Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Frisbija klubs "Hardcore Ultimate" uzvar turnīrā Tallinā

Frisbija klubs "Hardcore Ultimate" uzvar turnīrā Tallinā
Frisbija klubs "Hardcore Ultimate" Tallinas turnīrā uzvarēja jau trešo gadu pēc kārtas

Nedēļas nogalē, no 28. līdz 29. martam, Tallinā 12. reizi risinājās lielākais Igaunijas iekštelpu frisbija turnīrs "Kick in de Kök", kurā trešo gadu pēc kārtas vīriešu divīzijā uzvaru svinēja Latvijas frisbija klubs "Hardcore Ultimate".

Vīriešu divīzijas finālā latviešu frisbija klubs "Hardcore Ultimate" pārliecinoši uzvarēja lietuviešu frisbija klubu Taškas ar rezultātu 17:9, izcīnot zelta godalgas. Cīņā par trešo vietu lietuviešu frisbija klubs „Vorai” pārspēja somu klubu Ground Zero – 9:6. „Spēles gara” balva citu komandu vērtējumā tika pasniegta klubam "TUUT" no Somijas.

Jāmin, ka vīriešu divīzijas grupu turnīrus trīs Latvijas klubi – "Hardcore Ultimate", "Outlawz Ogre" un "Ultimate Decision" – noslēdza kā grupas līderi. Diemžēl pārējie divi minētie frisbija klubi ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumus, turnīra izskaņā ierindojoties attiecīgi 6. un 8. vietā. Latviju turnīrā pārstāvēja arī frisbija klubs Gaisma.

Sieviešu divīzijas finālā lietuviešu frisbija klubs "Bubblicious" spraigā cīņā ar rezultātu 7:5 spēja pieveikt frisbija klubu "Brillianse" no Krievijas, izcīnot zelta godalgas otro gadu pēc kārtas. Cīņā par trešo vietu igauņu frisbija klubs "4-EST" bija pārāks pār klubu "Molodye" no Krievijas – 6:3. „Spēles gara” balva – somu frisbija klubam "Turku Terror". Latviju sieviešu divīzijā pārstāvēja frisbija klubi "Oriflame KCN Rīga" un "Via Valmiera".

Dalību starptautiskajā frisbija turnīrā "Kick in de Kök" ņēma 27 frisbija klubi no piecām valstīm, tai skaitā seši klubi no Latvijas.

Informāciju sagatavoja
Dainis Jakovels


, 2009-03-30 12:55, pirms 15 gadiem
Kick in the kok - lielisks turnīra nosaukums!
, 2009-03-30 13:09, pirms 15 gadiem
nu šeit nosaukums ir minēts nepareizi, pareizi tam jābūt "Kiek in de Kök"' kas ir viens no Tallinas vecpilsētas torņiem!
, 2009-03-30 13:20, pirms 15 gadiem
Visu cieņu, gratulācijas no "Life is good"....
, 2009-03-30 13:38, pirms 15 gadiem
Hmmm rakstīja: nu šeit nosaukums ir minēts nepareizi, pareizi tam jābūt "Kiek in de Kök"' kas ir viens no Tallinas vecpilsētas torņiem!
http://www.frisbee.ee/turniir/kiek09/
šeit gan figurē divi turnīra nosaukumi... ar "kick" laikam angliskotais variants.
, 2009-03-31 11:06, pirms 15 gadiem
paši igauņi nemaz nav tikuši 3niekā...
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi