Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

1. martā noskaidros Latvijas Frisbija līgas uzvarētājus

Ar pavasara atnākšanu, 1.martā tiks aizvadīts pēdējais Latvijas Frisbija līgas (turpmāk tekstā LFL) posms, tā rezultātā nokaidroti uzvarētāji abās divīzijās. Vīriešu divīzijā absolūtais LFL uzvarētājs tiks noskaidrots Salaspils sporta namā, savukārt, sieviešu divīzijā medaļas tiks sadalītas Ogrē. Daļu vīriešu spēļu varēs vērot interneta video tiešraidē kanālā Youtube.com/frisbijs.

Vīriešu divīzija cīņas LFL aizvadīja divās grupās, kuras līgas noslēgumā tiks apvienotas kopīgā vīriešu divīzijā. Attiecīgi, 2.grupas pirmās vietas ieguvēji ierindosies sestajā vietā, otrās vietas - septītajā un tā līdz pat 11.vietai. Uz doto brīdi 1.grupas pirmajā vietā atrodas "Salaspils WT" ar divām uzvarām divās spēlēs. Tālāk gan turnīra tabulā situācija ir ļoti interesanta - trīs komandas ir ar vienu uzvaru un vienu zaudējumu ("Flying Worms" no Ventspils, "Ultimate Decision" no Rīgas un "Salaspils Jr"). Piektajā vietā ierindojas "Probably Some Latvians" no Ventspils. Šobrīd "Salaspils WT" ir vistuvāk triumfam līgā, tomēr tikpat lielas izredzes ir arī iepriekšminētajām komandām, kuras dala otro līdz ceturto vietu. Jāpiemin, ka pagājušajā sezonā LFL uzvarēja "Ultimate Decision", aiz sevis atstājot "Salaspils WT" un "Flying Worms".

Uz nokļūšanu sestajā vietā šobrīd vislielākās izredzes ir komandām no Rīgas - "SoulFly UD" un "MindPV", kurām ir pa trim uzvarām katrai. Astotajā vietā LFL tabulā šobrīd atrodas "Sirocco Ultimate", kuriem tāpat kā vēl vieniem līgas debitantiem "Ogre NightWatch" (10.vieta) ir vēl rezervē katram pa vienai spēlēi. Starp abām iepriekšminētajām komandām 9.vietā uz doto brīdi atrodas "Daugavpils Universitāte". Bez nevienas uzvaras otrajā aplī līgas tabulu noslēdz "Valmiera Open", kuriem pēdējā posmā ir ļoti jāpacenšas, lai nepaliktu 11.vietā. Šogad 11.vietas ieguvēji nekvalificēsies dalībai Latvijas Frisbija Čempionātā telpās 2015.

Sieviešu divīzijā pirmo vietu LFL jau pirms pēdējā posma ir nodrošinājušas "Salaspils FK", kuras visas sezonas garumā bijušas nepārspētas gūstot deviņas uzvaras deviņās spēlēs. Tālākā situācija turnīra tabulā ir interesanta, jo teorētiskas iespējas uz sudraba godalgu saglabā trīs komandas - "Moments" no Ogres (šobrīd 2.vieta ar sešām uzvarām), "Valmiera Women" (3.vieta ar piecām uzvarām) un "KCN Rīga" (4.vieta ar četrām uzvarām). Attiecīgi šo svētdien Ogrē gaidāmas ļoti spraigas spēles tieši starp iepriekšminētajām komandām. Turnīra tabulu noslēdz "Ultimate Decision" no Rīgas, kurās visas sezonas garumā nav izdevies gūt nevienu uzvaru. Pagājušajā LFL ar minimālu pārsvaru pirmajā vietā ierindojās "Moments", otrās palika šī brīža absolūtās līderes "Salaspils FK" un trijnieku noslēdza "KCN Rīga".

Latvijas frisbija telpu sezonas noslēguma sacensības Latvijas Frisbija Čempionāts telpās 2015 norisināsies šī gada 14. un 15.martā Salaspils sporta namā. Nozīmīgākās spēles būs iespējams vērot interneta video tiešraidē.

Detalizētākai infromācijai un jaunumiem par Latvijas Frisbija Čempionātu telpās var sekot līdzi Latvijas Frisbija federācijas mājaslapā un sociālo tīklu profilos:
https://twitter.com/frisbee_LV
https://www.youtube.com/user/frisbijs
https://www.facebook.com/latvijasfr...


Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi