Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Palīdzam jaunajiem futbolistiem attīstīties

Palīdzam jaunajiem futbolistiem attīstīties
Daļa no FC "Aizkraukle" komandām

No 1.marta futbola komandas FC “Aizkraukle” projekts “Ekipējums un inventārs FC "Aizkraukle" futbola komandām” uzsācis cīņu labiedarbi.lv projektu konkursa 2. kārtā - publiskajā interneta balsojumā, kura ietvaros mājas lapā Sākums, portālā draugiem.lv un portālā Inbox.lv balsošanas platformā ikvienam interesentam ir iespēja atdot savu balsi un paust savu atbalstu mūsu projektam. Atgādinām, ka balsošana notiek visa mēneša garumā līdz mēneša pēdējās dienas 23:59. Balsošana ar telefona sms kodu iespējama no ES valstīm, Amerikas Savienotajām Valstīm, Baltkrievijas, Krievijas, Norvēģijas, Šveices un Ukrainas.

Katra persona var atdot 4 balsis par 1 projektu! Balsošana ir BEZ MAKSAS! Nobalsot par FC “Aizkraukle” projektu neprasīs vairāk par 2-3 minūtēm Tava laika. Lūgums nobalsot no visām 3 balsošanas platformām. Ja vēlies nobalsot par projektu, tad rīkojies sekojoši:

1. Dodies uz Projekts - Ekipējums un inventārs FC... spied “Reģistrēties”, ievadi savu telefona numuru un paroli, nospied “Reģistrēties”. Pēc brīža Tavā telefona atnāks sms ar kodu. Kodi, kas atnāca uz telefonu ievadi logā “SMS īsziņas kods” nospied “Reģistrēties”. Tad ievadi savu telefona numuru un parole ko ievadīji kad reģistrēties un spied “Balsot bez maksas”. Paldies! Esi mūsu projektiem iedevis 2 balsis.
2. Dodies uz https://www.draugiem.lv/special/lab... un ievadi sava draugiem.lv profila e-pastu un paroli. Tad nospied “Balsot”. Paldies! Esi mūsu projektiem iedevis 1 balsi.
3. Dodies uz title_labiedarbi nospied uz “Balsot”. Ievadi sava inbox.lv profila lietotājvārdu un paroli, tad spied vēlreiz “Balsot”. Paldies! Esi mūsu projektiem iedevis 1 balsi.
Būsim pateicīgi, ja šo ierakstu padosi tālāk savos socialo tīklu kontos. Paldies!

Informācija par projektu:
Šī projekta mērķis ir nodrošināt FC "Aizkraukle" bērnu un jauniešu komandas ar inventāru pilnvērtīgam treniņu procesam, ka arī spēļu un treniņu formām. Mūsdienās kad ar vien vairāk bērnu un jauniešu ikdienu pārņem datori, viedtālruņi un spēļu konsulas ir svarīgi rast iespēju kur bērniem un jauniešiem attīstīt sevi fiziski, kur izkustēties pēc skolas solā pavadītām dienām, rast alternatīvu sedošām un redzi bojājošām nodarbēm. Futbols ir ideāls nodarbes veids, lai ne tikai bērnu un jaunieti attīstītu fiziski, bet arī radītu viņā rakstura īpašības, kas noderēs viņa turpmākajā dzīvē. Lai pilnvērtīgi aizvadītu treniņu procesu un startētu sacensībās ir nepieciešamas futbola bumbas, inventārs un spēļu formas.
Līdz šim par to visu gādāja vecāki, kā arī laukumu noma, turnīru dalības maksa un ceļa izdevumi bija uz vecāku pleciem. Lai varētu radīt bērniem un jauniešiem futbolu treniņus pieejamākus un kvalitatīvākus ir nepieciešams atbalsts arī no malas. Šī projekta realizācija palīdzēs radīt iespēja sportot arī finasiāli sliktāk situētajai Aizkraukles reģiona sabiedrības daļai, jo radīsies situācija, ka vienīgais ko ir jānodrošina vecākiem no ekipējuma būs futbola apavi. Visu pārējo nodrošinās FC "Aizkraukle". FC "Aizkraukle" ir sabiedriskā labuma biedrība, kuras mērķis ir attīstīt futbolu Aizkraukles reģionā. FC "Aizkraukle" sastāv no vairākām dažādu vecumu bērnu komandām un nesen izveidotas jauniešu komandas.

No sirds pateicamies visiem, kas atbalsta mūs un balso!

-FC “Aizkraukle” vadība, spēlētāji un viņu vecāki