Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Vīriešu divīzijas 2.grupā un sieviešu divīzijā truimfē Salaspils

Andrejs Siliņš

Vīriešu divīzijas 2.grupā un sieviešu divīzijā truimfē Salaspils
Foto: Latvijas Frisbija federācija

Neilgi pirms Ziemassvētkiem, 21.decembrī, vīriešu 2.grupas un sieviešu grupas komandas tikās Valmieras sabraukumā Kocēnos. Vīriešu divīzijā noskaidrojās, ka uz pārspēlēm par iekļūšanu 1.grupā dosies "Salaspils Jr" un "Daugavpils Universitāte". Tikmēr sieviešu divīzijā noslēdzās pirmais aplis, pēc kura stabilā līderpozīcijā ir "Salaspils FK".

Vīriešu divīzijā tika aizvadītas septiņas spēles, kur divas uzvaras divās spēlēs guva "Salaspils Jr", pārspējot "MindPV" un mājiniekus "Valmiera Open", ierindojoties pārliecinošā pirmajā vietā 2.grupā. Otro vietu sīvā spēlē pret "MindPV" izrāva "Daugavpils Universitāte" (13:10), gūstot uzvaru arī pār "Sirocco Ultimate" (13:10). Attiecīgi trešajā vietā 2.grupā palika "MinPV", šajā sabraukumā piekāpjoties "Salaspils Jr" (8:13) un "Daugavpils Universitātei". Ceturtajā vietā ierindojās "Valmiera Open" ar divām uzvarām (abām šajā sabraukumā) pret "Ogre NightWatch" (13:8) un "Sirocco Ultimate" (12:7). Piektajā vietā vieni no līgas debitantiem "Sirocco Ultimate", kuri guva savu pirmo uzvaru pār "Ogre NightWatch" ar 13:7, attiecīgi pēdējos atstājot otrus debitantus - ogrēniešus.

Divas vīriešu divīzijas spēles no šī sabraukuma ierakstā var noskatīties šeit. https://www.youtube.com/watch?v=RC2...

Sieviešu divīzijā nepārspētas palika pagājušā gada Latvijas čempiones "Salaspils FK", divās spraigās spēlēs pārspējot ogrēnietes "Moments" (13:10) un mājinieces "Valmiera Women" (13:9). Otro vietu pēc pirmā no trim apļiem ieņem "Moments", ka šajā pārspēja "KCN Rīga" komandu, atstājot to trešajā vietā. Ceturtās turnīra tabulā mājinieces "Valmiera Women", kuras pārliecinoši apspēlēja "Ultimate Decision" (13:5), uz doto brīdi atstājot rīdzinieces pēdējā vietā turnīra tabulā.

Trīs sieviešu divīzijas spēles no šī sabraukuma ierakstā var noskatīties šeit. https://www.youtube.com/watch?v=9Ar...

Nākamie sabraukumi sagaidāmi jau 2015.gadā, kad 11.janvārī komandas dosies uz Salaspili. Tur sieviešu divīzijas komandas spēlēs otrā apļa spēles, savukārt, četras vīriešu komandas ("Probably Some Latvians" (Ventspils), "SoulFly UD" (Rīga), "Salaspils Jr", "Daugavpils Universitāte") tiksies jau iepriekš minētajā pāspēlēs, lai noskaidrotu, kuras divas komandas otro spēļu apli aizvadīs 1.grupā un kurām nāksies tālāk cīnīties 2.grupā. Noteikti gaidāmas ļoti spraigas un interesantas spēles.

Visiem jaunumiem par Latvijas Frisbija Līgu un rezultātiem var sekot līdzi Latvijas Frisbija federācijas mājaslapā un sociālo tīklu profilos:
• @frisbee_lv
https://www.youtube.com/user/frisbijs
https://www.facebook.com/latvijasfr...