Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

U19 vīriešu frisbija izlase laika apstākļu dēļ nepabeidz maču pret Krieviju

Rolands Eliņš

U19 vīriešu frisbija izlase laika apstākļu dēļ nepabeidz maču pret Krieviju
Latvijas un Itālijas U19 frisbija izlases
Publicitātes foto

Trešdien, 23.jūlijā, Latvijas U19 izlases turpināja cīņas pasaules junioru frisbija čempionātā. Meitenes piekāpās Kanādas izlasei, savukārt puišiem maču pret Krieviju neizdevās pabeigt laikapstākļu dēļ.

Latvijas U19 sieviešu izlase vakar pārliecinoši piekāpās Kanādas valstsvienībai ar rezultātu 2:17. Bija redzams, ka Kanādas izlase bija krietni ātrāka un fiziski spēcīgāka. Otrā spēle pret apakšgrupas otro spēcīgāko komandu, Itāliju, iesākumā bija sīva un mūsu meitenēm izdevās parādīt labu pretestību, tomēr pēc puslaika mājinieces pakāpeniski palielināja punktu pārsvaru, rezultātā zaudējums ar 10:17. Šodien meitenes turpina cīņu pirms izslēgšanas spēlēm un spēkosies ar kaimiņvalsti Krieviju.

Latvijas U19 vīriešu izlase vakar pēdējās grupas spēlē sāpīgi piekāpās Krievijas izlasei ar 13:15. Jāpiemin, ka Krievijas izlase kavējās un mūsu juniori piekrituši nogaidīt pusstundu no paredzētā spēles sākuma. Otrā dienas spēle pret citas apakšgrupas ceturto spēcīgāko komandu – Taivānas izlasi. Laika apstākļi joprojām ir mainīgi un īpaši nelutina juniorus, tādēļ tika pārtraukta jau kārtējā spēle zibens dēļ. Spēle bijusi ļoti sīva, tomēr, mūsu puišiem lieliski demonstrējot savu ātrumu un precizitāti, pārtraukšanas brīdī rezultāts uz tablo 9:4 par labu mūsējiem. Spēle tiks turpināta šajā rītā.

Starts šāda mēroga sacensībās nebūtu iespējams bez Latvijas Frisbija federācijas regulāro un jauno sadarbības partneru palīdzības. Liels paldies Izglītības un zinātnes ministrijai, Latvijas Komandu sporta spēļu asociācijai, Olimpiskajam centram „Ventspils”, kā arī Latvijas frisbija pilāru pašvaldībām – Rīgas domei, Salaspils novada domei, Ogres novada domei un Ventspils pilsētas domei.

Vairāk par sacensībām: worlds2014.org

Informāciju sagatavoja:
Irbe Tene
Latvijas Frisbija federācijas valdes locekle