Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Diskvalifikācijas Karašauskam un Kalniņam, kā arī "Ventspils" trenerim

Krišs Upenieks

Diskvalifikācijas Karašauskam un Kalniņam, kā arī "Ventspils" trenerim
Artūrs Karašausks
Foto: Mārtiņš Sīlis

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisijas 31. maija sēdē vienas spēles diskvalifikācija piešķirta ''Liepāja/Mogo'' futbolistam Artūram Karašauskam un FK ''Metta/LU'' spēlētājam Gatim Kalniņam, kā arī ''Ventspils'' trenerim Sauļum Cekanavičum.

Viens no šīs sezonas spilgtākajiem Latvijas futbola Virslīgas spēlētājiem Artūrs Karašausks izlaidīs ''Liepāja/Mogo'' spēli 3. jūnija ''Arkādijas'' stadionā pret RFS. Artūram vienas spēles sods par dzelteno kartīšu limita pārsniegšanu.

Par tādu pašu pārkāpumu vienas spēles diskvalifikācija FK ''Metta/LU'' spēlētām Gatim Kalniņam, kurš spēlē pret RFS izcēlās ar vārtu guvumu. Gatis savai komandai nevarēs palīdzēt 2. jūnija spēle Hanzas vidusskolā pret ''Riga'' FC.

Vienas spēles diskvalifikācija un arī 70 eiro sods ''Ventspils'' galvenā trenera Pola Ašvorta asistentam Sauļum Cekanavičum, kurš sodīts par sistemātisku iejaukšanos tiesnešu darbā. 1. līgas komanda ''Jēkabpils/JSC'' šķirsies no 140 eiro par vairāk nekā pieciem brīdinājumiem vienā mačā.

''Liepāja-2'' saņēmusi 100 eiro sodu par spēles organizēšanas nepilnībām Dublieru čempionāta mačā pret ''Babīti/Dinamo-2'', bet ''RTU FC/Skonto Academy'' saņēmusi brīdinājumu par pirotehnikas izmantošanu spēles pret ''Alberts'' laikā.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

  +1 [+] [-]

, 2017-06-01 20:46, pirms 7 gadiem
Ļiepāja-2 ??????

     [+] [-]

, 2017-06-01 20:47, pirms 7 gadiem
Caune JM rakstīja: Ļiepāja-2 ??????
Labs labs labs, Ar laiku jāmaina uz Ļepaja 2

  +1 [+] [-]

, 2017-06-01 21:53, pirms 7 gadiem
Vienas spēles diskvalifikācija un arī 70 eiro sods ''Ventspils'' galvenā trenera Pola Ašvorta asistentam Sauļum Cekanavičum, kurš sodīts par sistemātisku iejaukšanos treneru darbā.

Kāpēc lai treneri sodītu par iejaukšanos treneru darbā?

  +2 [+] [-]

, 2017-06-01 22:04, pirms 7 gadiem
Deportivo rakstīja: Vienas spēles diskvalifikācija un arī 70 eiro sods ''Ventspils'' galvenā trenera Pola Ašvorta asistentam Sauļum Cekanavičum, kurš sodīts par sistemātisku iejaukšanos treneru darbā.

Kāpēc lai treneri sodītu par iejaukšanos treneru darbā?
KRIŠ, KAS AR TEVI NOTIEK? TRENERI NO TIESNEŠA NEJĒDZ ATŠĶIRT?

  +1 [+] [-]

, 2017-06-01 23:04, pirms 7 gadiem
Patiešām- ja vinš ir treneris, vińam jāpiedalās treneru darbā!
Bet vińju par to soda ...
Fuj federācijai

  +1 [+] [-]

, 2017-06-02 00:56, pirms 7 gadiem
Par iejaukšanos treneru darbā??? vai tomēr tiesnešu darbā??