Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

"Salaspils WT" izcīna ceļazīmi uz Eiropas klubu čempionātu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Salaspils WT" izcīna ceļazīmi uz Eiropas klubu čempionātu
"Salaspils WT"
Foto: Ritvars Raits

Latvijas čempionvienība "Salaspils WT" aizvadītajā nedēļas nogalē Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā izcīnīja ceturto vietu Eiropas frisbija klubu čempionāta Ziemeļu reģiona atlases turnīrā, iegūstot ceļazīmi uz finālturnīru, kas notiks Itālijā.

Salaspilieši pirmajā sacensību dienā pārliecinoši pārspēja Krievijas "Sokol" (15:9) un Somijas "Helsinki Ultimate" (15:7). Dienas pēdējā spēlē saspringtā cīņā "Salaspils W" mača galotnē spēja gūt divus punktus pēc kārtas, uzvarot arī Zviedrijas "KFUM Örebro" (15:14).

Turnīra otrajā dienā Salaspils vienība tikās ar labi pazīstamo Krievijas komandu "RealFive", ar kuru allaž tiek aizvadītas saspringtas spēles, arī šis mačs nebija izņēmums. Pirmais puslaiks noslēdzās par labu latviešiem, lai gan vadībā pabija arī Krievijas komanda. Otrajā puslaikā "Salaspils WT" turpināja cīnīties pārliecinoši, līdz trīs punkti pēc kārtas pārsvaru atgrieza "RealFive" vienībai. Vadību salaspilieši tā arī vairs neatguva, piedzīvojot zaudējumu ar 12:14.

Nepilnu pusstundu pēc ši mača salaspilieši bija spiesti atkal doties laukumā, lai aizvadītu pēdējo spēli pret Somijas "PirU". Tā arī neatguvušies, Salaspils frisbijisti ātri vien nonāca iedzinēju lomā, pārtraukumā dodoties ar četru punktu deficītu (4:8). Otrā puslaika sākumā "Salaspils WT" sniegums uzlabojās, kas ļāva izlīdzināt rezultātu (14:14), tomēr pēdējo punktu guva somi, kuri ar 15:14 svinēja pānākumu šajā mačā.

"Salaspils WT" atlases turnīru noslēdza ceturtajā vietā, iegūstot pēdējo ceļazīmi uz Eiropas klubu čempionātu, kas rudenī norisināsies Itālijā.

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |