesi, bet portāls nereaģēja."

Feldmanes vēstule ir arī Sportacentrs.com rīcībā un pārpublicējam to šīs ziņas apakšā. Tajā teikts, ka viņa federācijas vadību vairākkārt lūgusi iesniegt atskaiti par gandrīz 64 000 eiro, kas iztērēti par Pasaules kausa biļešu iegādi, tomēr to nav saņēmusi.

"Mēs samaksājām FIFA 64 000 eiro par Pasaules kausa biļetēm, kas nozīmē, ka bija nepieciešams arī 64 000 eiro atgūt par to pārdošanu. Kaut kāda summa ienāca, bet ne jau 64 000. Nepārtraukti prasīju, lai man iesniedz atskaites, jo, ja kādas no tām biļetēm aizgājušas kā dāvinājums, nedrīkst aizmirst, ka no jebkuras dāvinājuma summas ir jānomaksā nodoklis," skaidro grāmatvede, kura arī nezina, kādu gada pārskatu LFF iesniegusi - vai viņas pašas sastādīto, vai citu -, bet saka, ka jau 2018. gada budžeta sastādīšanas laikā paredzējusi lielus zaudējumus. "Jau sastādot 2018. gada budžetu, teicu, ka divi miljoni būs mīnusā, bet Gorkšs lepni atbildēja, ka šos divus miljonus sagādās. Vajadzēja vai nu papildus ienākumus, vai arī bija jāapgriež kādi pasākumi. Tomēr nenotika ne viens, ne otrs."

Firmas.lv informācija liecina, ka 2018. gadu LFF noslēgusi ar 2,63 miljonu zaudējumiem, kaut 2017. gadā bija 2,3 miljonu peļņa. "Viens no grāmatvedības atstādināšanas iemesliem ir valdes lēmuma nepildīšana, netika laikus pārvērtēti ieguldījumi Staicelē (SIA "Latvijas futbola federācijas mācību un treniņu centrs "Staicele"" jeb "MTC Staicele"). Biedriem rāda kā ieguldījumus, bet patiesībā vairāk nekā 0,59 miljoni (eiro) notērēti operatīvajiem izdevumiem, un nav atgūstami. Tā turpinot atspoguļot grāmatvedības datus mēs maldinātu federācijas biedrus. Mums jābūt skaidrai ainai par federācijas finansēm. Tāpēc izmantojam iespēju aicināt starptautiskus FIFA ekspertus, lai objektīvi novērtē situāciju," iepriekš portālam "Delfi" teica Gorkšs.

"Katru gadu LFF valde pieņēma lēmumu ieskaitīt Staiceles pamatkapitālā. Šie zaudējumi nebija nekāds pārsteigums, bet tiek pasniegts, ka viss bija slikti, bet tagad viss būs labi," pauda Feldmane, uzsverot, ka vien pildījusi LFF valdes lēmumus.

Tikmēr portāla "Delfi" sporta nodaļas redaktors Uldis Strautmanis sarunā ar Sportacentrs.com uzsvēra, ka Feldmanes vēstule netiek ignorēta un darbs pie jaunām ziņām par notikumiem federācijā turpinās. "Viss ir procesā, nav viss tik viegli," pauda žurnālists.

Tāpat piektdienas vakarā komentāru Sportacentrs.com sniedza arī Gorkšs. "Feldmanes kundzei vajadzētu labi zināt, ka par LFF prezidentu mani ievēlēja 2018. gada 26. aprīlī, un uz to brīdi jau bija spēkā esošs federācijas 2018. gada budžets, kas tika apstiprināts ar deficītu 2017. gada 20. decembrī. Šāda saruna nav bijusi un nav varējusi būt, jo tajā laikā man nebija nekādas saistības ar federāciju."

Gorkšs norāda, ka darba attiecības ar federācijas darbiniekiem ir LFF ģenerālsekretāra Edgara Pukinska atbildība, kurš arī "pārrauga pašlaik federācijā notiekošos pārmaiņu procesus". "Tiesa, man ir zināms, ka iepriekš Feldmanes kundze federāciju bija informējusi, ka veselības stāvokļa un slimības lapas dēļ viņa nevar ierasties uz tikšanos ar ģenerālsekretāru, uz kuru tika aicināta, lai turpinātu risināt situāciju ar pārbaudēm LFF Finanšu nodaļā. Jāsecina, ka Feldmanes kundzes veselības stāvoklis ir uzlabojies un saziņa tagad uz priekšu virzīsies raitāk," pauž LFF prezidents.

Gintas Feldmanes vēstule LFF darbiniekiem, valdei un portālam "Delfi"

2019.gada 17.aprīlī portālā Delfi tika publicēts raksts: "Gorkšs par LFF finansēm: Staicelē iztērēti 0,59 miljoni un nav atgūstami". Rakstā norādīts: "Grāmatvedības darbā konstatējām vairākus pārkāpumus - savlaicīgu gada pārskatu nesagatavošana, neievērojot revīzijas plānu, dokumentu sūtīšanu ārpus dokumentu aprites noteikumiem un valdes lēmuma nepildīšanu. Tādēļ sekoja rīcība grāmatvedības atstādināšana uz iekšējās izmeklēšanas laiku. Lai objektīvi novērtētu federācijas finanšu vadību un izvērtētu konstatētos pārkāpumus, aicinājām talkā starptautiskos ekspertus. Iepazīstinot ar situāciju, lūdzām palīdzību FIFA. Vienojāmies, ka FIFA nosūta uz Latviju ekspertus federācijas finanšu vadības sistēmas uzlabošanai un audita veikšanai.”

Pēdējā laikā, ne tikai Delfi, par vājāko posmu LFF struktūrā - Finanšu nodaļu - rakstīts daudz, un tā kā man nav pieejami LFF finanšu līdzekļi, lai apmaksātu rakstus sociālajos tīklos, tad sūtu šo e-pastu, lai rastu skaidrību par dažiem man inkriminētajiem nodarījumiem Latvijas Futbola federācijai.

Pirmkārt, kā jums visiem zināms, 26.03.2019. es tiku atstādināta no darba pienākumu izpildes saskaņā ar rīkojumu 19-16. Savukārt gada pārskats saskaņā ar likumu jāiesniedz līdz 31.martam.
Tātad ar LFF rīkojumu man tika liegta iespēja iesniegt gada pārskatu likuma paredzētajā termiņā!

Otrkārt, 22.03.2019 plkst.16:22 (piektdien) e-pastā Ginta.feldmane@lff.lv saņēmu rīkojumu sagatavot grāmatvedības politikas maiņu attiecībā uz ilgtermiņa finanšu ieguldījumiem, novērtējot tos pēc pašu kapitāla metodes, un iesniegt gada pārskatu līdz 25.03.2019 (pirmdien). Tā kā dokumentu saņēmu piektdienas vakarā, rakstīju Edgaram Pukinskam, ka strādāšu brīvdienās un gribu saņemt divas apmaksātas brīvdienas, saskaņojot, jebkurā darba dienā. Saņemu e-pastā apstiprinājumu no Edgara Pukinska23.03.2019 plkst. 11:24 ar norādījumu uzskaitīt patērēto laiku dokumentu izstrādei.

Lai pārrēķinātu ilgtermiņa finanšu ieguldījumus pēc pašu kapitāla medotes, bija nepieciešama SIA Latvijas Futbola Aģentūras un SIA Mācību centra Staicele bilance uz 31.12.2018. Abas bilances, pēc pieprasījuma, neparakstītas, e-pastā saņemu 23.03.2019 pēcpusdienā.

24.03.2019 plkst.17:32 nosūtīju Edgaram Pukinskam e-pastā Grāmatvedības politiku attiecībā uz finanšu ieguldījumu novērtēšanas pēc pašu kapitāla metodes un labotu gada pārskatu izskatīšanai un apstiprināšanai, lai 25.03.2019 atkārtoti tos nosūtītu zvērinātam revidentam.

24.03.2019 plkst.18:32 saņēmu atbildi e-pastā ginta.feldmane@lff.lv: ‘’paldies, izskatīšu’’.

Līdz 25.03.2019, nesaņemdama ne akceptētu Gada pārskatu, ne Grāmatvedības politiku attiecībā uz ilgtermiņa finanšu ieguldījumu novērtēšanu pēc pašu kapitāla metodes , nosūtīju minētos dokumentus plkst.15:53 revidentei e-pastā ilona@latimira.lv un cc edgars.pukinsks@lff.lv.

Jautājumu vai tiks mainīta Grāmatvedības politika attiecībā uz ilgtermiņa finanšu ieguldījumu novērtēšanu (pēc publikācijas DELFI - Vadošais ziņu portāls Latvijā - DELFI 24.01.2019 “ Staiceles futbola bāzes pārbaudes atklāj nepilnības LFF gada pārskatos’’) un operatīvo bilanci pēc stāvokļa uz 31.12.2018 nosūtīju e-pastā Edgaram Pukinskam, Dainim Kazakēvičam un Kasparam Gorkšam 01.02.2019, atbilde līdz Rīkojuma izdošanai par Grāmatvedības politikas maiņu finanšu ieguldījumu novērtēšanā 22.03.2019 netika saņemta.

2018.gada finanšu pārskatu nebija iespējams sagatavot ātrāk, jo nepārtraukti ,līdz pat pārskata nosūtīšanai vadībai un zvērinātam revidentam, Finanšu nodaļa saņēma salīdzināšanas aktus no sadarbības partneriem par 2018. gadā izrakstītajiem, bet nenomaksātajiem rēķiniem, jo tie vienkārši nebija iesniegti LFF grāmatvedībā izpildei.

Atgādināšu, ka 2018. gadā LFF visi rēķini apmaksai tika iesniegti un novirzīti izpildei izmantojot EDUS (Elektroniskā dokumentu uzskaites sistēma),tas nozīmē, ka dokumenti grāmatvedībā nonāca ar LFF struktūrvienības vadītāju vai par budžeta izpildi atbildīgās personas akceptu.

Šai pašā e-pastā es atkārtoti lūdzu iesniegt atskaiti par World Cup (Pasaules kauss) biļešu izlietojumu (rēķins no FIFA –IFA 447477 no 15.02.2018 par summu EUR 63744.55), kura sakarā vēl 26.02.2019 Edgars. Pukinsks man nosūtītajā e-pastā plkst. 15:07 raksta: ‘’Par FIFA biļetēm tiklīdz saņemšu atskaiti un komentārus no atbildīgajām personām, iesniegsim grāmatvedībā.’’ Līdz gada pārskata nosūtīšanai zvērinātam revidentam atskaite netika saņemta. Gadījumā, ja atskaitē tiktu uzrādīti dāvinājumi ( biļetes) fiziskai personai, par dāvinājuma summu būtu jānomaksā IIN (iedzīvotāju ienākuma nodoklis) 23% apmērā un tādā gadījumā, revidentam iesniegtais. 2018. gada pārskats attiecībā uz nodokļu nomaksu Valsts budžetā ir kļūdains.

Jau pēc manas atstādināšanas saņēmu zvanu no VID, ka nepieciešams veikt labojumus VSAOI atskaitē par decembra mēnesi attiecībā uz autoratlīdzības saņēmējiem. Tā kā man ir liegta pieeja e - pastam ginta.feldmane@ lff.lv un VID EDS, nezinu vai labojumi gada pārskatā veikti, vai arī gada pārskats VID iesniegts tādā versijā kā to nosūtīju 25.03.2019 zvērinātam revidentam.

Tika saņemts zvērinātas revidentes Ingrīdas Latimiras nosūtīts starpziņojums vadībai par trūkumiem LFF dokumentu noformēšanā un uzskaitē.

Vairākkārt esmu nosūtījusi LFF vadībai un darbiniekiem skaidrojumus (e-pasti no 10.07.2018 plkst.11:56, no 22.10.2018 plkst. 9:48) kā, saskaņā ar likumu “Par grāmatvedību”, kā arī saistītiem Ministru kabineta noteikumiem, jānoformē iesniedzamie dokumenti apmaksai.

Atbalstu no organizācijas vadības puses neesmu saņēmusi un Nolikums par dokumentu apriti biedrībā Latvijas Futbola federācija netika izstrādāts.

Papildus paskaidroju:

LFF Valdes sēdēs nepiedalos, līdz ar to man nav zināmi Valdes lēmumi attiecībā uz Gada pārskata sagatavošanu. Pēc 2018.gada Kongresa, saskaņā ar vadības Rīkojumu, nepiedalos arī LFF "sekretariāta" darbā, kā arī neesmu piedalījusies 2019. gada budžeta sagatavošanā.

2018.gada aprīlī FIFA piešķirtā finansējuma auditu veica FIFA nozīmēta auditorkompānija MooreStephens /Anglija/, auditora rekomendācijas e-pastā nosūtīju 10.07.2018 Edgaram Pukinskam, ziņojumā aizrādījumi attiecībā uz LFF Finanšu nodaļas darbu netika uzrādīti.

Vienā kopējā pasēdēšanā jums visiem citēju savu draugu Vinniju Pūku:
”Vajag darīt tā kā vajag darīt un darīt tā kā nevajag darīt nevajag!”

To arī jums vēlot,
Ginta

  +9 [+] [-]

, 2019-05-03 17:35, pirms 5 gadiem
Ļoti interesants teksts: "Varu likt roku uz Bībeles, ka nevienam žurnālistam neko neesmu devusi..." Bet varbūt kādam citam? Un kāpēc tik gari un plaši visu laiku tiek atspoguļots Futbola federācijas prezidenta pretinieku viedoklis? Turklāt ar domu: mēs visu darām pareizi, bet tas Gorkšs…
Lūdzu, nepārprotiet, Gorkšu nepazīstu un esmu redzējusi tikai pa televizoru.
Varbūt cienījamie Megņa un Suveizdas kungi ir gatavi paskatīties uz lietām arī no cita skatupunkta?

  +5 [+] [-]

, 2019-05-03 17:44, pirms 5 gadiem
Izklausaas peec tipiskas prodazhnaas kundziites kas jau laiciigi vaakusi shaadu info lai to publiceetu, tajaa pat laikaa apzinoties, ka ir ieksheejaa "Jūda" ... pa ilgiem laikiem dereetu taadu kaa vinja reaali notiesaat ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2019-05-03 18:03, pirms 5 gadiem
Es Gorkša vietā arī viņai neuzticētos. Bet skaidrs ir viens, informācija plūst arā no federācijas un kāds labprāt ar to dalās uz visām pusēm, lai tikai kaitātu šī brīža lff vadībai. Iedomājaties, ja kāds šādi ziņotu Indriksonu valdīšanas laikā. Ko tik mēs tad neuzinātu, jo īpaši par Barona iela stadionu, par kuru jau visi ir aizmirsuši.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2019-05-03 18:33, pirms 5 gadiem
chilli rakstīja: Izklausaas peec tipiskas prodazhnaas kundziites kas jau laiciigi vaakusi shaadu info lai to publiceetu, tajaa pat laikaa apzinoties, ka ir ieksheejaa "Jūda" ... pa ilgiem laikiem dereetu taadu kaa vinja reaali notiesaat ...
Man viņa izklausās pēc kārtīga profesionāļa, kas tikai vēlas kārtīgi paveikt savu darbu un ko atlaiž kā grēkāzi. Grāmatveži nepieņem lēmumus, viņi tikai salīdzina debetu ar kredītu.

  +3 [+] [-]

, 2019-05-03 19:02, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Man viņa izklausās pēc kārtīga profesionāļa, kas tikai vēlas kārtīgi paveikt savu darbu un ko atlaiž kā grēkāzi. Grāmatveži nepieņem lēmumus, viņi tikai salīdzina debetu ar kredītu.
Bet jautājums ir arī par to, vai viņa kādam ir vai nav sniegusi informāciju, kas šim cilvēkam nebūtu jāzina? Grāmatveži zina daudz un viņiem ir ļoti liela ietekme jebkurā uzņēmumā un organizācijā.

 +10 [+] [-]

, 2019-05-03 19:33, pirms 5 gadiem
Īsumā grāmatvedes domas izklāsts - kad bija guntis pie šprices - viss bija labi, atnāca kaspars un nauda pazuda. un tās atskaites, kas parādījās arī sportacentrā, atsūtīja rūķīši.

  +6 [+] [-]

, 2019-05-03 20:34, pirms 5 gadiem
Izdariet secinājumus - čekista Indriksona laikā neviena grāmatvede vai kāds cits neatļāvās atvērt muti ... tagad jaunā vadība pieļāva demokrātiju un visi vecie žuļiki atvēra muti ... domāju, ka Gorkšam vajag izdarīt visu iespējamo, lai to veco administrāciju iesēdinātu ... ja ir vēlme, tad tas ir izdarāms ...

  -1 [+] [-]

, 2019-05-03 22:04, pirms 5 gadiem
zanessa rakstīja: Bet jautājums ir arī par to, vai viņa kādam ir vai nav sniegusi informāciju, kas šim cilvēkam nebūtu jāzina? Grāmatveži zina daudz un viņiem ir ļoti liela ietekme jebkurā uzņēmumā un organizācijā.
To es nezinu, bet grāmatveži savas darba specifikas dēl parasti ir mazrunīgi.

  -4 [+] [-]

, 2019-05-03 23:15, pirms 5 gadiem
Ja man jāizvēlas kam ticēt Gorkšam vai grāmatvedei, es izvēlos grāmatvedi.

  -1 [+] [-]

, 2019-05-03 23:20, pirms 5 gadiem
Zinot grāmatveža darba specifiku kad bosu izdarības ir jāsaliek skaistās atskaitēs, izskatās ka LFF bosi piķi tērējuši bet nespēja vai negribēja par tēriņiem dod dokumentus vai vismaz savu komandu ko darīt. Koroče neviens negribēja būt malējais un tika atrasts kopējs kompromisa grēkāzis - grāmatvede

  -2 [+] [-]

, 2019-05-03 23:22, pirms 5 gadiem
Bet te LFF bosiem aplauziens, pedantiskā grāmatvede visu pierakstījusi

     [+] [-]

, 2019-05-03 23:26, pirms 5 gadiem
Viss, ko muld ļašenko un visa viņa varza, ir apzināta faktu sagrozīšana un dezinformācija, lai iezāģētu Gorkšam, un tiktu pie lielās naudas, ko saņem LFF no FIFA. Viss tas bardaks visās jomās, gan organizatoriskā, gan adiministratīvā, gan finanšu jomā, tika iesākts un sataisīts vēl Indriksona laikā, kas Gorkšam tagad jāizstrebj. Bet lnk grupai tik ļoti gribas tikt pie futbola miljoniem, ko nolīgusi veselu baru bada marionešu, kas pašiem paliekot ēnā, mēģina zāģēt Gorkša zaru. Paldies Dievam, futbola vidē ir pietiekami daudz gudru cilvēku, kas to redz un saprot. Stulbi, ka mediji, publicējot šos melus, lej eļļu ugunī.

  -2 [+] [-]

, 2019-05-03 23:50, pirms 5 gadiem
Nu protams, dinamiķ grāmatvedi un nedot info, tur vainīgs Indriksons un krievi. Vispār jau nepārsteidz, šībrīža boss pat krogu nav spējis normāli nomenedžēt, palika parādā valstij un piegādātājiem, cerības ka ar viņa atnākšanu sāksies LV futbola augšupeja jau tad bija tuvu nullei. Bet šito visu kas tagad notiek, sorry to gan negaidīju. Domāju uztaisīja sev barotni un pa kluso smels bet nekā, uzvedas kā zilonis trauku veikalā

     [+] [-]

, 2019-05-03 23:51, pirms 5 gadiem
Mani tracini šis dzeltenais m.gnis!. Cik reizes šis tipiņš ir publicējis sagrozītu informāciju, kura atspoguļo tikai vienas puses viedokli? Cilvēki, kuri ir strādājuši roku rokā vēl no sovjetijas laikiem(tipogrāfijas un VDK) un kopā kārtojuši rebes, nevieš uzticību. Vienreiz nodevušais, nodod nerimstoši! Tādi inti vēl karājās tēva zināmā ķermeņa vietā, kad pašreizējie taisnības cīnītāji jau darbināja kārtējo veļasmašīnu...

  -1 [+] [-]

, 2019-05-04 00:18, pirms 5 gadiem
Vai šai foto sērijai: https://www.flickr.com/photos/163774373@N02/42508614692/in/photostream/ ir kāds sakars ar autora lojalitāti?

     [+] [-]

, 2019-05-04 01:26, pirms 5 gadiem
BABKInLovis rakstīja: Nu protams, dinamiķ grāmatvedi un nedot info, tur vainīgs Indriksons un krievi. Vispār jau nepārsteidz, šībrīža boss pat krogu nav spējis normāli nomenedžēt, palika parādā valstij un piegādātājiem, cerības ka ar viņa atnākšanu sāksies LV futbola augšupeja jau tad bija tuvu nullei. Bet šito visu kas tagad notiek, sorry to gan negaidīju. Domāju uztaisīja sev barotni un pa kluso smels bet nekā, uzvedas kā zilonis trauku veikalā
Tas nav kritērijs. Lielākā daļa krogu, restorānu, kafejnīcu ir ar mīnusiem, zaudējumiem un nodokļu parādiem. Un tas nav nekas pārsteidzošs, zinot nozares specifiku. Tā kā nevar viennozīmīgi tā to spriest.

  +2 [+] [-]

, 2019-05-04 01:29, pirms 5 gadiem
Pandora rakstīja: Viss, ko muld ļašenko un visa viņa varza, ir apzināta faktu sagrozīšana un dezinformācija, lai iezāģētu Gorkšam, un tiktu pie lielās naudas, ko saņem LFF no FIFA. Viss tas bardaks visās jomās, gan organizatoriskā, gan adiministratīvā, gan finanšu jomā, tika iesākts un sataisīts vēl Indriksona laikā, kas Gorkšam tagad jāizstrebj. Bet lnk grupai tik ļoti gribas tikt pie futbola miljoniem, ko nolīgusi veselu baru bada marionešu, kas pašiem paliekot ēnā, mēģina zāģēt Gorkša zaru. Paldies Dievam, futbola vidē ir pietiekami daudz gudru cilvēku, kas to redz un saprot. Stulbi, ka mediji, publicējot šos melus, lej eļļu ugunī.
Par zāģēšanu piekrītu. Nav tikai skaidrs, kuri tieši vēji ir tie bīstamākie un no kuras puses. Un tāpat nav skaidrs, ko šī kompānija ir iecerējusi.

Toties par naudu - nevis no FIFA, bet gan UEFA ir vislielākā nauda, kas ieripo LFF kontos.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-04 09:38, pirms 5 gadiem
Rakstam pievienotais foto ļoti daiļrunīgs. Izskatās, ka Guntis mierina raudošo Kasparu: Neraudi, susuriņ! Būs citi sū.., šitie aizmirsīsies.

     [+] [-]

, 2019-05-04 10:10, pirms 5 gadiem
[+] [-] Ziņot
darbagalds , 2019-05-03 23:51, vakar , ignorēt , atbildēt
Mani tracini šis dzeltenais m.gnis!. Cik reizes šis tipiņš ir publicējis sagrozītu informāciju, kura atspoguļo tikai vienas puses viedokli? Cilvēki, kuri ir strādājuši roku rokā vēl no sovjetijas laikiem(tipogrāfijas un VDK) un kopā kārtojuši rebes, nevieš uzticību. Vienreiz nodevušais, nodod nerimstoši! Tādi inti vēl karājās tēva zināmā ķermeņa vietā, kad pašreizējie taisnības cīnītāji jau darbināja kārtējo veļasmašīnu....

Aizstāvu Megni. Viņš taču nav Hemingvejs.., bet zemas proves rakstītājs..Kā Latvijā ierasts, ja kurpniekam atnes zābakus labošanai, viņš tos labo,jo klients maksā. Tā arī Intiņš pelna maizīti......

     [+] [-]

, 2019-05-04 13:14, pirms 5 gadiem
vislielākā bēda LFF ir tā, ka lai arī kā Gorkš ko censtos darīt, visa valde(kas atkāpās savas neizdarības dēļ) un arii viss aparāts nav Gorkša aparāts, nav viņam lojāls, tur daudzi ir veco shēmotāju roklaižas, šis ir ļoti pozitīvs process, jāmaina liela daļa nelojāla aparāta, lai var ko izdarīt un realizēt savas ieceres, šādi pērkami raksti un pērkamas grāmatvedes, ir jādzen rattā ar sūdainu koku.

  +2 [+] [-]

, 2019-05-04 15:17, pirms 5 gadiem
darbagalds rakstīja: Mani tracini šis dzeltenais m.gnis!. Cik reizes šis tipiņš ir publicējis sagrozītu informāciju, kura atspoguļo tikai vienas puses viedokli?
Nu bet šis taču nav tas gadījums. Rakstā ir gan grāmatvedes, gan Gorkša viedoklis. Un grāmatvede savos paskaidrojumos argumentēti atspēko viņai izvirzītos pārmetumus, kas bija par iemeslu atstādināšanai. Es nezinu visas aizkulises un šajā strīdā nenostājos nevienā pusē, bet uzskatīt grāmatvedi par galveno vaininieci vai LFF vadību par baltiem un pūkainiem nav pareizi. Neticu arī, ka viņa kādam būtu izpaudusi LFF iekšējo informāciju. Grāmatveži, kas ir pietuvināti vadībai, nav muļķi un viņus nevar tik vienkārši nopirkt.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-04 18:52, pirms 5 gadiem
tigereens rakstīja: Tas nav kritērijs. Lielākā daļa krogu, restorānu, kafejnīcu ir ar mīnusiem, zaudējumiem un nodokļu parādiem. Un tas nav nekas pārsteidzošs, zinot nozares specifiku. Tā kā nevar viennozīmīgi tā to spriest.
Ir tāda lieta kā reputācija, domā neveiksmīgam biznesmenim jāvada LFF?

  +1 [+] [-]

, 2019-05-05 07:01, pirms 5 gadiem
Subjektīvi skatoties, man šīs kundzītes tonis nepatīk.