Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Ogrē notiks Jaunatnes čempionāts frisbijā jauktajām komandām

Ceturtdien, 22. novembrī, Ogrē desmit Latvijas skolu komandas cīnīsies par zelta medaļām un kausu Latvijas Jaunatnes čempionāta frisbija jauktajā grupā. Turnīrā startēs Ventspils, Salaspils, Rīgas, Valmieras, Ogres un Inčukalna mācību iestāžu izlases.

Visplašāk sacensībās būs pārstāvēta Ventspils pilsēta, no kuras uz čempionātu ieradīsies trīs komandas – Ventspils 4. vidusskola, Ventspils Tehnikums un Ventspils 6. vidusskola. Divas skolas pievienos arī Valmiera (Valmieras Viestura vidusskola un Valmieras Tehnikums) un Rīga (Rīgas 34. vidusskola un Āgenskalna Valsts ģimnāzija). Turnīrā startēs arī Salaspils 1. vidusskolas, Ogres 1. vidusskolas un Inčukalna pamatskolas frisbijisti. Skolu izlases jau sadalītas divās apakšgrupās pa piecām vienībām katrā. Katras grupas divas spēcīgākās komandas turpinās cīņu pusfinālā.

Pēdējos četrus gadus šajā čempionātā triumfējuši Salaspils 1. vidusskolas audzēkņi. Salaspiliešiem šogad titulu aizstāvēt būs īpaši grūti, jo skolu absolvējuši vairāki viņu izlases nu jau bijušie līderi. Divas uzvaras čempionātā guvuši arī Ventspils 4. vidusskolas audzēkņi, kuri pērn zaudēja finālā. Tikmēr iepriekš trīs gadus pēc kārtas sudrabu ieguva Ventspils Tehnikums. Iegūt titulu kāro arī Valmieras vienības, starp kurām allaž spēcīga bijusi Valmieras Viestura vidusskola, tāpat arī nesen pilsētas mēroga frisbija čempionātā uzvarējusī Valmieras Tehnikuma komanda. Pēdējos gados strauji progresējušas arī Inčukalna pamatskolas un Rīgas 34. Vidusskolas vienības, kas šogad mērķēs uz vēl nebijušiem augstumiem. Tāpat no cīņās nevar izslēgt tradīcijām bagātās Āgenskalna Valsts ģimnāzijas, Ventspils 6. vidusskolas un mājinieku – Ogres 1. vidusskolas komandas.

Čempionāts frisbijā skolēnu jauktajām komandām risinās kopš 2012. gada. Čempionāta spēles tiks aizvadītas Ogres 1. vidusskolas hallē un Ogres novada sporta centrā. Spēles par medaļas tiks translētas tiešraidēs.

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |


Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi