Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Ilvars Grīslis

"Liepājas metalurgs" zaudē pārbaudes spēlē

"Liepājas metalurgs" zaudē pārbaudes spēlē
Genādijs Soloņicins
Foto: Romāns Kokšarovs
(Sporta Avīze)

Savu ceturto pārbaudes spēli treniņnometnē Turcijā aizvadījis Latvijas futbola virslīgas klubs "Liepājas metalurgs". Šoreiz kurzemnieki ar rezultātu 0:2 bija spiesti atzīt Baltkrievijas vienības "FC Vitebsk" pārākumu.

Spēli Liepājas komanda sāka sekojošā sastāvā: Krucs, Kļava, Ferreira, Ivanovs, Zirnis, Bleidelis, Tamošauskas, Soloņicins, Surņins, Klimeks, Kamešs.

Jau pirmā puslaika 19. minūtē Vitebskas komanda atklāja rezultātu, bet 34. minūtē savu pārsvaru dubultoja.

Savas iespējas bija arī "Liepājas metalurgam" - Arkadiuša Klimeka ar galvu sistā bumba trāpīja pa vārtu pārliktni, tāpat izgājienu nerealizēja Kamešs. Vārtus gūt varēja arī Kristaps Grebis, kurš 73. minūtē laukumā devās Kameša vietā. Vēl no liepājniekiem otrajā puslaikā cīņā iesaistījās arī Mihaļčuks un Žuravļovs.

Spēles 82. minūtē "metalurgi" palika mazākumā jo Dzintars Zirnis tika noraidīts no laukuma.

Informāciju sagatavoja:
"Liepājas metalurga" pārstāvis Harvejs Rudzītis


, 2008-03-01 19:09, pirms 16 gadiem
Off topic! Māris tikko iesitis vārtus!!!! JAAAAAAAAAAAAAA
, 2008-03-01 19:12, pirms 16 gadiem
Spele veel nav beigusies pret Šibeniku iesita vartus...
Sakaraa ar Metalurga speeli man paliek zel sis komandas kuru vada Andrejevs uzbrukums nulle un ari pret Vitebsk divus vartus ielaiz....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-03-01 19:30, pirms 16 gadiem
eh, nu nevar īsti spriest pēc pārbaudes spēļu rezultātiem gluži, jo tāpēc tās ir domātas, lai kkādas lietas uzlabotu; cita lieta, ka trūkst tāda daudzmaz stabila uzbrucēja nu kaut vai tāda kā Rimkus, kurš savu darbu (lasi, gūst vārtus) padara
, 2008-03-01 20:07, pirms 16 gadiem
Andreevs izdemoleja Latvijas izlasi, Skonto klubu, un tas pats notiek ar Liepājas Metalurgu. Panēma savu draugu Mihaļčuku aizsargu, kaut gan mums jau ta aizsargu bij pietiekoši, totie jau 3. spēle bez vārtiem Lasies prom no Liepājas
, 2008-03-02 00:54, pirms 16 gadiem
mihaļčuks un aizsargs?! man gan vienmēr licies, ka viņš vairāk tā kā pussargs skaitās. bet nu gan jau, ka savulaik arī vārtos pat stāvējis ir, haha.
un pārbaudes spēlēm tiešām nevajadzētu pievērst uzmanību, atceraties lielisko piemēru savulaik ar revaza kungu un viņa trenētās izlases rezultātiem.
, 2008-03-02 10:13, pirms 16 gadiem
Fk Vitebsk astotajā vietā Baltkrievijas čempionātā,bet LM spēlēja ar pamatsastāvu.Lai arī pārbaudes spēle,tomēr.Izskatās.ka LM faniem šogad bieži būs jāgāna Andrejevs,par ko es nemaz nešaubījos jau tad ,kad viņš tika apstiprināts par LM galveno treneri.
Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
8

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Markuss Tirams. Foto: Zumapress.com/Scanpix
2

Milānas "Inter" uzvar derbijā un izcīna divdesmito Itālijas titulu

Pēc trīs gadu pārtraukuma un divdesmito reizi vēsturē par Itālijas futbola čempionvienību kļuvusi Milānas "Inter", kas šovakar ar rezultātu 2:1 uzvarēja Milānas derbijā un līderu duelī un piecas kārtas līdz sezonas beigām nodrošināja pirmo vietu.
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.