Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Dāmu frisbija izlase izcīna desmito vietu pasaules čempionātā

Dāmu frisbija izlase izcīna desmito vietu pasaules čempionātā
Latvijas un Vācijas izlases pēc savas pēdējās spēles pasaules čempionātā
Foto: frisbee.lv

Latvijas sieviešu izlase savu pirmo pasaules pludmales frisbija čempionātu piektdien noslēdza ar vienu uzvaru un vienu zaudējumu, kas kopumā deva vietu labāko desmitniekā. Latvijas izlasei čempionātā sešas uzvaras un septiņi zaudējumi.

Latvijas sieviešu izlase, piektdien, dienas pirmajā spēlē cīnījās ne tikai ar savām pretiniecēm austrālietēm, bet arī spēcīgo vēju, kas krietni apgrūtināja spēli. Latvietes spēja veiksmīgāk pielāgoties šādiem laikapstākļiem, kas deva uzvaru ar 11:7.

Dienas otrajā spēlē latvietes atkārtoti tikās ar Vāciju, kam šoreiz tika piedzīvots zaudējums ar rezultātu 6:9. Zaudējums pēdējā spēlē lika Latvija izlasei samierināties ar 10.vietu čempionāta kopvērtējumā, kas ir līdz šim visu laiku labākais rezultāts kādai no Latvijas pieaugušo izlasēm Pasaules čempionātos.

Pēc sešām čempionāta dienām rezultatīvāko spēlētāju saraksta ceturto vietu nosargāja Sabīne Šmite, kuras kontā ir 29 punkti un 11 rezultatīvas piespēles.

Latvijas izlases sastāvs Pasaules pludmales frisbija čempionātā: Līva Jakovele #1, Alīna Kiškurno #3, , Helēna Dreimane #4, Santa Možeika #8, Lāsma Kublicka #8, Olga Saveljeva #12, Evija Arste #17, Linda Gulbe #18, Dace Cīrule #21, Krista Mierkalne #23, Undīne Vektere #26, Alise Razminoviča #42, Elza Vulfa #49 un Sabīne Šmite #55.

Latvijas Frisbija federācija saka lielu paldies "Dion Sportlab", "airBaltic" un Ikšķiles un Ogres novadu pašvaldībām par atbalstu!

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja