Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kolumbietis Baka pievienosies "AC Milan"

Kolumbietis Baka pievienosies "AC Milan"
Karloss Baka ar Eiropas līgas trofeju
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas "Serie A" klubs "AC Milan" apstiprinājis Kolumbijas izlases uzbrucēja Karlosa Bakas pievienošanos komandai. Neoficiāla informācija liecina, ka bijušā "Sevilla" futbolista transfēra summa ir 30 miljoni eiro.

Par 28 gadus veco Karlosu Baku interesi izrādīja arī cits "Serie A" klubs "Roma", kā arī Anglijas premjerlīgas vienība "Liverpool". Kā ziņo "Milan" kluba "Twitter" konts: "Ar "Sevilla" panākta vienošanās par futbolista transfēra summu. Bakam atlicis tikai iziet medicīniskās pārbaudes, lai jau drīzumā futbolists varētu pievienoties komandai."

Profesionāļa karjeru Baka uzsāka dzimtajā Kolumbijā, pārstāvot vairākas komandas, bet pēdējos trīs gadus (2009.-2011.) Dienvidamerikā futbolists aizvadīja "Atletico Junior" klubā. Uz Eiropu kolumbietis pārcēlās 2011. gadā, kad spēlētājs pievienojās Beļģijas klubam "Club Brugge". Brīges vienībā Baka aizvadīja pusotru sezonu, kopumā izejot laukumā 54 spēlēs un gūstot 31 vārtus. 2012./2013. gada sezonā kolumbietis kļuva ne tikai par Beļģijas čempionāta rezultatīvāko futbolistu, bet tika arī atzīts par čempionāta labāko spēlētāju.

2013./2014. gada sezonā futbolists pārcēlās uz Spānijas "La Liga" klubu "Sevilla". Baka kļuva par vienu no komandas uzbrukuma līderiem un palīdzēja seviļiešiem izcīnīt divus Eiropas līgas titulus pēc kārtas. Šī gada finālspēlē pret Dņipropetrovskas "Dnipro" (3:2) Baka savas komandas labā guva divus vārtus.

Kopumā divos Seviļā pavadītajos gados jaunais "Milan" futbolists laukumā izgāja 108 mačos un izcēlās ar 49 precīziem raidījumiem, kā arī 22 rezultatīvām piespēlēm. Kolumbijas izlasi Baka pārstāvējis 20 reizes un guvis septiņus vārtus.

Izmantotie resursi:
Official: AC Milan seal deal for Sevilla star...

     [+] [-]

, 2015-07-02 17:15, pirms 9 gadiem
Tagad Roma var koncentrēties uz Džeko. Esot jau sarunājuši personīgo līgumu, atliek "tikai" vienoties ar City par transfēru. Šie piedāvājot 12 mio mārciņās pēc gada, īre ar pienākumu izpirkt pēc gada (kā Valencia ar Negredo).

     [+] [-]

, 2015-07-02 17:22, pirms 9 gadiem
Grūti pateikt kurš Kolumbietis labāks, man jau liekas Martinezs bet nez, pagarināts līgums arī ar Abbiati un Ramī uz Seviļu dosies par 2.5, cerams maz pamazām abi Milānas klubi atgriezīsies elitē, it īpaši AC

     [+] [-]

, 2015-07-02 22:54, pirms 9 gadiem
izskataas ka Millan savaas rindaas dabuus ar Luisu Adriano no Shahtar,ka shosezon CL sasita 9bankas