Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Pasaules čempionātā pludmales frisbijā triumfē ASV un Krievija

Pasaules čempionātā pludmales frisbijā triumfē ASV un Krievija
Foto: WCBU

Pasaules Pludmales frisbija čempionātā sestdien sieviešu finālā sensāciju sagādāja Krievijas sieviešu izlase, kas spēja atspēlēties un sakaut favorītes no Amerikas Savienotajām Valstīm (11:10). Gan vīriešu, gan jauktajā divīzijā pārāki bija ASV frisbijisti, kuri finālā uzvarēja attiecīgi Lielbritāniju un Kanādu.

Sieviešu divīzijas finālā finālspēli pārliecinoši sāka 2015. gada čempiones no Amerikas Savienotajām Valstīm. Vēl nepilnu minūti pirms spēles beigām ASV atradās vadībā ar četru punktu pārsvaru (10:6), tomēr krievietes nepadevās un spēja paveikt gandrīz neiespējamo, gūstot piecus punktus pēc kārtas un revanšējoties par zaudējumu 2015. gada pasaules čempionāta pludmales frisbijā finālā Dubaijā.

Vīriešu spēlē par zeltu atkārtojās 2015. gada fināls starp ASV un Lielbritāniju. Jau pirmajā puslaikā briti pieļāva vairākas nepiespiestās kļūdas, kas deva četru punktu pārsvaru pašreizējiem čempioniem. Otrajā puslaikā Lielbritānijas valstsvienības sniegums ievērojami uzlabojās, kas britiem ļāva gūt divus breikpunktus, samazinot rezultāta starpību. Tomēr ar to bija par maz, lai pārspētu titulēto ASV izlasi (8:11).

Jauktajā divīzijā bija vērojama frisbija klasika, tiekoties abām Ziemeļamerikas lielvalsts – ASV un Kanādai. Pirmā puslaika vidū vadības grožus izdevās pārņemt ASV izlasei, kas pārsvaru noturēja līdz pat mača beigām, izcīnot uzvaru ar rezultātu 12:10.

Čempionāta laikā tika noskaidroti arī uzvarētāji sieviešu master, vīriešu master, jauktajā master un vīriešu grandmaster divīzijās. Visās šajās divīzijās par čempioniem kļuva Amerikas Savienoto valstu frisbijisti.

Jau iepriekš tika ziņots, ka Latvijas sieviešu izlase savu debiju pasaules čempionātā pludmales frisbijā noslēdza labāko desmitniekā.

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |


Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi