Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Salaspilieši no Krievijas atgriežas ar bronzas medaļām

Salaspilieši no Krievijas atgriežas ar bronzas medaļām
"Salaspils WT"
Foto: frisbee.lv

"Salaspils WT" vīriešu frisbija komanda izcīnījusi bronzas godalgas starptautiskajā Krievijas turnīrā "LordNovgorod". Salaspils komanda ieguva arī Spēles gara balvu, bet viens no komandas līderiem Arvīds Žanis Orlovskis tika atzīts par turnīra vērtīgāko spēlētāju. Dažādu Latvijas klubu izlase "Latvian Princesses" ieguva 5. vietu sieviešu divīzijā, vīriešu komandu konkurencē Rīgas "Sirocco Ultimate" ierindojās 18. vietā.

"Salaspils WT" turnīru sāka pārliecinoši, izcīnot uzvaras visās trijās apakšgrupas spēlēs. Arī otrajā dienā Latvijas čempioni palika nepārspēti, kā rezultātā komanda iekļuva labāko četriniekā, ko vēl pērn neizdevās realizēt, paliekot vien piektajā vietā. Turnīra trešo dienu "Salaspils WT" sāka ar pusfinālu pret pagājušā gada pāri darītāju "RealFive". Spēles sākums padevās pagalam nesekmīgs (0:4). Turpinājumā salaspilieši spēja saņemties un samazināt deficītu, bet ar to bija par maz, lai iekļūtu finālā (7:10). Spēlē par trešo vietu "Salaspils WT" pretinieki bija "Rampage". Jau atkal spēles sākums bija nepārliecinošs (1:4), bet turpinājumā latviešu komanda demonstrēja izciju sniegumu, kas ļāva svinēt uzvaru ar 11:6. Salaspilieši saņēma arī Spēles gara balvu, bet Arvīds Žanis Orlovskis pēc pretinieku vērtējuma tika atzīts par turnīra vērtīgāko spēlētāju.

Apvienotās komandas "Latvian Princesses" sastāvā bija spēlētājas no "Salaspils FK", "KCN Rīgas", Ogres "Momenta" un "Valmieras". "Latvijas Princeses" grupu spēles aizvadīja pārliecinoši – gūti trīs panākumi trijās spēlēs. Arī pirmajā izslēgšanas mačā latvietes izcīnīja uzvaru, bet jau ceturtdaļfinālā tik atzīts Krievijas "Banshee" pārākums (8:11). Turpinājumā Latvijas apvienotā komanda, spēja saņemties un otro dienu noslēgt ar uzvaru, kas deva iespēju cīnīties par 5.vietu. Pēdējā dienā "Latvian Prinesses" sagrāva "SouthWest" (11:2), kā rezultātā komanda ieguva augsto 5. vietu.

Rīgas komanda "Sirocco Ultimate" turnīrā kopumā aizvadīja septiņas spēles. Lai gan četrās no tām komandai izdevās gūt panākumu, tika zaudēts izšķirošajās spēlēs, kā rezultātā rīdziniekiem nācās samierināties ar 18. vietu, kas tik un tā ir vairākas vietas augstāk par komandas izsējumu pirms turnīra.

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |


, 2017-02-28 16:26, pirms 7 gadiem
Kas tas par sportaveidu, ibio?
, 2017-03-07 09:10, pirms 7 gadiem
gabber rakstīja: Kas tas par sportaveidu, ibio?
Šeit īsi izskaidroti noteikumi un mazs labāko momentu video.
https://www.youtube.com/watch?v=zEK...
https://www.youtube.com/watch?v=Uc9...
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi