Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Latviešiem viss goda pjedestāls Igaunijā

Latviešiem viss goda pjedestāls Igaunijā
Latvijas frisbijisti Pērnavā
Foto: frisbee.lv

Pagājušās nedēļas nogalē Igaunijas pilsētā Pērnavā notika starptautisks turnīrs frisbijā "Mixed Madness", kurā jau otro gadu pēc kārtas par čempioni kļuva "Ogres Frisbija kluba" komanda, kas finālā pārspēja "Sirocco" no Rīgas. Bronzas godalgas ieguva "Ventspils Frisbija klubs".

Fināla spēli abas Latvijas komandas sāka līdzīgā cīņā, bet mača gaitā "Ogres Frisbija klubs" pakāpeniski palielināja savu pārsvaru, galarezultātā svinot uzvaru ar 14:8. Ogres frisbijistiem šis bija otrais čempionu tituls šajā turnīrā pēc kārtas, tādējādi ogrēnieši kļuvuši par "Mixed Madness" tituliem bagātāko klubu.

Rīgas "Sirocco" iekļūšana finālā ir līdz šim lielākais panākums kluba vēsturē, jo vēl ne reizi šai komandai nebija izdevies iegūt sudraba medaļas kādā starptautiskā frisbija turnīrā.

Mazajā finālā "Ventspils Frisbija klubs" pārliecinoši sagrāva Igaunijas vadošo komandu "Sexy Legs" ar 14:5.

Visas trīs Latvijas komandas turnīra apakšgrupu spēles aizvadīja bez zaudējumiem. Pusfinālā "Ogres Frisbija klubs" ar 12:8 pārspēja ventspilniekus, bet "Sirocco" ar 14:8 uzvarēja Tallinas komandu.

Turnīrā kopumā startēja septiņas komandas. Spēles gara balvu ieguva Zviedrijas komanda "Stockholm Syndrome".

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |


Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi