Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Video: Kazakevičs: "Izlases trenera un sporta direktora līgums man ir līdz 2021. gada beigām"

Andris Liepa
Andris Liepa
Baltijas kausā 1. jūnijā 2018.gada, Latvijas U21 vinnēja Igaunijas izlasi ar 2:0. Sportacentrs.com piedāvā izvērstu izlases galvenā trenera Daiņa Kazakeviča pēcspēles komentāru.
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2018-06-02 09:36, pirms 6 gadiem
Profesors ļoti labi runā,gribētos arī tik pat labus rezultātus.Pie trenera krēsla praktiski pielipis.

     [+] [-]

, 2018-06-02 09:50, pirms 6 gadiem
Kāds ir pamatojums tam,ka ar viņu parslēdz līgumu? Un, kas ir tie ,kas to noslēdza? Vai ne tie paši no ,kuriem arvien netiek vaļā? Ar šo "treneri" izlase U-21 jau ir noslīdējusi līdz reitinga viszemākajam līmenim . Kad D.K.pieņēma komandu tā bija 34. vietā no 54 komandām. 2017.g.pavasarī ta bija 44.vietā. Šo pavasar ņemot vērā,ka Eiropas atlases turnīra 6 spēlēs mēs esam izcīnījuši tikai 3 punktus, nespējot ,mājās apspēlēt Andoru, reitingā mēs slīdam arvien zemāk.Toties mūsu konkurenti reitinga tabulā aktīvi krāj punktus. Pats viņš netaisās atkāpties nekādā gadījumā.Tātad,tāpat kā viņa vecākie kolēģi un domubiedri Starkovs un Mežeckis, centīsies visiem spēkiem spirināties pretī un pēc iespējas vairāk tirgoties. Vārdu sakot - andelēties. Zinot,ka viņu laiks ir skaitīts,šī "talantīgā'' trijotne(Starkovs, Mežeckis un D.K) pārslēdza savus līgumus.Pa kluso! Ceru,ka jaunajai LFF vadībai pietiks gribas un spēku,lai tiktu vaļā no šīs, lielā futbola , nekompetentās pļāpu kules.